Tere!
Sai ehitatud kiiresti vanadele laagidele 22mm OSB plaadiga põrnad millele tuleb Peale laminaaadi matt ja laminaat. Põrand aga sain ühest äärest väga viltu. Umbes 2 cm meetri peale. (Ülejäänud põrnad sirge).
Kuna seinte krohvimisest jäi üle krohvi (käsikrohv ja MP75) siis tekkis selline küsimus, kas ma saan kasutada krohvi ära põranda tasandamiseks. Ja peale valada mingit isetasanduvat segu väikse kihi? Nii tuleb odavam.
Kipskrohvi kasutamine tasnadusseguna OSB-peale
põrandad, põrandatööd
-
- külaline
Re: Kipskrohvi kasutamine tasnadusseguna OSB-peale
Lugemata postitus Postitas Külaline »
ei saa , kips läheb pudiks , pidid ikka päris purjus olema, et 2cm meetri peale mööda pannabaracus kirjutas:Tere!
Sai ehitatud kiiresti vanadele laagidele 22mm OSB plaadiga põrnad millele tuleb Peale laminaaadi matt ja laminaat. Põrand aga sain ühest äärest väga viltu. Umbes 2 cm meetri peale. (Ülejäänud põrnad sirge).
Kuna seinte krohvimisest jäi üle krohvi (käsikrohv ja MP75) siis tekkis selline küsimus, kas ma saan kasutada krohvi ära põranda tasandamiseks. Ja peale valada mingit isetasanduvat segu väikse kihi? Nii tuleb odavam.

Lugemata postitus Postitas baracus »
Aitäh vastuse eest. No laagid panin loodi aga kui OSB peale panin siis ühes ääres vajub meeter täitsa ära. 2cm ehk pole aga 1,5 küll. Ilmselt siis tuleb lihtsalt puidule mõeldud tasandussegu kasutada, kuna plaate enam üles võtta ei saa sest kipslaat juba seintes mit katab plaadid kinni ja plaadid on ka soontega ühendatud. . Ja no kuna tegu seina äärega, kuhu tuleb suur kapp võib ju väike kalle olla (paar milli). Igatähes kipsi võin ära unustada nagu ma aru saan.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
kui pohmakas ära läheb, siis ka paar milli kallet ei ole okbaracus kirjutas:Aitäh vastuse eest. No laagid panin loodi aga kui OSB peale panin siis ühes ääres vajub meeter täitsa ära. 2cm ehk pole aga 1,5 küll. Ilmselt siis tuleb lihtsalt puidule mõeldud tasandussegu kasutada, kuna plaate enam üles võtta ei saa sest kipslaat juba seintes mit katab plaadid kinni ja plaadid on ka soontega ühendatud. . Ja no kuna tegu seina äärega, kuhu tuleb suur kapp võib ju väike kalle olla (paar milli). Igatähes kipsi võin ära unustada nagu ma aru saan.

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu