hinnaga.Eelistage Eestimaist

Lugemata postitus Postitas pisikenoid »
Lugemata postitus Postitas Panta »
Lugemata postitus Postitas hobbitoni mees »
Lugemata postitus Postitas katre »
Lugemata postitus Postitas Margus T »
Lugemata postitus Postitas Majaomanik »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
No ma ei tea, ise ootame oktoobri algusest juba rpmi pakkumist, käisime kohal ja andsime joonised. Ilmselt on nad pankrotti vahepeal läinud, või pole siis ühe 190 ruuduse maja valmistamisest huvitet.Majaomanik kirjutas:Tere, Katre
Kui huvi liimpalkmajade vastu tule astu RPM ist läbi suudavad samat kvaliteeti pakkuda. Usun ,et suudavad parima pakkumise teha.
Kohapeal ka näidis liimpalknurk ja sadu lahendusi, mida hing ihkab. Kui ole kohal ära käinud oled kindlasti pärast targrem kui hakkad endale maja tellima. Millised aknad majale panna jne. Ise olen teenenduse ja majaga väga rahul väga tähtis on garantii, kui on häda, on ka olemas abistajad , sest palkmajad vajuvad. Ikka on midagi mis vajab reguleerimist. Ma ei tea kuidas see soomlastel käib.
Saad infot kompleksuste kohta üldiselt kõike mis on vaja teada enne valiku tegemist . Kontaktid on olemas kodulehel http://www.rpm.ee
Parimat soovides!
Lugemata postitus Postitas seda, et vaatakes ikka mis on mis »
Kodutalu toodetud saun püsti, aga aru ei saa... palgi küljed ju töödeldud (saetud ja hööveldatud) sama moodi nagu freespalgi puhul!?seda, et vaatakes ikka mis on mis kirjutas:Finnlamelli teeb ju freespalkmaju. Sellist endale küll ei taha, kuna freespalgi korral on puidu niinekiht juba kahjustatud ja sellega langeb ka puidu vastupidavus imastikule jne jne.
Kui endale ikka palkmaja ehitada siis teha ikka korralik asi. Õige plakmaja on puhas käsitöö.... Võin soovitada http://www.kodutalu.ee. Käige vaatamas, saate aru millest räägin.
Lugemata postitus Postitas Juhan_Kuuma »
Lugemata postitus Postitas grundfos »
Lugemata postitus Postitas Külaline_1 »
Lugemata postitus Postitas Storm447 »
Lugemata postitus Postitas Palkmajad lv »
Lugemata postitus Postitas Hirsitalotlv »
Lugemata postitus Postitas frees »
Viidatud lingilt:frees kirjutas:Minu valik on freespalkmaja, kuna on soojem ( tuulekindlam) . Tehases tapituna ja puurituna annab tunduvalt täpsema tulemuse, ühilduvuse võrreldes sellega kui ise seda käsitsi teha.
Lugemata postitus Postitas JaakXX »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Sellise mõttearenduse puhul on telk veel oluliselt parem, kui palkmaja.Külaline kirjutas:Feesimisega kaob üks palkmaja eelis - värskendamine kahjuks ära
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025