pidevvool

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
martin3453
külaline

pidevvool

Lugemata postitus Postitas martin3453 »

tervist! :hello:

Probleem siis selles et korteris on vanad elektri juhtmed ja nii köögis kui magamistoas valgustus kaablitel on pidev vool sees kuigi pole lülitit seinas ega juhtmed koos, milles võib asi olla?

Ettetänades!
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Re: pidevvool

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

martin3453 kirjutas:valgustus kaablitel on pidev vool sees
Mida sa "pideva voolu" all silmas pead ja kuidas selle kindlaks tegid?
Voolupulk
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Voolupulk »

Pideva voolu all mõtlevad mitte-elektriinimesed tavaliselt seadme pingestatud olekut olenemata lüliti asendist. Teemaalgatajale vastuseks, et vanemal ajal lülitati lülitis nii neutraali kui ka faasijuhti, kumb iganes parajasti kätte juhtus. Tundub, et sinul on just neutraal lülitist lülitatav ja sel juhul ongi valgustus kaablid "pideva voolu" all. Probleemi lahendamine on võimalik, kuid selleks oleks targem pöörduda mõne elektriku poole.
Elektritööd Tartus ja mujal Lõuna-Eestis 5137 844 www.elekter24.ee
A.S.
külaline

Lugemata postitus Postitas A.S. »

Vaevalt seal nüüd midagi pingestatud on, ilmselt inimene avastas enda jaoks pingeindikaatori ja nüüd ei saa lihtsalt aru, miks see suvalisi juhtmeid torkides helendub.

Voolupulk
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Voolupulk »

Võib olla nii üht- kui ka teistpidi, olen näinud küllalt püsiva faasiga valgusteid, seda eriti vanades Annelinna paneelmajades, kindel valik oleks elektrik kutsuda ja küll tema siis juba vaatab mis ja kus...
Elektritööd Tartus ja mujal Lõuna-Eestis 5137 844 www.elekter24.ee
martin3453
külaline

Lugemata postitus Postitas martin3453 »

tänan voolupulk, ma selle peale ei oleks tulnud et ka selline neutraalne asi võimalik on aga nüüd sellegipoolest olen nüüd veide targem. :D
Vasta