Et alupexi liide on ilus nagu päev?insippo kirjutas:Milline see press teras on ? Kokku käib ikka põlvedega mis on koledad nagu öö. /)

Kellele ema, kellele tütar.
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Et alupexi liide on ilus nagu päev?insippo kirjutas:Milline see press teras on ? Kokku käib ikka põlvedega mis on koledad nagu öö. /)
Lugemata postitus Postitas toomas »
Löö siis Googlesse sisseja vaata. Igatahes parem ja lollikindlam kui alupex. Kui pressteras ei sobi, siis võib ju panna pressitava roostevaba või vase. Või siis kõvajoodis vasega.insippo kirjutas:Milline see press teras on ? Kokku käib ikka põlvedega mis on koledad nagu öö. /)
Lugemata postitus Postitas plb »
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Ma julgeks väga tugevalt kahelda et selle võimsus 30kw on. Mu luk-35 katel on 5kw võimsam, aga kolle on ca 4x suurem.
Lugemata postitus Postitas insippo »
Jaa. See on ilus küll. Kes müüb ja palju maksab ?plb kirjutas:Mis siin koledat on: http://www.forbby.com/share/image/uploa ... 0f507e.png
Mu meelest küll ilusam kui alupex. Sirgem niikuinii.
Lugemata postitus Postitas plb »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
insippo kirjutas:Kuidas nii vähe soojale veele voolu? Mul on boileril pandud vesi +65 kraadi ja hüsterees 5 kraadi. Elektrooniliselt. Poiss ja naine käivad dušši all siis peale neid on boileris vesi +20C15o liitrit.
Mul kulus sama palju (150L) sooja vett.insippo kirjutas:Pesemishaejumiste muutmiseks ei saa midagi teha. Käisin Cerboses ja uurisin hinda. 1700€ + alupex ja otsad. Keskütepliit Kalvis 17 kw, 2 paisupaaki , mingid ventiilid ja klapid. Pealik oli seal ja joonistas kuidas teha. Pump tuleb ka ikka vahele. Boiler on elektri ga ja sees on küttekeha. Mul jääb siis üle 2x 150 l boilerid. Kui nüüd ühendada need kah samasse soojavee süsteemi siis saan juba 500l vett.
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Hoia ventilaator 27/4 töös, siis ei pressi midagi sisse. Mootori regulaator vahele ja min pöörded. Kui duši alla lähed, siis keerad võimsamaks.insippo kirjutas:Sealt pressib külma sisse ikka kohutavalt ... Mida sellega teha, et see nii ei oleks?
Lugemata postitus Postitas JyriPaike »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas ncc »
insippo kirjutas:Nüüd siis küsimus. Millega tehakse vee ühendused? Millise toruga? Rauast või saab ka alupexiga ?
Lugemata postitus Postitas kuuvalgus »
Katla paigaldaja. Olen alati tellinud katla paigalduse koos projekti, kooskõlastuste ja TKO-ga.insippo kirjutas:Pressteras hoiab kokku aega. Aega meil pole ja raha kah niiväga.
Kes teeks mulle gaasikatlamaja projekti.
Alustanud siis sellest, et pole midagi. Kas pead uue siis hoone ehitama?insippo kirjutas:Mul pole katlamaja ka olemas. Seepärast see jant.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025