LED ribade liimimine
LED ribade liimimine
Lugemata postitus Postitas orgaanik »
Pinnad olid ka puhtad.
Kuna lahendused oli klaasi taga, siis kasutasin lõpuks mingit kahepoolset teip liimi.
Nüüd oleks vaja paigaldada lakitud puittrepi alla kokku umbes 12 meetrit LED riba.
Kas on kogemusi, kuidas riba oma liimiga kasutada saaks?
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 9 korda
Re: LED ribade liimimine
Lugemata postitus Postitas arno14 »
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas helitehnik »
-
- Ehituspenskar
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 62 korda
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Kes on led riba tootja, kust ostetud? Aliexpressi odavaim pakkumine ei pruugigi sisaldada mingit normaalset teipi led riba tagaküljel. Hea kui ledidki põlevad.orgaanik kirjutas: 26 Juul 2016, 13:39 Olen proovinud erinevaid LED ribasid paigaldada riba tagaküljel oleva liimiga nii ripplae värvitud alumiiniumile kui ka laminaat plaadile. Ei seisa kinni - soenedes tuleb lahti. Proovisin ka nakkedipsersiooni.
Pinnad olid ka puhtad.
Kuna lahendused oli klaasi taga, siis kasutasin lõpuks mingit kahepoolset teip liimi.
Nüüd oleks vaja paigaldada lakitud puittrepi alla kokku umbes 12 meetrit LED riba.
Kas on kogemusi, kuidas riba oma liimiga kasutada saaks?
-
- Ehituspenskar
Tegelikult on ikka vahet küll. Hajutamise kohta näiteks. Edasi jõuab ka selleni, et võimsama konstantse pingega riba puhul on ilma jahutuseta ribal eluiga palju lühem. Aga enamus tõenäoliselt ei saa neist asjadest enne aru kui nö näpuga ette näidata. Üldiselt on vist igal pool nii, et kui olemasolev asi rahuldab ja mingit muud võimalust pole kunagi näinud siis ei oskagi tahta.Urmas kirjutas: 27 Mai 2022, 06:09 Sain kunagi aru ribade liimimise mõtetusest ja ostsin kattega alusiini. Nüüd on mul savi, kas see riba on seal siini põhjas kinni või mitte.![]()
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ju me kuulume koos direktoriga enamuse hulka ega ei ole erisused. Tegelikult ei olnud minu tahta midagi, see oli direktori kindel tahtmine, et pliidi ja kraanikausi tagune oleks olgu valgustatud.dumbuser kirjutas: 27 Mai 2022, 20:50 Üldiselt on vist igal pool nii, et kui olemasolev asi rahuldab ja mingit muud võimalust pole kunagi näinud siis ei oskagi tahta.

-
- Ehituspenskar
Mina selliseid asju müüa ei taha isegi kui ma peaksin selle asja tasuta saama. Neil on garantiiaeg mitte tehase välisukseni ega ka mitte tsehhi välisukseni vaid tootmisliini lõpuni. Ja ostetakse neid seepärast, et nad suudavad lõppkasutaja silmas genereerida mingisugusegi valgusaistingu. Kui selle asja müüjalt parameetreid küsida siis ta ilmselt ei saa isegi aru mida küsitakse ja saadab mingi täiesti suvalise asja, kui üldse saadab. Mulle tuleb nädalas kuskil kümmekond pakkumist, et meie asi on kõige parem ja me oleme kõige suurem tootja jne. Andmete kohta on juttu palju vähem aga kui see ribamüüja peaks näiteks autot müüma siis mootori võimsuse kohta küsides vastaks ta ilmselt "silicone flex" või "Gangnam Style" kuna see tundub äge sõnakombinatsioon ja teda üleüldse ei koti, et sel pole kogu asjaga absoluutselt mitte mingit seost.Urmas kirjutas: 27 Mai 2022, 22:29 Ta ise tellis iibeist ühe 5m rulli ja see vist maksnud kah mitte essugi. Juba mitmeid aastaid valgustab edukalt ja kui lähevad läbi, siis eks direktor telli 3-5€ eest uue 5m jupi.![]()
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 14 korda
Lugemata postitus Postitas võhik »
Ausalt öeldes ka mina ei tea oma auto mootori kohta passis kirjutatud numbrit. Vast jääb kuhugi 100 ja 200 kW vahele. Aga mina vähemalt tean, misasi võimsus on ja et seda võimsust arendab see mootor teatud kindlatel pööretel ainult. Nii, et miski 50 kW EV rebib muudel kiirustel paremini..
Mine “Elekter, elektriseadmed”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu