Youtube'is on palju õppevideosid, kus selgub, et pole seal midagi keerulist, sh telliste jaotus, et oleks ilus vuugimuster. Aega on mul kõvasti, ent elu sees midagi ladunud pole.
Kas on mingeid ohte siiski?

Lugemata postitus Postitas Klots »
Lugemata postitus Postitas oht »
Müürsepp omandab ja lihvib oskusi natsa kauem kui üks aasta, et saavutada perfektne tulemus.Klots kirjutas: Aega on mul kõvasti, ent elu sees midagi ladunud pole.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
kui aega palju nagu teemaalgataja mainis, siis võib ju ka lihtsalt ladumist ennem harjutada ja käia mõnel kursusel . mul vanaisa tegi ka ise , võibolla prof laduja teeb nüüd vahet et ei ole see kõige kõige , aga peale 20 aastat seda tööd vaadates ma küll aru ei saa kas selle tegi mees kes katsub ainult kive või mees kes vahepeal ka naisi katsus.Kalvis kirjutas:Pigem leia meister..
Lugemata postitus Postitas kasutajay »
Lugemata postitus Postitas Tartlane »
Lugemata postitus Postitas renks1 »
Lugemata postitus Postitas maik »
Kui vähegi rahast kahju, ning tulemusest lugu pead, siis soovitan aega mitte raisata pläp-pläpi peale ja teenus sisse osta.Klots kirjutas: Aega on mul kõvasti, ent elu sees midagi ladunud pole.
Lugemata postitus Postitas Klots »
Kust sa sellist nõuet lugesid?Klots kirjutas:Samas kui nõue on kuumtsingitud ja 4 mm paksusega.
Lugemata postitus Postitas roostevaba »
Lugemata postitus Postitas Tartlane »
Klots kirjutas:Plaan on oma majale fassaad laduda.
Youtube'is on palju õppevideosid, kus selgub, et pole seal midagi keerulist, sh telliste jaotus, et oleks ilus vuugimuster. Aega on mul kõvasti, ent elu sees midagi ladunud pole.
Lugemata postitus Postitas alexsis75 »
Kenadus on suhteline, enamus inimestel puudub pädevus hinnata ladumise kvaliteeti aga kui näpuga osutad ja ninapidi juurde vead siis kuuleb vaid vandumist.
Kohatu võrdlus, küttesüsteem ja fassaad! Mitte, et ahi vähemtähtsam oleks aga fassaadi maksumus ületab ahju eelarve mitmekordselt.alexsis75 kirjutas: 21 Veebr 2017, 02:30 Samas siin keegi tarkpea arvas, et ahju ja pliidiladumine on kerge ainult lao kive ja kena asi valmis. No jah, aga ilu üksi sooja ei anna on ennegi nähtud neid super kenasid ahjusid mis laotud nii kenalt, et tuleb peale kadedus
Mina näiteks kaldun arvama, et pigem ära puutu fassaadi kui endal kogemus puudub, muidu võib juhtuda, et hiljem tuleb terve maja üle krohvida.alexsis75 kirjutas: 21 Veebr 2017, 02:30kaldun arvama, et pigem esmakordselt lao seina sest kui kohe ahjukallale lähed võib juhtuda, et hiljem tuleb terve maja uus teha.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025