Raul Kinks ja Astel House OÜ pettused
-
- külaline
Infot ehitaja Astel House kohta
Lugemata postitus Postitas tunnen huvi »
Kas kellelgi on kogemusi elementmajade ehitaja Astel House kohta (häid, halbu)? "Võtmed kätte" lubavad ehitada kolme kuuga. Kuidas maja-paigaldus- ja ehituskvaliteet on olnud? Oleksin tagasiside eest väga tänulik.
-
- külaline
Re: Infot ehitaja Astel House kohta
Lugemata postitus Postitas lihtsalt »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas lohutuseks »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Axel11 »
Kindlasti tutvu ehitatud objektidega. Saad infot otse allikast. Nad ei ole väga valmis Sulle infot jagama teostatud tööde kohta. Ega kellegil saa väga kogemust olla, sest tegu on uue ettevõttega, kus kliendihaldurid isegi ei ole ehitusega kokku puutunud.
Suhtlesin nendega aga ei suutnud neid tõsiselt võtta; lepingud on nende poole kaldu, haldur ebakompetentne, tagasiside omanikelt halb.
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas foorumilugeja »
Tere, millega nimelt pole omanikud rahul olnud?Axel11 kirjutas:Tere,
Kindlasti tutvu ehitatud objektidega. Saad infot otse allikast. Nad ei ole väga valmis Sulle infot jagama teostatud tööde kohta. Ega kellegil saa väga kogemust olla, sest tegu on uue ettevõttega, kus kliendihaldurid isegi ei ole ehitusega kokku puutunud.
Suhtlesin nendega aga ei suutnud neid tõsiselt võtta; lepingud on nende poole kaldu, haldur ebakompetentne, tagasiside omanikelt halb.
Moodulmaja Astel Housest
Lugemata postitus Postitas lyn83 »
Kas keegi on lasknud ehitada moodulmaja Astel Housest, kuidas on kogemused?
On jäänud silma selline majaprojekt: http://majad.ee/est/obj/47 siseviimistluseta paketi hind jäävat umbes 80 tuh kanti.
Kas keegi ehitusspetsialist oskaks anda omapoolseid kommentaare?:)
Tänud!
Lugemata postitus Postitas lyn83 »
-
- Uus kasutaja
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 1 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas RentMarket »
Renditööriistad, tehnika ja transport
Sest kvaliteetne ja muretu töö algab õigetest tööriistadest!
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas foorumilugeja »
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas homersimpson »
Anna siis teada kuidas asjad kulgevad...foorumilugeja kirjutas:Ühe perega saime vestelda, aga väga keeruline oli ülejäänuid leida, ise nad infot klientide kohta ei väljasta. Nüüd oleme juba lepingu alla kirjutanud, põhi projekt on tegemisel.
Head ja vead ...

