Rõhk küttesüsteemis kaob

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
meelvi
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Rõhk küttesüsteemis kaob

Lugemata postitus Postitas meelvi »

Tegemist on 4 korruselise ridamajaga, mille kõige kõrgemal ja paraku ka kõige külmemal katusealusel korrusel pool radikat läheb hästi soojaks, teine pool mitte. Paraku on seal ka süsteemi kõige pikem radikas.
Katlaruumis olen aeg-ajalt vett katlasse juurde lasknud, kuid sellest ei jagu väga kauaks.
Palju ei julge lasta ka - manomeetri hoiatusosuti on 3 peal, nii palju olen lasknud, et rõhk 2 peale tõuseks.
Kuskil on leke, aga kuuma veega on väikesi lekkeid keeruline avastada, sest tilk aurab kohe ära.
Katlaruumis kollektor või see hargmik, kust radikatesse vesi läheb ja tagasi tuleb, on on küll oma 10 või rohkem aastat vana. Kangesti on selline tunne, et see kupatus tahab mõne keskküttespetsialisti üle vaatamist.
Külaline
külaline

Re: Rõhk küttesüsteemis kaob

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ei näe kontakti ja asukoha mainimine oleks ka hea. :)
Külaline
külaline

Rõhk on juba keldris madal kui 4 kordne maja ka o korrusel on ainult 2 bar.
Külaline
külaline

meelvi kirjutas:Tegemist on 4 korruselise ridamajaga, mille kõige kõrgemal ja paraku ka kõige külmemal katusealusel korrusel pool radikat läheb hästi soojaks, teine pool mitte. Paraku on seal ka süsteemi kõige pikem radikas.
Katlaruumis olen aeg-ajalt vett katlasse juurde lasknud, kuid sellest ei jagu väga kauaks.
Palju ei julge lasta ka - manomeetri hoiatusosuti on 3 peal, nii palju olen lasknud, et rõhk 2 peale tõuseks.
Kuskil on leke, aga kuuma veega on väikesi lekkeid keeruline avastada, sest tilk aurab kohe ära.
Katlaruumis kollektor või see hargmik, kust radikatesse vesi läheb ja tagasi tuleb, on on küll oma 10 või rohkem aastat vana. Kangesti on selline tunne, et see kupatus tahab mõne keskküttespetsialisti üle vaatamist.
min rõhk on 2.2 bar. See on külma süsteemi korral. Kui küte juba sees, siis on ka rõhk suurem. Kindlasti tuleb kontrollida paisupaaki, kas selle eelrõhk on OK. See peaks olema 1.9-2 bar. st paak tuleb süsteemist lahti ühendada ja ventiilist rõhk üle kontrollida.
Külaline
külaline

Mingit min. rõhku 2,2 bar pole, kust küll selline "tarkus" välja tuleb? :eek:
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Algsele küsijale - süsteemis on leke. Küsija teab ise kah, et leida on raske. Kui süsteemis saab kontuure sulgeda mõlemast otsast siis on võimalik tuvastada milline kontuur lekib.
Või siis kannatad ja hakkategi igavesti vett lisama ja õhku välja laskma.
Muidu selliseid vigu otsitakse suvel, mitte küttehooajal.
Vasta