kahes korteris ei lähe radikad soojaks

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
keskküte
külaline

kahes korteris ei lähe radikad soojaks

Lugemata postitus Postitas keskküte »

Tere!
Minul on suur probleem küttega. Elan kortermajas, kus on kahel korrusel kokku 12 korterit.
Elan esimesel korrusel, otsakorteris ja mul on 4 tuba, millest kaks ei lähe üldse soojaks ja üks natuke läheb.
Ühel pool maja on üks radikas täiesti külm, järgmine läbi häda natuke leige ja kolmas soojemapoolne.
Teisel pool maja üks soojemapoolne ja üks siis selline nagu olema peaks.
Teisel korrusel minu peal on täpselt sama asi, aga inimene seal sees ei ela ja tal pole sooja ega külma sellest. Läbi häda õhutas radikaid, aga kasu ei midagi.
Mida mina saaksin ära teha selleks, et asi töötama hakkaks? Kust viga otsida? Kas tervel kortermajal tuleks panustada, kui tuleks remonti teha vms? Meil nimelt ühistut pole veel tehtud.
Minul on aga väike laps ja külmetada ei tahaks talvel. Samas 24 ruumi küttepuid + katlakütjale 35 euri kuus on natuke palju maksta, kui õhksoojuspumbaga ja elektriradikatega lisaks kütma pean.
Aa, ja õhutades olevat tulnud igalt poolt suure survega vett, ometi kasu ei midagi.
Külaline
külaline

Re: kahes korteris ei lähe radikad soojaks

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ise võib asja hullemakski teha, seal oleks vaja ikka mõne teadjama abi. Pane näiteks asukoht ja e-maili aadress kirja, äkki keegi võtab ühendust.
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Küttesüsteemist peab vea otsijal ülevaade olema (saab teha kohapeal) et siis vajadusel teste teha ning viga leida. Kohvipaksu pealt ei oska keegi midagi ennustada.
Siin kõrvalteemas kellel torud umbes, kellel kraanid kinni jne. Üks on õige - et kui näpid valet kraani siis võid kellegi teise korteri külmaks teha.
Carl
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Carl »

Ning loomulikult peab terve kortermaja panustama remonti.
Ei ole nii, et kütet pead maksma, aga sooja saamise eest muretse ise.
Vasta