Paar saunateemalist küsimust

saunad, santehnika, boilerid jne
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Re: Paar saunateemalist küsimust

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

tomtomm kirjutas:Kas see on õige
Ei ole õige.
tomtomm
külaline

Lugemata postitus Postitas tomtomm »

Küülaline kirjutas:
tomtomm kirjutas:Kas see on õige
Ei ole õige.

Küülaline kirjutas:
tomtomm kirjutas: Aga mida see >=0.8m siis tähendab
See tähendab, et korsten peab olema kõrgem katusepinnaga tõmmatud paralleeljoonest, mis on 0,8m kaugusel katusest (püstsihis, mitte risti). Vaata uuesti esimest pilti, see on ju ometi selgem, kui ükski sõnaline kirjeldus.
Ma ei saa enam midagi aru. Kui sa tõmbad katusega paralleelse joone, mis on katuse harjast 0.8m kaugusel püstiselt, siis ükskõik kuhu sa korstna ka ei paneks, siis see on ju samuti 0.8m kõrge kui mõõte harja poolset otsa. Mis siis üldse selle joonise mõte on. Kas lihtsam ei ole öelda, et korsten on alati 0.8m kõrge?
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

mina olen aru saanud, et ta peab olema harjast 80cm kõrgem, kui ta ei asu harjal, siis peab olema nii pikk, et ulatuks harja horisontaaljoonest ikka 80 cm kõrgemale
edit:
siit esimene pilt vähe asjalikumate joontega, puust ja punaseks,
Pilt
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

mida kõrgem korsten seda parem tõmme...

huvitav, et arusaadava tuleohutuse kohast tehakse lambist järeleandmisi, aga miski omale arusaamatu valemi puhul aetakse näpuga rida...

lihtsatele metalltorudele saab tänapäeval veel lihtsalt võrguga kerisekive ümber laduda... tuleohutus paraneb ja salvestav kivimass suureneb... kaob ka vastik metallpinna soojuskiirgus...
Vasta