vasktoru läbimõõt

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
torumees
külaline

vasktoru läbimõõt

Lugemata postitus Postitas torumees »

Soov vedada kortermajas 6.korrusel püstikust vesi laiali järgnevalt:
u.2m veemõõtjani,peale veemõõtjat hargneb 2 kohta,üks 1m haru kraanikausini,sealt vaheharu(0,5m) pesumasinani,teine 3m haru vanni segistini.Millise läbimõõduga vasktoru peaks kasutama.Ise olen mõelnud 10 mm toru peale veemõõtjat,enne veemõõtjat 12mm.Võib olla olen üledimensioneerind?
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

12mm torust jatkub sulle igale poole/Oleneb muidugid survest/Kui ta on 4,1atm/Olen ajanud seisakuid 22mm esimesed 3 korrust ,ylejaanud 2 korrust 15mm toruga,kaebusi pole olnud ,vett on jatkunud koigile/
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Et sul oleks parem arusaamine sellest jutustan edasi/Votan naiteks keskkytte /9 korruseline maja /Kaks pystikut lahevad ylesse 22mm torud,tagasivool 18mm toru/voi kui ajada 1 pystikuga siis 28mm toru/See oleneb ju koik maja seeriast voi oigemini projektist/Kui on veel korgem maja siis pystikud aetakse tavaliselt paaris et koigile soojust jatkuks/
Santerra grupp
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Santerra grupp »

milleks üldse kasutada vasktoru,mille hind võrreldes plasttorudega on mitu korda kallim ja omadused kehvemad.Pakun lahenduseks seinapealsel paigaldusel Uponori "Unipipe"torusid läbimõõduga 16mm,millest peaks täiesti piisama,et vesivarustus korrallikult toimiks.Hind on ümmarguselt 16.-meeter.Liidetest saab kasutada mutri ja koonusega varianti,või presstangidega tehtavat liidet(pidamise poolest kindlam).Wavini tehase meistrid tõid turule ka liite"smart fix"mille paigaldamisel tuleb eelnevalt kalibreeritud toru ots lihtsalt liitesse sisse pista ja ongi ühendus valmis....sellega peaksid ka naised ja lapsed hakkama saama.
Vesi,küte, kanalisatsioon.
wake
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas wake »

Santerra grupp kirjutas:Wavini tehase meistrid tõid turule ka liite"smart fix"mille paigaldamisel tuleb eelnevalt kalibreeritud toru ots lihtsalt liitesse sisse pista ja ongi ühendus valmis....sellega peaksid ka naised ja lapsed hakkama saama.
Ainuke jama, et sellisest asjast pole poodides veel keegi kuulnud. Ise olen näinud ja katsunud seda, müügimees firmasse tõi, aga poodidest seda asja ei leia. Pidi alles aasta alguses jõudma. Ja nii ostsin ma wavini alupex toru jaoks henco keermesliitmikud. Aga olgem ausad, seda Wavini liitmikku ei taha nähtavale kohale paigaldada ka, sinine plast ei ole kõige neutraalsem heledal taustal.
~300kg kuumi kive, kolm vihta ja paar õlut
Vasta