Sellepärast, et korstnapühkijad jääksid niimoodi ilma töötaValge_1 kirjutas:Ja veel. Miks ei suunata suitsugaase soojustagastusega ventilatsiooni agregaati?

Lugemata postitus Postitas aero »
Sellepärast, et korstnapühkijad jääksid niimoodi ilma töötaValge_1 kirjutas:Ja veel. Miks ei suunata suitsugaase soojustagastusega ventilatsiooni agregaati?
Lugemata postitus Postitas Valge »
Küll selle mure ka vajadusel lahendaks. Autodel ummistuvad samuti "roheliste filtrid", nende jaoks on põletusprotsessid olemas.aero kirjutas:Sellepärast, et korstnapühkijad jääksid niimoodi ilma tööta. Kogu tahm jääks soojusvahetisse kinni.
Oeh, see on juba liigagi pikk teema, mida on mõistlik teises teemas arutada (viewtopic.php?f=9&t=53178). Või siis mitte, sest ma hakkan juba käega lööma ja valan lihtsalt pelletit peale.Rostfrei kirjutas:Pelleti suitsugaasi temp. 150 kraadi viitab väga-väga viletsale katla kasutegurile, võiks katla välja vahetada.
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Vastasin sulle siin (viewtopic.php?f=9&t=53178&start=150) teemas.Rostfrei kirjutas:Tubli, mina panustan kasutegurile.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas aero »
Keraamiline kärg auto põhja all ei ole soojusvaheti. Vendi soojusvahetite tehnoloogiad ei ole suutnud su lennukate mõtetega sammu pidada. Korstnas tahma põletamise protsess on korstnapõleng, >1000°C. Mõtle, milline soojushulk omakorda sealt raisku läheb... Ma oma koju, väljapoole šamotiga vooderdatud küttekollet, sellist protsessi ei soovi.Valge kirjutas:Küll selle mure ka vajadusel lahendaks. Autodel ummistuvad samuti "roheliste filtrid", nende jaoks on põletusprotsessid olemas.aero kirjutas:Sellepärast, et korstnapühkijad jääksid niimoodi ilma tööta. Kogu tahm jääks soojusvahetisse kinni.
Ega selleks, et korstna suitsust viimast soojust kätte saade ei pea seda kohe otse ventagregaadi soojusvahetisse suunamaKülaline kirjutas: Oletame et panna mingi soojusvaheti, aga mis siis saab kui see soojusvaheti ühel hetkel lekkima hakkab, majaelanikud surevad vingumürgitusse?
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Huvitav, kas virtuaallumpenproletariaat jagab? Kahtlen, kui nii loll küsimuse püstitus tehakse.Külaline kirjutas:Rostfrei vist tegelikult teemat ei jaga? Kui jagad, siis ütle kui palju reaalselt on kasutegurite vahe kui ühel pelletipõletiga katlal on suitsugaas 150 ja teisel mingi sinu arust hea temperatuur?
Oletame et panna mingi soojusvaheti, aga mis siis saab kui see soojusvaheti ühel hetkel lekkima hakkab, majaelanikud surevad vingumürgitusse?
Lugemata postitus Postitas Valge_1 »
Kuu peale igasugu tasuvusarvutused, ainult kokkuhoid loeb! Kui sa üldse maja ei ehita, vaata milline kokkuhoid tekib.Valge_1 kirjutas: Kui aasta peale kulud ära jaotada ja kokkuhoid tuleb võrreldes freshklapi ventilatsiooniga ca 20 eurot kuus, siis esmapilgul ei tundu see asi väga mõttekas.
Lugemata postitus Postitas Valge_1 »
See on sama mõistlik suhtumine nagu ühest linnast otsast teise sõita, et 50 senti odavamat pudrupakki osta.Külaline kirjutas:Kuu peale igasugu tasuvusarvutused, ainult kokkuhoid loeb! Kui sa üldse maja ei ehita, vaata milline kokkuhoid tekib.
Lugemata postitus Postitas Hiid »
kui juba selle peale minna, siis katsuge mõned lauad kirstu jaoks ja natuke sula padjapüüris hoida : http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uu ... d=74435361Hiid kirjutas: Hauda kaasa võymise nimel küll pingutada ei maksa....-
Sorry, postitasin selle küsimuse valesse teemasse. Oli mõeldud keskkütte teemasse.Külaline kirjutas:Vendi õhuvõtt on õhtupäikese käes? Tubades liiga soe? Võid sissepuhke kiirust vähendada ja maja jahedamas küljes mõne akna avada. Tänase ilmaga probleem vast juba lahenes ise.
Vot ei tea jah aga minule meeldib, kui jahe õhk sind soojas toas kergelt paitab. Miks nii, ei teagi.aero kirjutas:Ma arvan, et jahedam õhk mõjub subjektiivselt värskemana kui toasoe õhk. Mulle meeldib jahe magamistuba. Küte on magamistoas aastaringselt nullis ja tänu sellele kraad-paar jahedam kui mujal. Tahaks veel veidi jahedamat, tavaliselt teen enne magama minekut mõneks minutiks akna lahti.
Aga kui mul jääb (soojustvahetiga)vent ööseks sisse siis hommikul on mandlid paistes ja neelatada on valus.Valge kirjutas:Vot ei tea jah aga minule meeldib, kui jahe õhk sind soojas toas kergelt paitab. Miks nii, ei teagi.aero kirjutas:Ma arvan, et jahedam õhk mõjub subjektiivselt värskemana kui toasoe õhk. Mulle meeldib jahe magamistuba. Küte on magamistoas aastaringselt nullis ja tänu sellele kraad-paar jahedam kui mujal. Tahaks veel veidi jahedamat, tavaliselt teen enne magama minekut mõneks minutiks akna lahti.
Et sul on soojusvahetiga vent ja lülitad ööseks selle välja?Külaline kirjutas:Aga kui mul jääb (soojustvahetiga)vent ööseks sisse siis hommikul on mandlid paistes ja neelatada on valus.
naise ajasid diivanile?Valge kirjutas: Olen viimased ööd maganud lahtise aknaga ja väga hea on.
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Ei, talle võiks soojusvaheti külge panna ja kütaks tõenäoliselt terve korruse ära.Külaline kirjutas:naise ajasid diivanile?
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025