vannitua remont 24 m2
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
-
- külaline
vannitua remont 24 m2
Lugemata postitus Postitas katriN »
mul mure selline et vannitua seinas mingi vakstutaoline asi seinas ja selle all vana õlivärv ja põrandat tahaks tõsta4,5 cm.nimelt töömees küsis plaatimise eest200eek m2 vakstu eemaldusest ja seina ületõmbamise eest remont plaadi liimiga 1000kr põranda valu+isevalguv5m2 eest 1000 ei tea kas tahab kähku rikkax saada või ongi hinnad nii hullud mis hinnaga ise teeksite ja 2 ust oleks ka vaja üle värvida ja lakke tahaks ripplae panna palju ruudu panek maksaks
Lugemata postitus Postitas Suslik »
Sellised väikesed peldikud ongi kõige närvesöövamad nii ehitaja kui tellija jaoks,mina olen teinud sellised tööd ainult tükihinnaga,eraldi m2 hinda tellija jaoks välja toomata,ühesõnaga hindad ära , palju kulub aega ja materjale ning esitad omapoolse summa ,edasi on läbirääkimiste küsimus.Näiteks põranda valamine võtab aega jah vaid tunnikese,aga mida ma senikaua teen kuni segu kuivab?Sõidan ühest linna otsast teise põrandat valama ja ülejäänud päeva ei saa ma sellel objektil ju midagi teha ,kes mulle need tunnid kinni maksab?Või plaatimine ,alla 200.-m2 ei tea mina küll kedagi,kes selliseid väikeseid pindu plaadiks,seal ju muud polegi kui ainult mõõda ja lõika ja puuri ,aeg läheb aga ruute ei tule kohe kuidagi,samas tellija vaatab ,et no mida kuradit,peldikut pole ollagi , aga vaata kus tahavad raha saada.Eriline nähtus on muidugi sellised tellijad , kes ei raatsi isegi selle peale raha kulutada,et seinad saaks sirgeks teha ,aga pärast on meistrid vinguma,et no näed sa nüüd, seinaplaadid jooksevad ju viltu,ühesõnaga jutustada võiks pikalt aga 4,5m2 vannitoa remontimise tööraha (sirged seinad,uus põrand,seina-põranda plaatimine,ripplagi)algab korralikul tegijal , kes ei pea objekti üle andes silmi häbist peitma ikkagi 4500.- st.
-
- Korralik postitaja
Tõsiseltvõetav jutt
Lugemata postitus Postitas hdi128 »
Just eelmine nädal sai sellisel teemal omanikuga vaieldud ja kahjuks ei saadud aru. 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Lucyfer666 »
Katrin tahab lihtsalt rotti panna, ei raatsi kohe mitte hea töö eest normaalset raha maksta, võta poolakad, saad odavalt, tegelikult said veel väga hea hinnaga, ma korrutaks summa 2-ga ja kui ei sobiks siis 3-ga 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Rommel »
Just-just.Ja ärgem unustagem ,et korralikus vannitoas ikka põranda küte ja hüdro.Kisub tööraha ikkagi 10 000.- kantiAhto kirjutas:Sellised väikesed peldikud ongi kõige närvesöövamad nii ehitaja kui tellija jaoks,mina olen teinud sellised tööd ainult tükihinnaga,eraldi m2 hinda tellija jaoks välja toomata,ühesõnaga hindad ära , palju kulub aega ja materjale ning esitad omapoolse summa ,edasi on läbirääkimiste küsimus.Näiteks põranda valamine võtab aega jah vaid tunnikese,aga mida ma senikaua teen kuni segu kuivab?Sõidan ühest linna otsast teise põrandat valama ja ülejäänud päeva ei saa ma sellel objektil ju midagi teha ,kes mulle need tunnid kinni maksab?Või plaatimine ,alla 200.-m2 ei tea mina küll kedagi,kes selliseid väikeseid pindu plaadiks,seal ju muud polegi kui ainult mõõda ja lõika ja puuri ,aeg läheb aga ruute ei tule kohe kuidagi,samas tellija vaatab ,et no mida kuradit,peldikut pole ollagi , aga vaata kus tahavad raha saada.Eriline nähtus on muidugi sellised tellijad , kes ei raatsi isegi selle peale raha kulutada,et seinad saaks sirgeks teha ,aga pärast on meistrid vinguma,et no näed sa nüüd, seinaplaadid jooksevad ju viltu,ühesõnaga jutustada võiks pikalt aga 4,5m2 vannitoa remontimise tööraha (sirged seinad,uus põrand,seina-põranda plaatimine,ripplagi)algab korralikul tegijal , kes ei pea objekti üle andes silmi häbist peitma ikkagi 4500.- st.
-
- külaline
Re: vannitua remont 24 m2
Lugemata postitus Postitas Külaline »
[quote="katriN"]mul mure selline et vannitua seinas mingi vakstutaoline asi seinas ja selle all vana õlivärv ja põrandat tahaks tõsta4,5 cm.nimelt
SOOVITUS!
Ei ole kallis hind, riski tegijaga ,kui ei ole tuttav tegija.Ära unusta tööde kontrolli (kuna niiske ruum on eriti tähtis) ja loodan õnnestumist.
SOOVITUS!
Ei ole kallis hind, riski tegijaga ,kui ei ole tuttav tegija.Ära unusta tööde kontrolli (kuna niiske ruum on eriti tähtis) ja loodan õnnestumist.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu