Paneks ka ühe üles, et kutsumata külalised pidevalt ei saabuks mööda teed, mis ei vii mujale, kui minu juurde

Igalpool ma neid näen, aga kusagil müügil näinud ei ole.
Ideaalne oleks selline, kus on üleval eravaldus vms ja all väike telliskivimärk.
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas wake »
Lugemata postitus Postitas hulgus »
lähen vaatama. tänudhulgus kirjutas:Tartus ju Turu ja Tehase nurgal xxx (mistakrdiniminüüdoligi) firma, kus igatsugu plekist ja plastist märke tehakse. Autonumbreid ka kus juures mingil ajal.
Lugemata postitus Postitas nataly87 »
Lugemata postitus Postitas Pahtel »
Lugemata postitus Postitas jal »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
minu arust on nii, et kui on tarastatud ja/või sildid üleval, siis ei tohi seal enam tõmmelda igasugusedAnonymous kirjutas:Kui ei soovi oma õue viivale teele võõraid, siis pange parem telliskivi+tupikumärk. Eramaa silt ei ütle selle kohta midagi, kui kaugele seda teed mööda või kuhu saab. Seadus eramaal kolamist ei keela, küll aga ei luba ööbima jääda.
Lugemata postitus Postitas jal »
Lugemata postitus Postitas suurpoiss »
Lugemata postitus Postitas Tupsik »
Eramaa küll, aga märgi ülessepanek kooskõlasta kohaliku omavalitsusega. Ei tohiks probleeme olla, kui vallavalitsusega just riius pole.Pahtel kirjutas:Mul selline loll mure, et äkki keegi oskab öelda, millise bürokraatiaga saab enda maja eest läbi minevale kruusateele panna 30km/h piirangu märki.
Ralliässad ei lase tolmuvabalt elada. Ja krt, majagi ei saa korralikult värvida.
Lugemata postitus Postitas viisik »
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025