Aeroc või Fibo

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Sooviks ka küsida selle fibo termo kohta kus 10sm termi vahel. Hind on muidugi 3x kalim aga lõppkokkuvõttes kui lisasoojustust ei vajaks, hoiaks eraldi soojustusmaterjalide ja töö pealt ka vast hulga kokku. On kellegi kogemusi?
Külaline
külaline

Re: Aeroc või Fibo

Palanga kirjutas:Aidake lahendada küsimus, kas ehitada maja seinad Aerocist või Fibost? Ja miks?
aeroc ja fibo.
aerocist teda on lihtsam paigaldada ja ei ole vaja enam soojustada.
Külaline
külaline

mummi kirjutas:miks on aerocist ehitada keerukam ja kallim.Plokk ju ise suurem peaks olema ju parem laduda või nende soonte ja spets segude pärast Aga siis on ju veel Silpeti plokk. Mis sellest arvata. Äkki on kellelgi kogemusi.
Külaline
külaline

endalgi oli plaan algselt aerocist teha ecotherm 375 aga nyyd on ära hirmutatud et ei pidavat soe olema ja nyyd kaldub rohkem fibo poole 22+peno+vooder.ei tea,pole lõplikult veel otsustsnd,fibo muidu ju poole odavam
Raulka
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Raulka »

Ma eelmine aasta(2006) mõtlesin ka millist plokki valida. Tegin arvutusi soojapidavusest jne.
Reaalselt ehitasin sellest, mis momendil poest vajalik kogus saada oli.

Muidu olen seda meelt, et ehitage millisest tahes plokist. Plokk jääb kandvaks osaks. Soojustus tulgu soojustusmaterjalist.
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

mul on aeroc ecotermiga talv üle elatud ja kuigi küte oli minimaalne (ehitus polnud veel päris valmis), oli majas soe. nii et need õudus- ja hirmujutud on tingitud kas teadmatusest, kadedusest või viletsalt ehitamisest (seintes praod).
kalvi
külaline

Re: AEROC EcoTerm

Lugemata postitus Postitas kalvi »

Võrukas kirjutas:Upitan teema uuesti üles küsimusega , et kas ecotermist (375mm) saab meie kliimas tõesti sooja maja ilma lisasoojustuseta. Kuna aeroci pind on pehme siis võib välisviimistluse (miks mitte ka sees) kasutada krohvisisest võrku(nurgatug.profiilid jne.), süst sama mis penoga soojustamisel ct-85 ga kuid peno vahelt ära jätta.
Kuid huvitaks ikkagi kui soojapidav praktikas see ecoterm on, plaanis ehitada maja(sooja) vähemate töökuludega. Sobib või mitte?
Kas oled mõelnud Fibo term 350 plokkiga asja lahendada. On olemas hea sooja pidavus ilma lisa soojustuseta ja kiire paigaldus. Praegu küll vist eestis saadaval ei ole kuid kui huvi, võin anda oma andmed, vean neid eestisse.
juhan
külaline

Lugemata postitus Postitas juhan »

Kuidas sellega lood on,et mulle öeldi,et Aerocist maja vajab võrreldes Fibost tehtud majaga paremat ventilatsiooni (maja umbsem..???)?
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

Loll jutt. Rohkem polegi midagi öelda.
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
trumm
külaline

loll jutt tõesti

kas fibost majal siis seinad puhuvad läbi või?
Raulka
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Raulka »

Kui mul veel väljast oli viimistlemata, siis sadas vihma fibost läbi küll.
trumm
külaline

kui sarikatele on katusekate panemata, siis sajab ka vihma tuppa.

kui aga viimistletud ja soojustatud katusest v seinast vihma või õhku läbi tuleb, on midagi väga valesti ehitatud.
Kasutaja avatar
Tom
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Tom »

Fibost tuleb vesi väga kergelt läbi, piisab ainult natuke külgtuulest ja kõvemast vihmast - kui ta välisseinas katmata on. Trumm mõtleb õhu asemel arvatavasti tuult?
trumm
külaline

ei, ma mõtlesin seda, et ei ole mõtet arutada teemal, et fibost sajab vihm läbi. keegi ju endale ei ehita viimistlemata fibomaja! dzhiisas! loomulikult võib poolikust majast ükskõik mida läbi sadada või puhuda, jutt on ikkagi lõplikust konstruktsioonist, eks?
:)
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas hundipoeg »

