tööriistad

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

naine kirjutas:lihtsalt kodutöödeks, millist trelli soovitate? tahan mehele jõuluks kinkida

kas see hilti oma oleks ülepingutatud, kui ei siis ehk oskab keegi ka mudeli nr öelda, mis kodtöödeks piisav oleks. betooni pole vaja puurida ;) tänud!
Hilti on vast karm jahh.
A mis trelli sa nüüd tahadki?
Aku pealt või seinakontaktist?
Mis see mees sellega tegema siis hakkaks?
Mis tal praegu on?
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

praegu tal ei olegi..laenab kelleltki

ma arvan, et mingi aku pealt oleks ok. ta mingi ehitaja pole, lihtsalt mõnikord kodus vaja. kruvisid keerata ja mõni pilt seina panna :)
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

No kui tõesti muud ei tee, siis ma võtaks midagi SELLIST :roll:

Pilt
alar99
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas alar99 »

Hiid kirjutas:No kui tõesti muud ei tee, siis ma võtaks midagi SELLIST
hea valik...
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Panasonic

Lugemata postitus Postitas reggie »

Viimasel ajal on kiidetud Panasonicut, Eestis ei müüda vist. Erategijana ei suuda ma Hiltit kyll osta. Metabo on igapäevases kasutuses. Kui just väga suurt tampi peale mitte panna siis on see sobivaim, pidi praegu kuskil alega kah olema.
Külaline
külaline

Mina olen vaikselt Milwaukee asju omale soetanud,peale aastast kasutust ei saa veel kaevata millegi üle.garantiid akudrellile anti 5-aastat näiteks.Kaubamärk ise kuulub AEG-le.
jaan59
külaline

Lugemata postitus Postitas jaan59 »

Anonymous kirjutas:Mina olen vaikselt Milwaukee asju omale soetanud,peale aastast kasutust ei saa veel kaevata millegi üle.garantiid akudrellile anti 5-aastat näiteks.Kaubamärk ise kuulub AEG-le.
Jah Milwaukee on päris hea,eriti kui kuskil redelil või katusel peab tillerdama,siis on see nende vööklips ikka asendamatu.
diletant
külaline

Lugemata postitus Postitas diletant »

aga AEG enda trellid? näiteks bs 12x. jutt juures on küll uhke
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

diletant kirjutas:aga AEG enda trellid? näiteks bs 12x. jutt juures on küll uhke
AEG=Milwaukee=Atlas Copco :idea:
matu-mees
külaline

Lugemata postitus Postitas matu-mees »

Anonymous kirjutas:Mina olen vaikselt Milwaukee asju omale soetanud,peale aastast kasutust ei saa veel kaevata millegi üle.garantiid akudrellile anti 5-aastat näiteks.Kaubamärk ise kuulub AEG-le.
Huvitav, mis ajast Milwaukee firma kuulub AEG'le?
Satter, kes neid müüb , teateas mulle, et AEG kuulub USA firmale Milwaukee ja seda AEG nime pole selle pärast ära muudetud, et Euroopas on ta seda võrd palju tuntud.
Külaline
külaline

to reggie: panasonicut müüb mechelin laki 21
marek007
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Ryobi akutrell löögiga

Lugemata postitus Postitas marek007 »

donn
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas donn »

Tere kohalikud. Lugesin huviga kometaare tööriistade kohta.Mis silma jäi oli see et MAKITA-t just ei kiideta.Ise kunagi seda müünud ja peaks ütlema vaid kiidusõnu.On mudeleid mis on nigelamad kui on ka väga häid .Põhitõde ikka see et akutrell on augu puurimiseks ja kruvi keeramiseks ja mitte naela löömiseks.Kui on inimesel mõistus peas siis peab ka tööriist ja pole suurt vahet kelle poolt toodetud.Viimase all pidasin silmas siiski profiriistu.
Saar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

makita

Lugemata postitus Postitas Saar »

makital on minu arust parim hinna-kvalteedi suhe. eriti hea on komplekt kus on 2akulöökdrelli.üks padruniga teine6kant otsikuga. 2,6 A nikkel metalhybrid, 12v, 3 akut, metallist korpus, 6kandil valgusti. Rakvere Decoras 4650-

uued LIthium-ion akuga on veel kallid 6000kr aga kestvama akuga
Saar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

milwakee

Lugemata postitus Postitas Saar »

milwakee ja AEG kuuluvad ameeriklaste TTI gruppi, mis valmistab tööriistu ka ryobli ja homelite nime all
Rax
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Rax »

