Vana akna restaureerimine/remontimine

fixer
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 16 Juul 2007, 15:48

Vana akna restaureerimine/remontimine

Lugemata postitus Postitas fixer »

Kas keegi oskaks aidata kuidas vanad aknad korda saada, nii et nad peaks sooja paremini ja enam tuult läbi ei laseks või on kellelgi digitaalsel kujul akna renoveerimisest/remontimisest mingit materjali pakkuda mida saaks lugeda ?
fixer
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 16 Juul 2007, 15:48

Lugemata postitus Postitas fixer »

internetist leiab muidu igasugust materjali selle kohta, et vana korda tehtud aken on hea ja tore jne. aga konkreetselt midagi ei leidnud et kuidas täpselt teha, lihtne oleks muidugi viia aknad asjatundjate kätte, aga mõte siiski see et seda ise teha nagu öeldakse, "ise tehtud, hästi tehtud" samas ka oleks hea kogemus kuna pole varem sellist asja teinud. Selgeks olen saanud, et klaasid tuleb kitiga kinni panna ja liistud maha. aga kuidas oleks seina palgi ja akna lengi vahelt parim täita uuesti et peaks tuult ja sooja, ning siis akna raamide ja lengi vahel olev pragu, kummitihend või on sinna midagi asjalikumat panna? Igasugune info oodatud nendelt kes on seda ise teinud või teavad kuidas seda peaks tegema õieti.
Metsakutsa
külaline

Lugemata postitus Postitas Metsakutsa »

Ühes vanemas kodumajas ilmus artikkel tööde järjekorrast jne. päris hea artikkel oli, vaatan, kas leian üles, siis saan ehk koopia saata. Kodutohter, sihuke pood olemas, korraldab aegajalt kursuseid. vist olid sellised kursused ka kultuuriülikoolis, aga täpselt ei tea.
Vasta