Milline wc pott?

saunad, santehnika, boilerid jne
nojah,
külaline

Re: Milline wc pott?

Lugemata postitus Postitas nojah, »

aga sellise täisautomaatse istmesoojenduse muretses mulle töömees, kes sinna uue wc-poti alla põrandasoojenduse toppis...

Ütle siis veel, et pole geniaalseid meistreid olemas..... :lol:
siksten
külaline

Lugemata postitus Postitas siksten »

Ei ole midagi nii, et odavad potid kehvad ja kallid head. Oleme kolinud mitu korda ja alati ostnud just odava poti (1000 kr). Ei ole nendega kunagi olnud katkimineku probleeme (kestavad edukalt üle 10 aasta) ja samuti vett tõmmates tõmbab kogu musta endaga kaasa. Sestap ei näegi põhjust, miks kulutada raha kallima wc-poti peale (kui just disain väga tähtis pole - meie jaoks on need 1000-krooniste pottide disainid täoitsa ok).
sitapott
külaline

Lugemata postitus Postitas sitapott »

Tere! Mure järgmine! Mul on Ifö WC pott! Viimasel ajl on tekkinud selline mure, et paber ja suurem junn jäävad potis rõõmsalt tiirlema ja lähevad alla alles peale 2-3 vee laskmist! Ühesõnaga, tuleb loputuskastist vesi potti väga uimaselt! Olen kõik avad ja äravoolu trossiga läbi lasknud, aga ei muffigi! Millalgi moor reguleeris neid loputuskastis olevaid kahte penost ujukit, mida saab ülesse ja alla liigutada! Olen neid nüüd nii ja naapidi regullinud, aga aru ei saa kuidas peaks õige olema? :scratch:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

sitapott kirjutas:aru ei saa kuidas peaks õige olema? :scratch:
Guugelda ja otsi õige juhend välja. Sealt saadki lugeda - kuidas õige on.
sitapott
külaline

Lugemata postitus Postitas sitapott »

olen googeldanud ja moogeldanud, aga ei anna mingit vastust!
siimsusi
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas siimsusi »

Mul tekkis mingi analoogne jama Gustavsbergiga. Pott juba 10 a kasutusel.
Võtsin kogu sisu loputuskastist välja, see oli paksult igasugu sodi ja katlakivi täis. Puhastasin ära ja nüüd töötab nagu vanasti :-)
Sisu kättesaamine on muidugi omaette ooper ja ilma juhendita seda teha peaaegu võimatu. Nagu puuriks hambaid läbi p---e augu!
IN SPIRA
külaline

Lugemata postitus Postitas IN SPIRA »

IFÖ poti veekoguse seadistamiseks peaks siit abi saama:http://www.privatgrossisten.dk/images/I ... TERING.pdf
Vasta