Aidake puitpõranda parandamisega.

põrandad, põrandatööd
felaraisk
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Aidake puitpõranda parandamisega.

Lugemata postitus Postitas felaraisk »

Mulle kohe üldse ei meeldi, milliseks minu põrand on muutunud arvutitooliga ja tahaksin seda kuidagi parandada.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Uks on ka teinud oma töö ja jätnud jälje põrandasse.

Tulistan siis küsimustega:

-Kuidas ma saaksin põrandatooni lakki/värvi(kumb neist?) Bauhofist selle põranda paranduseks?
-Saab seda ussikeste söödud lauda tugevdada, et see veel hullemaks ei läheks?(pahtliga auke täita?)
-Kuidas on võimalik lakkida või värvida ukse jälge võimalikult ühtlaselt, et see sulanduks?
-Eelviimase pildi lakitud laud on osa trepist, kuidas kõige effektiivsemalt sellelt lakk maha saada, et see hiljem värvida põranda tooni? Ei taha mingit kõvat keemiat kasutada, sest pean elama selles ruumis kahjuks :D
re:
külaline

Re: Aidake puitpõranda parandamisega.

Lugemata postitus Postitas re: »

Kui jälgi tekitanud tegevus jätkub, siis kas parandada uuesti kulutamiseks või leida kaitse edaspidiseks mõjuvate jõudude eest. Võibolla ka väikesed füüsilised märkused uksele ja arvutitoolile.
felaraisk
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Mul on plaanis mööbli asetust muuta ja sellega arvutitoolist lahti saada. Uks ka ei tee enam jälgi põrandasse ehk siis "kaitse edaspidiseks mõjuvate jõudude eest". Samas oleksin väga huvitatud ka parandusest "uuesti kulutamiseks" :)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

lihvi need kohad üle ja õlita uuesti sul paistab õlitatud põrand olevat. Kui on väiksem ruum lihvi terve põrand kergelt üle ja tee värskendusõlitamine siis jääb ühtlasem. Edaspidi tuleks sellistes kohtades kus tool koguaeg kasutuses kasutada vaipu või plastikust toolialuseid
felaraisk
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kas seda õli on võimalik valida ka puidu tooni järgi?
relais
külaline

Lugemata postitus Postitas relais »

Ehk aitaks kvaliteetsem põrandalaud paigaldada? Mõni kõvema struktuuriga puu.
felaraisk
Uus kasutaja
Uus kasutaja

relais kirjutas:Ehk aitaks kvaliteetsem põrandalaud paigaldada? Mõni kõvema struktuuriga puu.
Ma arvan, et sellist lauda on kahjuks pea võimatu leida kusagilt. + selle sama lauaga umbes 10 lauda ära võtta, kuna kõik on üksteisega kinni.
koolend kala
külaline

Lugemata postitus Postitas koolend kala »

Laudu ümber pöörata ei anna?
felaraisk
Uus kasutaja
Uus kasutaja

koolend kala kirjutas:Laudu ümber pöörata ei anna?
Ei anna kahjuks.
renks1
külaline

Lugemata postitus Postitas renks1 »

Mulle su põrand meeldib.
Pinnud tasuks ilmselt ära lihvida, niimoodi lokaalselt, mingi käsiriistaga. Las jääb lohku.
Viimistlus sõltub sellest, kuids ta alul tehtud on sul. Äkki on õli või veebaasil lakiga, siis saab vast enamvähem.
Vasta