Ilma harukarpideta

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Jürgenpoolik
külaline

Ilma harukarpideta

Lugemata postitus Postitas Jürgenpoolik »

Teen uue elektrisüsteemi kolmele toale. Kuna harukarpe ei taha panna, siis kas võib näiteks ühe kaitsme alla 3-4 planku panna?
A.S.
külaline

Re: Ilma harukarpideta

Lugemata postitus Postitas A.S. »

Mis on harukarpidel (harukarpide puudumisel) pistmist kaitsmetega? Või viid igasse pistikupessa kilbist eraldi kaabli? Miks siis juba mitte ka igale kaablile eraldi kaitse?

Aga vaata seda auku, kuhu juhtmed torkad. Näed ise, kas saab probleemideta üle ühe-kahe juhtmeotsa sinna kinnitada. Eriti veel siis kui seda praktiliselt käsikaudu teed.

Jürgenpoolik
külaline

Lugemata postitus Postitas Jürgenpoolik »

Mul on 8mod krohvi sisene kilp. Lae pealt jooksevad kaablid. Toa pistikupesad lähevad ikka pesadest pesadesse.
Kuna vanituba, köök, soojuspump on eraldi, siis kaitsmekarp sai täis. Lae peale ei taha harukarpe, kuna neile peab oleme kerge ligi pääseda?
RTFM
külaline

Lugemata postitus Postitas RTFM »

Sõltub kaitselüliti klemmidest. Näit. ABB eelmisel S260 seerial olid kaarklemmid, mis tõmbasid igasuguse juhtmepuntra kindlalt kinni. Tootja kataloogiski kinnitati võimalust ühendada mitmeid ja sealjuures veel erineva läbimõõduga juhte sama klemmi alla. Uuel S200 seerial on kandilised, need mitut juhti kinni ei hoia. Vähemalt on uuel tüübil topeltklemmid kummaski otsas , saab kakski juhti ühendada. Hiljuti ostsin poest miski teise kandiliste klemmidega lüliti.... Kuidagi ei jäänud kaks juhti kindlalt kinni... pidin ikka hankima ABB kaarklemmidega versiooni.
:hello:
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Ma olen aegajalt sarnast muret lahendanud hülsiga. Õnneks on need klemmid ja kruvid niipalju "isased" et saab natuke kõvemini keerates ikkagi kogu puntra sinna kinni.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Jürgenpoolik kirjutas:.....
Lae peale ei taha harukarpe, kuna neile peab oleme kerge ligi pääseda?
?
Miks peab olema kerge ligi pääseda?, kas hakkad iga päev seal vaatamas käima, kuidas elekter voolab?
Piisab, kui on võimalik ilma lõhkumata ligi pääseda...
Vasta