lae pahteldus
-
- külaline
lae pahteldus
Lugemata postitus Postitas ejris »
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas housepainter »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kalashnikoff »
Lugemata postitus Postitas garmont »
-
- külaline
KÕIGES SÜÜDI
Lugemata postitus Postitas maaler »
Re: KÕIGES SÜÜDI
Lugemata postitus Postitas jan »
Rulliga pahtli peale kandmine on viimase, ülimalt õhukese tasanduse andmiseks. Labidaga tõmmatakse siledaks loomulikult.maaler kirjutas:pahteldakse ikka pahtli labidaga või liibiga,rulliga värvitakse.
-
- külaline
Re: KÕIGES SÜÜDI
Mina olengi amatöör, kuid nõnda tegemas olen näinud asjatundjaid. Esimesena kuulsin sellest siin samas foorumis ning hiljem olen näinud ka videokaadreid suure lombi tagant, kus see on tavaline praktika ideaalse viimistluse saamiseks. Esmalt loomulikult tehakse nurgad ning vuugi ära, siis rulliga hästi õhuke kiht peale ning labidaga siledaks.maaler kirjutas:sellist juttu räägib ainult amatöörH
Samas sa ise oled teises teemas väitnud, et sinu arust on seinte sirgeks ajamine mõttetu. Kui juba seina sirgeks ajamine on mõttetu, siis ilmselt on sinu jaoks mõttetu ka ideaalselt sileda seinapinna tekitamine. Miks ma peaks keegi, kelle jaoks see on aga väga oluline, sinu juttu tõsiselt võtma?
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas maalerÜks »
Ma ei vaidle vastu, et ainult kliiniline pind on üsna igav. Samas mulle ei meeldi ka ainult robustsed pinnad - elan praegu ajutiselt ühes sellises kohas, kus on kõik meelega nii tehtud. Lõpuks jääb üsna räpane tunne, sest krobelisustesse jääb mustus, tolm ja korralikult puhastada ei saa. Lapsega peres on see paras piin.maalerÜks kirjutas:Üks asi veel!Kui on väga muhklik või problemaatiline sein-lagi siis võib hoopis pahtli ja värviga see huvitavamaks teha ,selleks on vaja kunstimeelt.
Samas on mul uues kodus ülejäänud kliiniliste pindade kontrastiks u. 30 ruutmeetrit lohakalt laotud tellisseina.
Ning tõepoolest... Kuna ma olen nõudlik ning teen ise, siis ma mõnitan ka iseennast, kui viga on rohkem kui 1mm/2m

-
- külaline
Re: lae pahteldus
Lugemata postitus Postitas rootsist »
Kui teed video pôhjal järelduse, kuidas lombitaga maalerdatakse, siis.. Ise olen Kanadas aastaid maalerdanud. Lauspahteldust jôuavad seal vähesed kinnimaksta. Standard on nagu pôhjamaades vaid servade pahteldamine.(Vaata kipsplaadi tootjate soovitust viimistlemiseks)
Kui ikka pole tellija paika pannud kvaliteedi astet, siis teostatakse töö standard kvaliteediga.
PS! pahtliga tehakse pindu SILEDAKS, mitte ei tasandata. Kipsplaat isegi juba sile ju, milleks veel lauspahteldust. Lauspahteldamine ei taga veel ideaalse pinna saavutamist läikiva värvi alla. ûldiselt läheb Rootsi maalribrants yle madalamate läikega värvidele, nagu Taanis.
Muideks Rootsis pole maalrid ega krohuijad LIIPI näinudki.
Edu.
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas maaler25 »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ENTU »