Kui betooni valada siis kravitatsioon ajab betooni otseks

Võib plaadid paigutatakse kuidagi kaldesse?
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Isetean »
Mine Mõiku oma jutuga.mel777 kirjutas:põrand valatakse sirge ..
kalle tehakse plaatimisel, ehk siis plaatimisseguga ..
Lugemata postitus Postitas cartman »
see nyyd kyll mingi märkimisväärne kalle plezoja uba kirjutas:tehakse ka niimel777 kirjutas:põrand valatakse sirge ..
kalle tehakse plaatimisel, ehk siis plaatimisseguga ..
Lugemata postitus Postitas mel777 »
tark poiss võiks siis seletada, kuidas PÄRISELT tehakse .. mitte siin niisama ilkudaIsetean kirjutas:Mine Mõiku oma jutuga.mel777 kirjutas:põrand valatakse sirge ..
kalle tehakse plaatimisel, ehk siis plaatimisseguga ..Kui ei tea ,siis teistele pole ka vaja oma suht lollust ajada !
Lugemata postitus Postitas mel777 »
ma ei ole mingi perssekukkunud ehitaja, kes tuleb siia foorumisse kraaksuma kui "kogenud" ta on ..Isetean kirjutas:Tänud meelituse eest ! Kui 48 a mehele öeldakse poiss siis jääb üle ainult rõõmu tundaKalded antakse ikkagi vähe paksema tasandus seguga .Kui vajadus siis ka kipsi ribadega .Olen plaatinud põrandaid kus juba bet.valule norm. kalle tehtud .Mul jäi üle ainult kergelt isevalguvaga üle käia .Seda juttu" poisike " et annad kalded alles plaatides ,poleks sul küll vaja olnud siin öelda .See näitab sinu ebaprofesionaalsust.Laisk oled ja tahad ruttu töö eest nutsu kätte saada.Sinu sarnaste pärast peabki vannitubades emmedel kummikaabits abiks olema .Vesi va raisk ei taha kohe mette ää minna.
Lugemata postitus Postitas Harry »
Lugemata postitus Postitas vp »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025