Tänud! Sinul, Rydos, on lihtsalt überväikse soojakaoga maja, nagu juba kord rääkima sattudes selgusrydos kirjutas:Vaata kuidas mul töötab ja palju võtab kütet http://rydos.no-ip.biz:8081/ pinda 140m2 ning põrandaküte, toas 23C

Lugemata postitus Postitas piruelain »
Tänud! Sinul, Rydos, on lihtsalt überväikse soojakaoga maja, nagu juba kord rääkima sattudes selgusrydos kirjutas:Vaata kuidas mul töötab ja palju võtab kütet http://rydos.no-ip.biz:8081/ pinda 140m2 ning põrandaküte, toas 23C
Lugemata postitus Postitas Adlolf »
Lugemata postitus Postitas marguso »
Minul on selline Pelle ja ka mu meelest suitsugaaside temp mõõta ei saa. Mul hoopis selline küsimus, et kuidas Peltech põletile saaks mingi gsm mooduli külge aretada, et saaks kas sms-i või midagi kui katla põleti seiskub. See mure, et on 3-4 korda aasta jooksul pisivea tõttu (ummistused jne). Kuna terve maj põrandaküttel siis saan seiskumisest teada alles siis kui maja maha jahtunud. Pahatihti 24 h tundi hiljem.Adlolf kirjutas:" Suitsugaaside temp pole endiselt saanud mõõta, kuna katla menüüs minumeelest sellist kohta pole. Kahjuks on manuaal jube põdur ega seleta eriti midagi lahti. "
Kas selline Pelle http://www.cerbos.ee/img/cms/katlad/Pel ... juhend.pdf?
marguso kirjutas: Minul on selline Pelle ja ka mu meelest suitsugaaside temp mõõta ei saa. Mul hoopis selline küsimus, et kuidas Peltech põletile saaks mingi gsm mooduli külge aretada, et saaks kas sms-i või midagi kui katla põleti seiskub. See mure, et on 3-4 korda aasta jooksul pisivea tõttu (ummistused jne). Kuna terve maj põrandaküttel siis saan seiskumisest teada alles siis kui maja maha jahtunud. Pahatihti 24 h tundi hiljem.
Millised need mõned vead on? Puuduvad pelletid, puudub leek. Abiks oleks ennetavad hooldustööd: punkripõhja puhastamine purust (näiteks peale 500kg puhastada punkri põhi ja tigu tuhaimuriga), täitenivooanduri puhastamine tolmust, leegianduri pudastamine.marguso kirjutas:Pelle katla enda juhtpaneelilt polegi suurt midagi muuta. Vajadus puudub. Seadistasin 70 kraadile. Küstab kuskil 85-ni jahtub 55 ja uuesti kütma.
Põletil on kõik seaded autom. Ma ei saagi aru milleks miski on, sest kasutusjuhend on, nagu on. Üldsõnaline. Veateateid, puhub, põleb, ootab ja selliseid asju ikka jälgin.
Üldjoontes rahul asjaga kui saaks ainult selle mõne vea ära.
Lugemata postitus Postitas Meelis414 »
Lugemata postitus Postitas tkko »
Meelis414 kirjutas:Tere!Eelmise aasta jaanuaris paigaldati Pelle katel ja Atmos25 põleti .Sel suvel paigaldasin korstnasse roostevaba hülsi.Nüüd alustades kütteperioodi tundub,et tuha sees on palju põlematta pelletid.Kas see võib olla tingitud hülsi paigaldusest kuna korstna läbimõõt vähenes ja kas on vajalik tellida katla ja põleti hääletus uuesti.
Lugemata postitus Postitas olzz »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas olzz »
Tänud Külaline kiire vastuse eest.Külaline kirjutas:Oleneb katlast. Osadel näiteks müüja poolt soovitatake tagasivool minimaalselt 55 C. Ja suitsugaasi temperatuur samuti oleneb katlast, kuid hea oleks kuni 150 C.
Lugemata postitus Postitas kapsapea »
Lugemata postitus Postitas kv8 »
Lugemata postitus Postitas kapsapea »
Liigõhu puhul oleks tuhk helehall.kv8 kirjutas:. Tugeva liigõhuga põlemise korral võib korstnasse minna ka 40 C,;)
Lugemata postitus Postitas Elentino »
Lugemata postitus Postitas arendaja »
Elentino kirjutas: 10 Aug 2017, 22:47 Kuidas saan panna NBE Scotte aru saama, et temperatuur on saavutatud ja võiks nüüd põleti välja lülitada. Hetkel alustab põleti 100%ga ja siis tasapisi langeb kuni jääb tööle 3,5kw/h. Peale läheb 60-61,9C ja tagasitulev 58-59C ja pelleti kulu ca0,7kg/h. Kuna ei ole kahjuks katla juures ja teen seadeid üle interneti, siis ei tea ka kuhu tagasivoolu andur on paigaldatud st kas enne või peale segamisklappi. Kas ja kuidas saab juhtida peale ja tagasivoolu vahega või lehel Boiler- External stop temperature ja External stop difference ja lisaks üks torupealne andur T5 .
Lugemata postitus Postitas arendaja »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025