-
- külaline
Väga imelik suhtumine firma poolt!? Mina küll annan oma endiste klientide kontaktandmeid kui soovitakse näha minu eelnevalt teostatud töid. Kontaktandmeid ei anna ma kindlasti mitte esimesele ettejuhtuvale küsijale, vaid ikka tõsisele huvilisele ning kindlasti kontaktide omanike eelneval teavitamisel ja selleks nõusoleku saamisel. Siiani pole keegi vastu vaielnud.foorumilugeja kirjutas:Ühe perega saime vestelda, aga väga keeruline oli ülejäänuid leida, ise nad infot klientide kohta ei väljasta.
Sellise üldise nõusoleku ma saan kliendilt juba peale tööde valmimist.
Urmas
-
- külaline
Hind, hind. Kui ikka vahepeal on hinnakiri muutunud - siis ei taheta ju sellist kontakti anda. Kui juba rääkima minnakse - tuleb hind ka jutuks ja võib-olla hakkad tingima vms.Külaline kirjutas:Väga imelik suhtumine firma poolt!? Mina küll annan oma endiste klientide kontaktandmeid kui soovitakse näha minu eelnevalt teostatud töid. Kontaktandmeid ei anna ma kindlasti mitte esimesele ettejuhtuvale küsijale, vaid ikka tõsisele huvilisele ning kindlasti kontaktide omanike eelneval teavitamisel ja selleks nõusoleku saamisel. Siiani pole keegi vastu vaielnud.foorumilugeja kirjutas:Ühe perega saime vestelda, aga väga keeruline oli ülejäänuid leida, ise nad infot klientide kohta ei väljasta.
Sellise üldise nõusoleku ma saan kliendilt juba peale tööde valmimist.
Urmas
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
No hind on küll kõige väiksem mure! Hinda annab alati põhjendada, a`la kallinenud tootmiskulud, tööjõumaksud, EV muutunud maksupoliitika, sugulasele tehtud omahinnaga jnejne. Araabiamaade kauplemiskultuur hakkab ka siinmail vaikselt juurduma, et kõigepealt virutame tootele 300% kasumit, siis müüme 50%-se allahindlusega ja klient on rõõmus allahindluse üle. Oooo, ma sain poole hinnaga!Külaline kirjutas:Hind, hind. Kui ikka vahepeal on hinnakiri muutunud - siis ei taheta ju sellist kontakti anda. Kui juba rääkima minnakse - tuleb hind ka jutuks ja võib-olla hakkad tingima vms.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Anneliisa »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Gustav Karl »
kliendid on mõneti teadmatuses kuna firma ei ole teinud ametlikku teadaannet ja põhjendanud, miks on vajadus vahetada juriidilist lepingupartnerit lepingu täitmise perioodil. Maja lepingu sõlminud kliendile on saadetud kokkulepe, et
.....
1. Müüja annab Ostja nõusolekul eelnimetatud ostu-müügilepingust tulenevad Müüja
õigused ja kohustused alates käesoleva kokkuleppe allkirjastamisest üle Müüjale 2
ning uueks Müüjaks lepingus loetakse xxx.
Kas keegi oskab kommenteerida? Ettevõtte esindaja kommentaar?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas pilv »
12.04.2016 seisuga on ettevõttel intressivõlg 14 eurot
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas henry »
Poole ehituse käigus allkirjastasin ka lepingu muutuse. Midagi sellest minu jaoks ei muutunud, omanik sama ja kõik jätkus endist viisi!
Hetkel olen 2 kuud sees elanud ja kõik on veel terve ja ilus.
-
- külaline
Ju Sa ei oskanud neilt midagi tehnilist küsida.henry kirjutas:Mina ostsin ka neilt maja. Midagi halba ma küll ei ütleks. Pakkumise sain kiiresti, hind oli mõistlik! Ehitusloa saamisega vald natukene venitas aga nii kui luba käes sai maja kiirelt püsti!
Poole ehituse käigus allkirjastasin ka lepingu muutuse. Midagi sellest minu jaoks ei muutunud, omanik sama ja kõik jätkus endist viisi!
Kui ma midagi materjalide või sõlmede lahenduste kohta küsisin siis hakkas üks mökitamine.

-
- külaline

Lugemata postitus Postitas tarts444 »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas henry »
Külaline kirjutas:Ju Sa ei oskanud neilt midagi tehnilist küsida.henry kirjutas:Mina ostsin ka neilt maja. Midagi halba ma küll ei ütleks. Pakkumise sain kiiresti, hind oli mõistlik! Ehitusloa saamisega vald natukene venitas aga nii kui luba käes sai maja kiirelt püsti!
Kui ma midagi materjalide või sõlmede lahenduste kohta küsisin siis hakkas üks mökitamine.
Ega ma ise ei küsinud jah tehnilisi asju, selle jaoks oli ikka ehitusjärelvale kes jälgis tööd ja vaatas projektid üle. Negatiivset tagasisidet ma järelvalvelt ei saanud igastages...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Silvi »
Minul on pooleli, lasin eriprojekti teha,eskiisiga läks u kuu aga tehniliste projektidega läheb jah kauem. Nad pakkusid et võin need ka mujalt tellida kuna ma tahtsin asju kiiresti saada, aga kui mujalt pakkumisi võtsin siis ega sealt kiiremini ei lubatud. Inseneridel kõigil järjekorrad...tarts444 kirjutas:Minul on leping allkirjastatud Astel Housiga eelmisest sügisest(2015)Nüüd sai vahepeal ka leping muudetud ja allkirjastatud.Projektidega on küll venitatud.Hetkel ehitusloa taotlus sisse antud valda.Kas kellelgi on veel Astel housiga maja projekt/tellimus pooleli?
Mul ka taotlus juba vallas sees. Vald on ikka väga aeglane ja hirmus ülbed ka. Suvel lõpuks loodaks maja kätte saada. Mis vallas sul ehitusluba sees on?
Lugemata postitus Postitas tarts444 »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Silvi »
Mul on viimsi vallas.... Ma vaatan et kõik siin tahavad rääkida inimestega, kes juba elavad Asteli majades sees, enne kui ostma hakkavad- ma saan küll ettevõttest aru, miks nad kontakte ei jaga. Ma mitte mingil juhul ei tahaks et inimesed hakkaksid mu aia taga jalutama ja maja piiluma, ammugi veel uksele koputama või helistama....
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed