Hetkel on saunmajal seinad paljad tuhaplokid aga tahaks servamata lauad peale lüüa...
Kuidas täpsemalt näeks kogu protsess ette?

Lugemata postitus Postitas careface »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ma eeldan, et sa räägid väljast? Ei näe otseselt milles küsimus. Paned miskise kergbetoonkruviga 5x5 prussid vertikaalselt seina ning sinna külge naelutad oma servamata laua ning ongi kõik? Kui soov soojustada, siis pane vill ka vahele ning võid ka 5x10 prussi kasutada. Sellisel juhul võiks siis ka tuuletõkkekanga villale peale panna ning siis pead jätma ka õhuvahe laua taha ehk siis distantsliist veel prussi peale enne kui laua peale lööd.careface kirjutas:Tere!
Hetkel on saunmajal seinad paljad tuhaplokid aga tahaks servamata lauad peale lüüa...
Kuidas täpsemalt näeks kogu protsess ette?
Kuna pole kunagi näinud fassaadil servamata lauda paigaldatuna horisontaalselt, siis ma jälle omakorda eeldan, et servamata laud paigaldatakse vertikaalselt ehk sinu soovitusele tuleks veel lisada horisontaalne roovitus. Kui seinad on laotud enam-vähem sirgelt, siis minu jaoks tundub 50x50mm pruss kerge ülepunnitusena. See pakutu on eeldusel, et saun ei ole aastaringlelt kasutuses ja soojustust ei tule.Külaline kirjutas:Ma eeldan, et sa räägid väljast? Ei näe otseselt milles küsimus. Paned miskise kergbetoonkruviga 5x5 prussid vertikaalselt seina ning sinna külge naelutad oma servamata laua ning ongi kõik?
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Lugemata postitus Postitas Maikkel »
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Lugemata postitus Postitas Maikkel »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Nomaeitea, just hiljuti tegin seest ühte eramaja, mis Aeroc 375 plokkidest ja seal küll pandi roovitus paika ja laud kohe peale.careface kirjutas:Küsiks veel üle tuuletõkkeplaat vs tuuletõkkekangas
Kumba valida...
Roovitus on seinas.
Lugemata postitus Postitas hambakari »
no kui sul juba tõrvaõliga tõmmatud, siis ei jää muud eriti üle, kui veel tõrvaõliga tõmmatacareface kirjutas: 10 Apr 2017, 11:47 Lauad ammu seinas ja sai tõrvaõliga üle tõmmatud aga kuna hommikust õhtuni paistab päike peale, siis on juba näha, et päike on kergelt liiga teind ja mõnest kohast juba tumedam.. Soovitage midagi paremat, mis on vähe parema uv kaitsega..
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025