kivimosaiigi vuukimine

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
ummmi
külaline

kivimosaiigi vuukimine

Lugemata postitus Postitas ummmi »

Tere,

On kellegil kogemust.Kivid siis sellised merekivid.probleem tundub selline,et tavaline plaat sile,et pesed pärast rahulikult üleliigse täite maha.Need kivid aga sellised poorsed,et tundub,et vuugitäide määrib ära.Äkki mingi spets vuugitäide?
Harry
külaline

Lugemata postitus Postitas Harry »

Selliste poorse pinnaga plaatide puhul alustad vuukide pesemist varem,segu ei jõua pooridesse sisse kuivada ja läheb puhtaks kenasti.
Lihtsalt jälgi,et segu vuugist välja ei pese,alguses pöörad rohkem tähelepanu plaadi pinnale,kui vuugile.
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

need looduskivid tuleks ennne vuukimist ka plaadikaitsevedelikuga üle teha, mulle vähemalt 1 looduskivi müüja nii ütles. siis ei imbu vuugisegu plaadi pooridesse. ja kui on need valged kivid, siis tuleks ka plaatimisseguna kasutada valget plaatimissegu, muidu hall võib jääda läbi "kumama".

anna teada, kuidas tulemus jäi, mul endal sama asi varsti ees.
deedee
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas deedee »

aga seda plaadikaitse segu tuleb väga hoolikalt panna et vedelik ei valguks plaatide alläärtesse. tean juhtumit kus mustad matid plaadid on niimoodi koledad sest see kaitsesegu jäi iga plaadikesea alläärde paksemalt
murmet
külaline

looduskivi

Lugemata postitus Postitas murmet »

ei soovita mitte mingil juhul ENNE vuukimist kaitsemöga kasutada, sest kuitahes ettevaatlikult ka seda vedelikku ei määriks, ikka valgub see raip ka sinna kuhu peaks nakkuma vuugisegu. Ja sellisel juhul lihtsalt saad endale pudenevate-mõranevate vuukidega pinna. Looduskivide vuukimist soovitan teha vähemalt kaks korda, sest tühimikud kivide vahel suht suured ja vuugisegu lihtsalt kuivab praguliseks.
rully2
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas rully2 »

Suuremate vuukide jaoks on olemas jämedateralisemad vuugisegud.
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

rullyle

ei taha just meenuda, et oleksin PLAATIMISEL kasutanud/näinud kasutamas kedagist jämedateralist vuugisegu. On sul ehk infi tootja kohta, sest sageli on teemaks murtud graniidist pindade vuukimine ja senini olen improviseerinud küll kõiksugu värviliste müürsegude ja mörtidega[/code]
rully2
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas rully2 »

cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas cartman »

ise olen kasutanud spec looduskivi vuuki, kuni 20mm vuukidele.
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets

mes firma sedaspets vuugikat toodab? Ja kas on ka eraldi graniidile, dolomiidile, looduskivile jne.?
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru

krt ei tule meelde mis firma oli, koti peale oli kirjutatud kaljukivi jne.
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets

OK, eks ma lasen vana eksperimentaaltsehhi vaimus edasi, siiamaani pole õnneks valusat tagasisidet klientidelt tulnud :D
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru

me kasutasime seda kivi http://www.looduskivi.ee vb oli ka nende oma liim ja vuugisegu.
voldemar
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas voldemar »

olen vuukinud looduskivide ja muidu plaatmosaiike millel tavalisest suuremad vahed lisades vuugitäitele ohtralt liiva ja plaadisegu , või tsementi(vahet pole), võib ka pva liimi , tähtis et peale liiva lisamist oleks liimainet. Liiva kusjuures ei tasu sõeluda, liiva sees olevad väiksed kivikesed lisavad vuugi ilu. Pealt saab igasugu kivid suhteliselt puhtaks, kui vahetult enne lõplikku kuivamist need puhastada. kui oled hiljaks jäänud , siis saab ka õrna happe lahusega veel puhtaks.
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru

looduskivi tuleb koheselt paigaldamis e ajal segust puhastada, hiljem aint rellakaga saad puhtax.
Vasta