:hello:

fibo ja aeroc teada, aga on selline materjal nagu „thermodom“, kas keegi sellest midagi kuulnud või koguni sellest ehitanud? Mida oskate sellest rääkida?
Paremat homset Teile ja konkurentsivõimelist sissetulekut mulle!!
ErilineKonn
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: AEROC EcoTerm

Lugemata postitus Postitas ErilineKonn »

Võrukas kirjutas:Upitan teema uuesti üles küsimusega , et kas ecotermist (375mm) saab meie kliimas tõesti sooja maja ilma lisasoojustuseta. Kuna aeroci pind on pehme siis võib välisviimistluse (miks mitte ka sees) kasutada krohvisisest võrku(nurgatug.profiilid jne.), süst sama mis penoga soojustamisel ct-85 ga kuid peno vahelt ära jätta.
Kuid huvitaks ikkagi kui soojapidav praktikas see ecoterm on, plaanis ehitada maja(sooja) vähemate töökuludega. Sobib või mitte?
ma ei saa aru miks sul võrku vaja on? aeroci külge jääb igasugune krohv.
ErilineKonn
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re:

restauraator kirjutas:Eestimaa inimestel ju sellega ammune kogemus olemas.Tõsi küll,et nati õhema plokiga 300mm nn. Palivere toodang,kuid ikkagi olemas.See muidugi ideaal,et ühe asjaga püütakse kaks kärbest kinni püüda ning tarbija takka otsa.Soovite sooja maja? Mis sooja annab? Minu meelest sooja maja saab ikka siis,kui kasutada spets soojustusmaterjale.Millega te konstruktsiooni kujupüsivaks saate on teine asi.Loomulikult on aeroc soojem,kui fibo.Kui aga eesmärgiks soe maja,siis tuleks ikka ehitada klassikalistest soojustusmaterjalidest seinad.
mis sooja annab? ahi loomulikult! ;) kysimus on selles, millel on head soojusisolatsiooni omadused? õhul loomulikult ja seda on Aerocis sitaks.
klassikalised soojustusmaterjalid? näiteks? palk? vill? mida sa silmas pead? ma arvan et ma käin-vaatan mõne aerocist tehtud maja soojuskaameraga yle siis saan kobiseda. endal plaanis palkmajale 2 korruse otsaseinad aerocist teha.
Viimati muutis ErilineKonn, 07 Apr 2009, 01:02, muudetud 1 kord kokku.
ErilineKonn
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re:

juhan kirjutas:Kuidas sellega lood on,et mulle öeldi,et Aerocist maja vajab võrreldes Fibost tehtud majaga paremat ventilatsiooni (maja umbsem..???)?
miks? aeroc on "hingav" materjal.
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: Re:

ErilineKonn kirjutas:
juhan kirjutas:Kuidas sellega lood on,et mulle öeldi,et Aerocist maja vajab võrreldes Fibost tehtud majaga paremat ventilatsiooni (maja umbsem..???)?

kas aeroc või fibo, aga miks mitte thermodom? :scratch:
Kylaline kylast
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Kylaline kylast »

Mulle meeldib aeroc.
Hea laduda, plokid mõõdus, hea kruve sisse keerata,hea viimistelda, avasid lihtne teha jne.
Valmis karp on ilus valge ka :)
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »

hundipoeg kirjutas:
ErilineKonn kirjutas:

Mõtle natuke kuidas kõlaks otsetõlge vene keelest :scratch:
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

aivar0102 kirjutas:
hundipoeg kirjutas:
ErilineKonn kirjutas:

Mõtle natuke kuidas kõlaks otsetõlge vene keelest :scratch:

ma võin ju mõelda, aga välja ei mõtle, sest ei mõista seda keelt nii heal tasemel, et sellesse tõlkida
Busta
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Busta »

thermodom= termomaja
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Busta kirjutas:thermodom= termomaja

Kukkusid tõlkima, aga ma pidasin silmas thermodom nimelist seinamaterjali.
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »

Busta kirjutas:thermodom= termomaja
TERMODOM - vaba tõlge vene keelest, vabandage väljendust, pasamaja.
NB! Ainult vaba tõlge ei pretendeeri millelegi.
Vasta