vesi- ja elekterpõrandakütte koostoimimise tehnika

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
porand
külaline

vesi- ja elekterpõrandakütte koostoimimise tehnika

Lugemata postitus Postitas porand »

Kas keegi oskaks öelda betoonvahelae puhul järjestiku tulevad komponendid ja kuidas elektripõrandaküte täpselt veetorude vahele panna, et kõige õigem oleks. Ise ehitan, endale.
Kalvis
külaline

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Ära tee mõttetut hookuspookust. Pane põrandasse kas elekterküte või vesiküte. Kui tahad põrandat elektriga kütta vesikütte korral siis köetakse vett elektriga.
raivoo
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas raivoo »

Tere.Vastajal on öigus, olen mitmed aastad pörandaküttega tegelenud,ka Pöhjamaades, kuid sellist varianti, veel ei ole kohanud.Aga kunagi peab ka esimene kord olema, sest meie fantaasiatel ei ole piire, nagu ei ole puudu ka rumalatest öpetajatest.Kui me ehitame endale kodu, soovitan piirduda aastakümnete kogemusega.EDU
ErkkiS
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas ErkkiS »

Õige on panna nii, et betoonivalamise ajal elektrikaabel viga ei saaks. Betoonivalajad on suurte saabastega rasked mehed :) Toru lömmi ei astu aga el.kaabel võib viga saada. Miks mitte kasutada kombineeritud kütet? Talvel ühisest küttesüsteemist ja suvisel ajal elektriga?
vahur56
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vahur56 »

Olen samuti paari aasta jooksul mõnel objektil kohanud eelpool mainitud teguviisi. Niipalju kui olen tagasisidet uurinud on kliendid väga rahul.
Greenline põrandakütte puhul toimib asi lihtsalt, kuna toru on kinnitusrelsiga peno peal ja armatuurvõrk ühtlasi toru peal, siis el kaabel kinnitati omakorda armatuuri külge. Betoneerimise ajal tuleb loomulikult pöörata natuke suuremat tähelepanu.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Asja miinuseks pidi olema ,et suvel kütad elektriga ka vesipõrndakütte torustikus olevat vett...
Ehk nagu ma aru sain läheb osa küttest raisku
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Füüsikaliselt liigub soojus ülesse. Kui vesipõrandaküte on all siis elektripõrandaküte seda ei küta.Aga koos neid tavaliselt ei kasutata..vannituppa pane lihtsalt elektri oma ja mujale vesi. Elektrikulu märgatavalt ei suurene 50.- kuus ehk. Lihtne ja mugav. enne paigaldamist konsulteeri juhtivate paigaldajatega või veel parem lase paigaldada. RAHA=kvaliteet , igal stjopal pole mõtet lasta näppida
voldemar
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas voldemar »

Olen sarnaselt küsija mõttele paigaldanud sauna elektri kui ka veeküttel põrandakütte, seda selleks et vett kütan puukatlaga ainult külmade ilmadega. Elekter aga hoiab pidevalt termostaadiga ühtlast temperatuuri. Sest ka suvel vajavad niisked ruumid sooja põrandat. Isegi talvel kui pole aega olnud katelt kütta , on alati hea kui põrand on jalale astumiseks soe. Kussjuures puukatlaga põrandaküte võtab meeletult sooja , nii et kui põranda pump järgi on pole lootustki enne 5 tundi akupaaki soojaks saada. Tihtipeale lülitan veekütte pumba alles siis järgi kui üleliigset sooja ressursi akupaagis on. Elektri põrandakütte kadusid eriti küll ei tähelda. Kaabel kusjuures pole ka nii kallis, valmiduse võib alati panna, termostaadi võib ka hiljem selljuhul panna. Kaabel on lihtsalt kahe toru vahel paraleelselt armaturi küljes kinni.
Vasta