keskküttega liitumine.

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
melon
Uus kasutaja
Uus kasutaja

keskküttega liitumine.

Lugemata postitus Postitas melon »

Tere,

Mul selline jutt, et hakkan ostma korterit, eelmine omanik on korterisse küttelahenduseks pannud õhksoojuspumba.
Ülejäänud majas eksisteerib muidu tsentraalne küte.
Kui ma mingil hetkel otsustan taas liituda keskküttega, kelle käest ma seda uurida võiksin, et kui palju läheks korteri taas liitumine ja ühendustööd maksma?
Külaline
külaline

Re: keskküttega liitumine.

Lugemata postitus Postitas Külaline »

melon kirjutas:Tere,

Mul selline jutt, et hakkan ostma korterit, eelmine omanik on korterisse küttelahenduseks pannud õhksoojuspumba.
Ülejäänud majas eksisteerib muidu tsentraalne küte.
Kui ma mingil hetkel otsustan taas liituda keskküttega, kelle käest ma seda uurida võiksin, et kui palju läheks korteri taas liitumine ja ühendustööd maksma?
esmalt korteriühistust, teisalt nõua ennem korteri ostu omanikult selle kütteseadme paigalduse projekti ja kooskõlastusi. Kui see pump on seal ise paigaldatud või ilma projektita, siis võibki juhtuda, et sind sunnitakse teise süsteemiga liituma (olenemata hinnast)
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Pank ei anna ka laenu, kui ei ole seaduslik kütteseade.
melon
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kütteseade on seaduslik, korteriühistuga kooskõlastatud ja vastavad dokumendid olemas paigalduse kohta.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

melon kirjutas:Kütteseade on seaduslik, korteriühistuga kooskõlastatud ja vastavad dokumendid olemas paigalduse kohta.
eeldusel et ühistul on olemas üldine liitumine saad selle maksumuse teada ühistu käest või vähemalt juhised milliselt firmalt võtta pakkumine (kes ühistut teenindab jne) ja mis on kooskõlastamiseks vaja.
melon
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Ole sa tänatud!
Vasta