plaan lähitulevikus maja ehitus ette võtta ja sellega seoses igalt poolt infot otsitud. Aga tundub, et niipalju, kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi

Seega proovin pigem esitada, mis järeldustele olen ise jõudnud, millised lahendused on mulle loogilised tundunud ja küsiks nüüd spetsialistide arvamust, kas olen oma mõtetega õigel teel. Eesmärk on ehitada võimalikult palju ise. Nendes sõlmedes, kus endal kogemust ja tarkust napib, kasutaks proffide abi. Et ehitusmaksumus väga kalliks ei lähe, sooviks selliste keerukate sõlmede arvu vähendada, suurema osa töid võiks saada ära teha sae, haamri ja akutrelliga

Idee oleks siis kasutada vundamendi jaoks betoonplokke (ilma taldmiku valamata, otse kinnitambitud alusele) ning teha alt õhutatav vundamendist kõrgemal olev põrand. Sellisel juhul saan ühendada põranda ja seina soojustuse. Tegin selle kohta ka väikese joonise, kõik arvamused sellise konstruktsioonilahenduse kohta on teretulnud
NB! see hall kastike seina ja põranda ühenduskohas peaks tähendama naelutusplaati.