Kuna tellimus on minu hinnangul suhteliselt väike, siis sooviks leida kedagi Tallinna lähistelt kes valmistaks sellel joonisel http://www.upload.ee/image/5859563/Poosaumbris.jpg kujutatud puude-põõsaste ymbrised.
Natukene infot joonisel kujutatu kohta:
Kuna tegemist on välitingimustesse ja maapinnale minema asjaga, siis peaks see olema tehtud immutatud puidust ja tehtud sellise arvestusega, et lauspäike, vihm, lumi, vastusõitev muruniiduk seda esimese aastaga ära ei lõhuks.
Kasutatava puidu mõõt võiks olla - 50mm x 50mm.
Puud-põõsad, mille jaoks neid vajan on juba piisavalt suured ning seega peaks see asi olema paigalduse jaoks kuidagi kaheks osaks lahti-kokku käiv.
Kokku oleks mul vaja neid ümbriseid 11 tükki (9tk 100cm läbimõõduga ja 2tk 80cm läbimõõduga).
Kui keegi kaugemalt tunneb huvi selle töö tegemise vastu, siis paluksin kindlasti eraldi "reana" transpordikulu väljatoomist.
Kui keegi, kes seda juttu loeb ei soovi ise antud tööd teha kuid oskab soovitada mõnda ettevõtet kelle poole ma võiksin sellise tellimusega pöörduda, siis palun anna siin selle kohta teada.
Tööst huvitatud, pange oma kontaktid siia või saatke kiri joosep.mae[ät]mail.ee
puutööd
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- Uus kasutaja
Re: puutööd
Lugemata postitus Postitas PuruVennad »
Tere, Olen tööst huvitatud kuid olen viljandimaalt, saadan teile 2päeva jooksul pakkumise.
Lp. Tauri Soobel
Tauri@Puruvennad.ee
Puruvennad.ee
Lp. Tauri Soobel
Tauri@Puruvennad.ee
Puruvennad.ee
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas soov »
Tere
Oleme samuti tööst huvitatud ja teen ka lähipäevadel hinnapakkumise ära!
56748588 ravo@aedjamaterjal.ee
www.timbermade.eu
Oleme samuti tööst huvitatud ja teen ka lähipäevadel hinnapakkumise ära!
56748588 ravo@aedjamaterjal.ee
www.timbermade.eu
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas aiameister »
Tere.
Pakuks muidu ennast aga immutatud puidust kümnendikmillimeetri täpsusega asju kahjuks ei tee.
aiameister@mail.ee
Mõned pildid tehtust.
www.album.ee/aiameister
Pakuks muidu ennast aga immutatud puidust kümnendikmillimeetri täpsusega asju kahjuks ei tee.
aiameister@mail.ee
Mõned pildid tehtust.
www.album.ee/aiameister
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid