Kui keegi on seda varem juba teinud, siis palun juhatage mind selleni

Minu arutluskäik.
Integreeritud tarbeveeboileriga ÕV SP-d on juppmaad kallimad, kui sõsarmudelid, mis ei oma sisseehitatud boilerit. Sama võimsuse korral tundub hinnavahe olema laias laastus 1500€. Lisaks on võimalik otse elektriga boilerit küttes võtta tubade kütteks väiksema võimsusega ÕV SP. Olen selleks vaheks arvestanud 3kW ja hinna poolest ca 1000€. Võrdluseks võtsin 3kW 300l Atlantic elektriboileri hinnaga 820€. Esialgse investeeringu vahe siis 2500-820=1680€
Igakuiseks sooja vee tarbimiseks arvestasin 4 kanti, sellega peaks vast hakkama saama kokkuhoidlikum pere või 2 laristajat täiskasvanut. Elektriboileril kuluks selleks tarbeks ca 300kWh/kuus (81.3h*3kW=244kWh vee temperatuuri tõstmiseks 50 kraadi võrra ja 28ööpäeva*2.41kWh=67.5kWh temperatuuri hoidmiseks).
0.13 sendise elektri hinna juures siis 468€/a.
Kuna tarbevee vajalik temperatuur on suhteliselt kõrge JA paistab, et suurte plusskraadidega ÕV SP kasutegur hoopis langeb, vt graafik 4-nda lk alguses: http://www.lampopumpputehdas.fi/tiedost ... _testi.pdf, siis väga suurt võitu ÕV SP-ga tarbevee soojendamine anda ei saa. Sama testi viimasel lehel on kirjas, et Helsinkis tuleks tarbevee soojendamisel arvestada COP-iks 1.8. Tallinnas ilmselt see väga palju ei erine. Seega oleks võimalik säästa 468-( 468/1.8 )=208€/a.
Lihttasuvusperiood seega ca 8a (palun ärge hakake nüüd norima, et tegelikult on see arvutus keerulisem, jah, tean seda). Kas integreeritud boileriga ÕV SP-del on mingeid kalleid katkimineku-riskiga juppe, mida ilma boilerita variantidel pole?
Kas keegi märkab mu arutluskäigus mõnda mainimisväärset apsakat?