Kas pelletkamin või õhk soojuspump

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
robot
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kas pelletkamin või õhk soojuspump

Lugemata postitus Postitas robot »

Tere targad,olen dilemma ees,millist soojust väiksele 97 m2 uuele puitkarkass majale panna,kas pelletkamin või õhk õhk soojuspump mida arvasin olevat odavaim variant,kuid kahjux linnavalitsus bitchib,et ei tule ainult sellega välja nende normide järgi,umbes et pane mõlemad.Olen lugenud,et pelletikamin toidab lihtsalt ära kogu minu majakese 2 magamistuba ja köök koos suure toaga millel pole mingit vaheseina ja 44 m2 suur kokku.Palun andke nõu mis teha ja milline pelletkamin kas õhuga või põrandaküttega.Aidake head inimest.Tänan ette!!
Külaline
külaline

Re: Kas pelletkamin või õhk soojuspump

Lugemata postitus Postitas Külaline »

robot kirjutas:Tere targad,olen dilemma ees,millist soojust väiksele 97 m2 uuele puitkarkass majale panna,kas pelletkamin või õhk õhk soojuspump mida arvasin olevat odavaim variant,kuid kahjux linnavalitsus bitchib,et ei tule ainult sellega välja nende normide järgi,umbes et pane mõlemad.Olen lugenud,et pelletikamin toidab lihtsalt ära kogu minu majakese 2 magamistuba ja köök koos suure toaga millel pole mingit vaheseina ja 44 m2 suur kokku.Palun andke nõu mis teha ja milline pelletkamin kas õhuga või põrandaküttega.Aidake head inimest.Tänan ette!!
Sinu küsimuses ei ole piisavalt algandmeid , et sellisele küsimusele adekvaatst vastust saaks anda. Seega võta kätte ja loe siit foorumist sarnaseid teemasid ja jõuad arusaamale, et seda valikut tehakse maja soojakadude järgi. Selgita välja (projekteerija vms seltsimehe abiga) maja soojakadude suurus ja saad teha küttekeha/süsteemi valiku.

siin soovitatakse sulle odavaima variandina osta k-rautast 5 elektripuhurit kuni selleni, et pane ainult päikseküte jne reaalsemaid valikuid saad ikkagi tegema hakata maja soojakadude väljaselgitamisest.
Vasta