Diagonaalis olevate klemmidega pistikupesa
Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Re: Diagonaalis olevate klemmidega pistikupesa
Lugemata postitus Postitas RiisPeet »
Paremad või halvemad ei olegi. On puhas paigalduse ja disaini küsimus. Konkreetsel juhul on terve hunnik toose töö tasapinnale nii lähedal, et kui panna horisontaalselt, siis jääb näiteks nurgaga arvutikaabel järsult vastu tasapinda. Kui panna vertikaalselt, siis ei saa kõrvuti pesadesse panna selliseid pistikuid. Diagonaalis on aga väga super.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Miks mulle tundub, et lihtsam oleks leida töömehi, kes teeks tasapinna madalaks, selmet jahmerdada nende diagonaalpeasadega. Hind tuleks vist sama?RiisPeet kirjutas:Konkreetsel juhul on terve hunnik toose töö tasapinnale nii lähedal, et kui panna horisontaalselt, siis jääb näiteks nurgaga arvutikaabel järsult vastu tasapinda.

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 8 korda
- On tänatud: 109 korda
Lugemata postitus Postitas vtl »
Töötasapinna õige kõrgus on üks olulisemaid asju, olgu tegu arvutilaua, köögi või töökojaga. Mina selle arvelt küll mingeid järeleandmisi ei teeks.Urmas kirjutas:Miks mulle tundub, et lihtsam oleks leida töömehi, kes teeks tasapinna madalaks, selmet jahmerdada nende diagonaalpeasadega. Hind tuleks vist sama?
Kui mitmetes sadades neid pesasid siis vaja on, et ei kannata osta? See on ju ühekordne kulutus ja võrreldes muu ehitusega igal juhul köömes. Kui soovitud lahendus on olemas, siis on IMHO mõttetu sente lugema hakata.RiisPeet kirjutas:Kuid hind on kahjuks vähemalt poole kõrgem kui on mõistlik.
PS. Pesa hind on üks-üheses sõltuvuses tema kvaliteedist. Berkelit ei saa võrrelda suvalise Türgi päritolu pesaga.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Benno »
Päritolumaa kohta ei oska öelda, aga nii üks-ühene see ka ei ole. Berker S1 on 2x kallim Schneider Sedna seeriast, kvaliteedivahe on seal 2x? 1.01x? Võibolla vastupidi?vtl kirjutas:PS. Pesa hind on üks-üheses sõltuvuses tema kvaliteedist. Berkelit ei saa võrrelda suvalise Türgi päritolu pesaga.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Vtl, kas sinu huumorisoolikas on põletikuline, et ei taibanud minu irooniat?vtl kirjutas:Töötasapinna õige kõrgus on üks olulisemaid asju, olgu tegu arvutilaua, köögi või töökojaga. Mina selle arvelt küll mingeid järeleandmisi ei teeks.Urmas kirjutas:Miks mulle tundub, et lihtsam oleks leida töömehi, kes teeks tasapinna madalaks, selmet jahmerdada nende diagonaalpeasadega. Hind tuleks vist sama?
vtl kirjutas:See on ju ühekordne kulutus ja võrreldes muu ehitusega igal juhul köömes.

vtl kirjutas:Pesa hind on üks-üheses sõltuvuses tema kvaliteedist. Berkelit ei saa võrrelda suvalise Türgi päritolu pesaga.
Jällegi on tänapäevase ja globaalse tootmiskulude kokkuhoiu nimel üks "aga", mille kohta oli Maalehes hea ütlemine. Siin see on: "Jumal lõi maailma, kõik ülejäänu on tehtud Hiinas." (Heiki Raudla, Viljandist). Või Türgis?
PS. Minu kogemuste najal Bosch toodete puhul ei saa ma laulda kiidulaulu tuntud saksa kvaliteedile, sest selle firma toodangust ootab keldris neli Boschi firma tööriista oma aega(loe: minu viitsimist) panna need sümboolse hinnaga müüki, et äkki kellegil läheb vaja, kasvõi tagavaraosadeks.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Elementaarne, Watson!RiisPeet kirjutas: ,.............
Tänan!
Just sellised nagu vaja, ei uskunudki enam, et keegi selliseid toodab. Kuid hind on kahjuks vähemalt poole kõrgem kui on mõistlik. Huvitav, miks inglisekeelse ostsinguga välja ei tule, saksakeelsega aga näitab selliseid diagonaalseid paljudelt tootjatelt. s...
Sellepärast,, et Inglismaal, USA-s, Austraalias, Kanadas ja LAV-is, mis on suuremad inglise keelt kõnelevad maad, on teistsugune pistikustandard. Ja Poolas, Prantsusmaal ja Tsehhis jälle oma pistikustandard - see pulgaga pesa.
ja Itaalias/Hispaanias oma.
Oleks sa otsinud rootsi või norra keeles, oleks sa leidnud. Aga rootslastel ja norrakatel pole mõtet teha kataloogi ja veebilehte inglise keeles tootele, mida saab eksportida vaid Saksamaale (ja veel kolme balti pisiriiki) - nad teevad selle lehe kohe saksa keeles, ja noile pisiriikidele tehakse nonde riikide keeles väike reklaamleht.

Mine “Elekter, elektriseadmed”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit