koramic katusekivid
-
- külaline
koramic katusekivid
Lugemata postitus Postitas julm »
Kust saada koramic katusekivide paigaldus juhiseid?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas taastaja »
Kas siis tootja eraehitajale infi ei jaga? Mis mure siis täpsemalt vaevab? Meite eest, kui väikesele suurtellijale, nagu küll midagi ei varjata?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas trumm »
mina sain nii, et võtsin müügijuhiga ühendust, see siis andis oma miskile kolleegile ülesande ja see suutis mind vajalike materjalidega varustada - miskid presekad, kus osa slaide olid paigaldamisest.
üldiselt jama on jah, mul on tunne, et nad ei taha, et nende katusekive ostetaks. vilets müügitöö ühesõnaga. lafarge'l on paigaldusjuhendid netis üleval, asi on tehtud nii lihtsaks kui võimalik. samas wienerbergerilt pead neid tikutulega taga otsima ja välja pressima. nõme.
üldiselt jama on jah, mul on tunne, et nad ei taha, et nende katusekive ostetaks. vilets müügitöö ühesõnaga. lafarge'l on paigaldusjuhendid netis üleval, asi on tehtud nii lihtsaks kui võimalik. samas wienerbergerilt pead neid tikutulega taga otsima ja välja pressima. nõme.
-
- Regulaarpostitaja
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas elmut »
paigaldus juhise peaksid leidma nende kodulehelt, mina sealt sain ,aga vaja ei läinud ja põhimõtteliselt ei ole vahet kas sealt või lafarge lehelt, mulle ladus firma peale ,ja kive saad kõige lihtsamalt ehitus poe kaudu ,tehas ei taha era klientidega tegeleda, mul mõõdeti valesti ja saadeti rohkem ja see tagasi andmine paras ibatooria, aga katus sai ilus ja kepp tasus ära
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu