@val: sisse/välja temp-d ju langevad töötsükli käigus. Ma olen püüdnud fikseerida numbrid tsükli keskel v teises pooles. Nüüd pehmema ilmaga on t-d veidi tõusnud. Peale >100h tööd: -1/-4,9 ; eile: -0,8/-4,7. Kontuur on 300jm. Oleks mahtunud ka 500 aga väideti, et 300 piisab.
Arvutatud soojakaod 6,8kW. SP 6kW. Majas 2 kollet, keris ja ahi.
Pinnase uuringust: "...pindmiseks kihiks muld (kiht 1) paksusega kuni 0,7-0,9 m. Muld on kohati liivane ja sisaldab killustikku (täitemuld). Mulla all lasub pruunikashall kesktihe niiske kuni veeküllastunud peenliiv (kiht 2). Suhtelise tiheduse (ID=0,53) järgi on peenliiv kesktihe ja selle efektiivsisehõõrde nurk (φ΄) on 32°... Põhjaveetase (Kvaternaari veekiht) asus 21.05.2012. aastal 0,90...1,00 m sügavusel maapinnast..." Ma loodan, et see oli piisav ülevaade pinnasest?

Paar asja, mis mul teemat algatades meelde ei tulnud:
- 2015. dets. algul keerasin küttegraafiku nõksu võrra järsemaks. Eelmisel talvel sai tõesti tihedamalt ahju köetud kuigi jaanuar oli siis keskmiselt soojem kui käesolev jaanuar.
- ventseadme eelsoojendustenni olin millalgi kevadel "nulli" keeranud ja unustanud. Ka selle võrra pidi SP rohkem tööd tegema käesoleval kuul.