Autokaamera

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Autokaamera

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Sain prooviks ajutiselt kasutada autokaamera König SAS CARCAM10, kuid ei suutnud netiavarustest leida kasutusjuhendit. Soovitavalt eesti keeles, millest saan aru kõige paremini. Oleks väga tänulik kui keegi oskab anda viidet selle kaamera kasutusjuhendile!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
A.S.
külaline

Re: Autokaamera

Lugemata postitus Postitas A.S. »

Peale eesti keele kohe üldse midagi ei oska? Siis on natukene raske. Aga kuna see mitmekeelne ülearu palju tarkust ei sisalda, siis väheusutav, et eestieelne samuti asjalikum oleks.
http://www.konigelectronic.com/nl_be/55 ... #downloads

Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

A.S. kirjutas:Peale eesti keele kohe üldse midagi ei oska? Siis on natukene raske. Aga kuna see mitmekeelne ülearu palju tarkust ei sisalda, siis väheusutav, et eestieelne samuti asjalikum oleks.
http://www.konigelectronic.com/nl_be/55 ... #downloads

Eks mul endast ka natuke kahju, et päris polüglott ei ole, kuid mis teha, ju siis tuleb leppida sellise paratamatusega. :) Noh natuke pursin inglist, vene keelt paremini kui inglist, aga eesti keelt paremini kui kahte eelloetletut.
Tänan sind, A.S. ja rasket polnud seal midagi, sest eestikeelne manuaal seal täiesti olemas, kuigi kiirpilgu pealeviskamisel eriti targemaks ei saanud, aga see on vist juba minu probleem. :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
A.S.
külaline

Lugemata postitus Postitas A.S. »

Urmas kirjutas:sest eestikeelne manuaal seal täiesti olemas
No näed ja mina ei märganudki, see ongi siis see vanadus vist. :cry:

Aga ilmselt on kasutusjuhendit kirjutades eeldatud, et inimene on säherduste asjadega varem kokku puutunud, seega pole viitsitud detailidesse laskuda.

Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

A.S. kirjutas:Aga ilmselt on kasutusjuhendit kirjutades eeldatud, et inimene on säherduste asjadega varem kokku puutunud, seega pole viitsitud detailidesse laskuda. 
Vist on tõesti juhendi kirjutajatel selline eeldus olnud, kuid see on väga vale eeldus, sest kunagi on kõigil esimene kord milleski, milles ollakse tume junn. :)

Urmas
Külaline
külaline

Proovida ju võid, kuid ilmselt midagi head sellelt kaameralt oodata pole. Hind on selline, et sama hinnaga müüakse poodides hiinakaid, mis Hiinas maksavad 18 eur. Reaalne näide mul olemas, tellisin 18 eur-ga ja pärast nägin, et kahes poes müüakse hinnaga 49 eur. :D
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:Proovida ju võid, kuid ilmselt midagi head sellelt kaameralt oodata pole.
Sul on õigus, proovisin ja see on paras jura ning pole sellega midagi tarka teha. :)

Urmas
Külaline
külaline

Osta tasub näiteks https://www.photopoint.ee/kaamerad/3768 ... ash-cam-20 Salvestab ka kiiruse videole ning vastava programmiga arvutist vaadates näitab videos olevat asukohta kaardil.
Külaline
külaline

TRANSCEND DrivePro 220
See on valgusjõulisema objektiiviga ja WiFi ga. Odavam ka.
Pimedas ja külmas salvestamine on meie oludes tähtis.
Saab käigu pealt videod telefoni tõmmata ja politseisse ja kindlustusse saata. Jälgib vajadusel kiirust, valgeid jooni ja ees sõitvaid masinaid.
http://www.onoff.ee/foto--ja-videokaame ... vepro-220/
:hello:
Külaline
külaline

Kui räägid valgusjõulisusest, siis peab teadma kaamera fookuskaugust ja suhtelist ava, ilmselt ei tea? Vastasel juhul ütleksin hoopis, et Garmin on valgusjõulisem, sest vaatenurk on laiem. Kui ava on sama, siis laiema vaatenurga korral on valgusjõud suurem. ;)
Külaline
külaline

Ma lähtun pigem tootja poolt reklaamitud numbritest.
Tavaliselt esitatakse neid numbreid mida saab müügiargumendina esitada. Ehk kui tootja ise andmeid ei avalda ju siis pole millegagi esineda.
Kui vaatenurgast rääkida siis maanteele sobib kitsam nurk ja linna laiem nurk. Mõned "edumeelsed" tootjad reklaamivad vaatenurka DIAGONAALIS, et näidata numbreid suuremana.
:hello:
Külaline
külaline

Ei lugenud ma küll isegi tootja reklaamidest välja, kumb kaamera nö. valgusjõulisem on. :roll:
Vasta