Mille põhjal ma seda näen, kas süsteem sai üle või aladimensioneeritud? Või just täpne?
kontuurist sisse/välja tulev vee temp? Mingid müstilised kraadminutid? Töötundide/käivituste arv?
Mida vaadata?

Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas Veikko »
Lugemata postitus Postitas Coolhouse »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
kW on võimsuse ühik ja ei kulu, kuluvad kWh, st. energia.Hiid kirjutas:vaatama, palju kw kulus
seda teab vaid jumal taevasKülaline kirjutas:Alustuseks kirjuta palju maja küttevajadus on?
eeldan, et kui kirjutan KW kuluma, siis saadakse aru, et see kulub ajaühikus, ehk tunnis.Küülaline kirjutas:kW on võimsuse ühik ja ei kulu, kuluvad kWh, st. energia.Hiid kirjutas:vaatama, palju kw kulus
Ja mille järgi pumba võimsuse ja kõige muu valisid?Hiid kirjutas:seda teab vaid jumal taevasKülaline kirjutas:Alustuseks kirjuta palju maja küttevajadus on?
Lugemata postitus Postitas val »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas xil »
Lugemata postitus Postitas qqq »
Kui oleks kõik projektidega ette ära arvutatud ja nii ka ehitatud, saaks alati näpuga näidata, et see pole päris õige, ei tööta nii nagu vaja ja on paremaid lahendusi ja leiaks ka süüdlasi.Hiid kirjutas:tunde järgi, nagu see ikka käib
No siis ma pean ootama veel 11 kuudval kirjutas: 3000 - 4500 töötundi aastas (nb ! mitte keskmistada lühema aja peale).
naljatilkHiid kirjutas:No siis ma pean ootama veel 11 kuudval kirjutas: 3000 - 4500 töötundi aastas (nb ! mitte keskmistada lühema aja peale).![]()
hetkel on asi olnud käigus 25 päeva![]()
Kompressor on käivitunud 251 korda, töötanud 226h
Keksmine õuetemp olnud selle aja jooksul 2.C
Maakontuur sisse töötsükli lõpupoole +1, välja -2.7
Lugemata postitus Postitas val »
Lugemata postitus Postitas prak »
Lugemata postitus Postitas kütja2 »
Mul aastaga töötunde 2181h ja käivitusi 3561 kordaval kirjutas:Mitte, et sest palju abi oleks, aga niipalju on veel silma jäänud, et aasta keskmine käivituste arv võiks olla ligikaudu töötunnid x 2,5.
Lugemata postitus Postitas xil »
Lugemata postitus Postitas aero »
See, et kasutajale meeldib aknaid avada, ei muuda veel küttesüsteemi kalliks. Küttekulud jah kasvavad aga see pole küttesüsteemi süü.Külaline kirjutas:naljatilkHiid kirjutas:No siis ma pean ootama veel 11 kuudval kirjutas: 3000 - 4500 töötundi aastas (nb ! mitte keskmistada lühema aja peale).![]()
hetkel on asi olnud käigus 25 päeva![]()
Kompressor on käivitunud 251 korda, töötanud 226h
Keksmine õuetemp olnud selle aja jooksul 2.C
Maakontuur sisse töötsükli lõpupoole +1, välja -2.7pakun , et isegi aasta ei anna sulle selget arusaama sellest mismoodi see süsteem sul töötab. Mis on optimaalne saabki vaadelda ainult mingis kindlaks määratud raamis : periood, mõõdikud ja võrdluspunktid ja pidevalt mõõdistades. kuna soojakaod eluruumis on väga kaootilised, aastad pole vennad ja ventsüsteemi asemel kasutad akende avamist siis pole sul seal eriti midagi muud teha , kui lihtsalt elada teadmisega, et sul on kallis küttesüsteem...
Lugemata postitus Postitas metsast »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025