Äkki keegi oskaks soovitada mingit akudrelli (konkreetne firma ja mudel) millega oleks võimalik ka betooni (ja kõike muud) puurida. Peaks ka olema vastupidav. Võiks olla pärnus müügil.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

meha
külaline

Lugemata postitus Postitas meha »

Kui kestvat siis äkki Makita liitiumioon akudega. Kerge,pisike ja väändevõim ikka mõnedel masinatel meeletu,kuni 230 N välja. Ise kasutan tsipa odavamat 3.0 Ah akudega sama firma riista hetkel.
Pikemas perspektiivis jällegi Bosch hea. Kolm aastat muretut lammutamist (garantii nii pikk). Siis aga korraliku akud ka kohe taha (2.6 või 3 Ah). 1.5-sed on aastaga suht läbi (kui oled igapäevakasutaja).
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Re: makita

Lugemata postitus Postitas cartman »

Saar kirjutas:makital on minu arust parim hinna-kvalteedi suhe. eriti hea on komplekt kus on 2akulöökdrelli.üks padruniga teine6kant otsikuga. 2,6 A nikkel metalhybrid, 12v, 3 akut, metallist korpus, 6kandil valgusti. Rakvere Decoras 4650-

uued LIthium-ion akuga on veel kallid 6000kr aga kestvama akuga
Kahjux on 3 kuuga sellel kpl akud ja akulaadija juba läbi ( Kas nyyd palju laadimisi v mingi s...t partii) Kuigii liigaplju pole ka teinud et peax juba ä lõppema
visitor
külaline

Lugemata postitus Postitas visitor »

cartman

Viga on laadijas uuel Li-ion akudel.Praak partii mis keerab ka akud tuksi.
Need peaks vahetatama garantii korras välja.Kuigi eks oleneb ka kes seda vahetust küsima läheb.Mina oma klientidel olen ise käinud ja saanud kõik garantii korras vahetatud.
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

kustkohast boschi akusid osta saab?
Kasutaja avatar
High-Q
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas High-Q »

mul on viimase aasta jooksul läinud 3 boschi padrunit, üks väiksem elektritrell, üks lööktrell ja üks akutrell. viga sama: padrun kiilub kinni, st lahti enam ei saa või saab väääga raskelt. enam ühtegi boschi trelli ei osta. vana black-and-deckeri lööktrell elab juba kümnendat aastat (padrun veel võtmega käib) ja ei köhi, aga boschiga olen küll külma saanud. lööktrell (psb-700) oli vabsee tutikas, miski paar kuud vana ainult.
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

kui paar kuud vana, siis on ju garantii ja peavad kas korda tegema või välja vahetama.
Kasutaja avatar
High-Q
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas High-Q »

tuli plaaniks akutrell osta, selline kergem, 12V, kiire laadijaga, soodne ja võimalikult hea. k-rauta lasna poes oli õnneks veel makita 6270dwpe-t 1299 eeguga, paar kohvrit peaks veel alles olema.
terve saunamaja sellega ära tehtud (sama seeria 9.6V-sega isegi), kahjuks oli tööriista mujal vaja ja läks järgmisele objektile, seega tuli endale hankida. 3 aku komplekt oma oli 1999 vist, aga ei raatsinud lisa 700 raisata, kuna reaalselt DIY puhul ei ole suurt vahet (vähemalt suvel ehitamisel läks 3ndat akut haruharva vaja, sedagi enamasti kui esimene laadijasse pista unustasin).
http://www.makita.com/menu.php?pg=produ ... g=6270DWPE

proovisin käega sama hinnaklassi tööriistu ja see makita ikka üle kõige. skil/ryobi/B&D olid küll odavamad ja rohkemate lisadega, aga kobakad, laadisid kaua ja tundusid kuidagi plastikud, boschi psr (roheline, kodukasutaja jaoks) miinuseks on 3h laadija (masendav), boschi GSR (sinine, profi jaoks) oli makitaga sama klassi ja nõks tundus isegi mugavam käes, aga ei julge enam boschi osta ja kallim oli ka.
metabo bsz 12 oli aga ligi 5cm pikem ja pool kilo raskem, ei ole eriti konkurentsis, lisaks oli suuna valiku nupp väga ebaergonoomiline.
:)
külaline

Lugemata postitus Postitas :) »

Soov on soetada elektritrell betooni ja metalli puurimiseks.
Et kui suur vahe on akutrellide ja elektritrellidel? Kas võib arvestada samu kommentaare, mis on akutrellidel, ka elektritrellide kohta?
Vasta