Kust saaks pildil näha olevaid laua kinnitus konkse? Ehk keegi teab kedagi kel niuksed vidinad vedelemas. Olen ostmas neid. Poest neid vist ei leia.
Lugemata postitus Postitas Mördiöps »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ja mis valemiga sul need konksud kinnituvad? Kui mõtte jõul, a`la "minu soovil, havi käsul!", siis saab küll kiiremini, aga pildi pealt vaadates oleks nagu ikkagi auke vaja puurida.Mördiöps kirjutas: Konksud kiirendaksid töökulgu oluliselt.
Lugemata postitus Postitas toomas »
Need konksud lüüakse haamriga kas siis vanasse krohvi kinni või kivi vuuki. Mitte mingit puurimist. Jah neid kuramuse pitskruvisi on mul vähemalt oma 50tk küll.Urmas kirjutas:Ja mis valemiga sul need konksud kinnituvad? Kui mõtte jõul, a`la "minu soovil, havi käsul!", siis saab küll kiiremini, aga pildi pealt vaadates oleks nagu ikkagi auke vaja puurida.Mördiöps kirjutas: Konksud kiirendaksid töökulgu oluliselt.
Uste avade krohvimiseks, kui saab, siis olen kasutanud kahte lauda ja pitskruvidega lauad kinni.
Tänud. Lähen otsima.toomas kirjutas:Tere.
Tallinnas Espak ja Bauhaus.
Toomas.
Kui paks peaks olema see krohvikiht, et sinna korralikult kinni jääb? Aga betoonist seinapaneeli? Kas kivide vuugid on alati seal, kuhu sul vaja kinnitus kinni lüüa?Mördiöps kirjutas:Need konksud lüüakse haamriga kas siis vanasse krohvi kinni või kivi vuuki. Mitte mingit puurimist.
Jääks ikkagi natuke kõhklevale seisukohale. Ka mul on olnud sarnaseid vanu ja uusi objekte, kus müürimeeste töö kriitikale eriti ei allu. Kasvõi praegune uusehitus(Aerocist), kus seinakappide välisnurgad peavad olema ideaalis. Võtsin lihtsalt objektil vedelevat kolm 30cm pikkust 22x50mm puidutüki juppi, puurisin neile 1/3 peale 5mm augu(et fikseerimiskruvi "libiseks"), võtsin 2,5m lati panin enam-vähem seinale loodi, fikseerisin keskelt "pitsitusmeetodiga" lati, lasin üles ja alla veel ühed fikseerimisjupid, kergelt lati paika koputamist ja oligi valmis. Kulutused abivahenditele- 3 kruvi(ühele majakale), kulutatud aeg lati fikseerimiseks/loodimiseks- 2-3-4 minutit, vajalikud töövahendid- akutrell, haamer ja lood või laser. Sinu töövahendid- haamer ja lood või laser, kulutatud aeg konksu fikseerimiseks/majaka loodimiseks- ?.Mördiöps kirjutas: Konkreetselt see objekt milletarbeks neid vajan, jääksin sinu tehnikaga nälga.
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025