Praegune tekstipaigutus meenutab meil Märjamaal eletripostide külge klammerdatud laadakuulutuste kava.

Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Endal ei ole ebamugav lugeda?Hiid kirjutas:millest sa räägid?
Lugemata postitus Postitas veebimeister »
mingit screenshotti?Külaline kirjutas:Endal ei ole ebamugav lugeda?Hiid kirjutas:millest sa räägid?
Lugemata postitus Postitas kitsaslai »
äkki mingi räme suurendus peal? Ctrl+ vajutades saab brauseri akna väiksemaks zuumida...Külaline kirjutas:Viga on vist ikkagi minu arvutis ja isegi mu raamatupidaja ei suutnud esialgu õigeks tagasi panna. Arvatavasti olen kogemata vajutanud mingit klahvide kombinatsiooni kogemata, aga mida täpselt???
Urmas
Lugemata postitus Postitas rokikas »
... on saadanast!!!Urmas kirjutas: Explorer
Teil ilmselt mingi vanem Internet Exploreri versioon. Muutsin natuke koodi, äkki nüüd muutus midagi?Urmas kirjutas:Tulin Chrome kaudu sisse ja kõik tip-top, aga Exploreri kaudu ainult siinne foorum jupsib.
Jep, korras nagu varem. Tänan!veebimeister kirjutas:Teil ilmselt mingi vanem Internet Exploreri versioon. Muutsin natuke koodi, äkki nüüd muutus midagi?
Lugemata postitus Postitas paneelikas »
suurendasin serveri manuste limiiti. Nüüd peaks saama jälle manustadapaneelikas kirjutas:Pilti ei lase manusesse panna, ütleb et limiit täis...
kui palju see limiit on ja kas kuskil näitab ka palju kasutatud on?
jah, Windows Vistaga võib näidata tõesti imeasjuUrmas kirjutas:Veebimeister!
Midagi on minu arvutiga jälle jama.Windos Vista Home Premium näitab korraliku pildi asemel seda, kuidas foorum on tehtud ehk ainult skripte ja seda nii Exploreri kui ka Chrome pealt.
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Märjamaal mõlemad muutusteta. Vist üleeile oli veel OK, aga sealt edasi ei mingeid muutusi.veebimeister kirjutas:jah, Windows Vistaga võib näidata tõesti imeasjuLaamendasin veidi serveri kallal tõesti, ehk nüüd on kõik jälle OK.
No las ta siis näitab skripti edasi. Ega see, et ma enam VE foorumit ei näe mu elukvaliteeti ei halvenda. Sain kunagi ilma hakkama, eks harjutan ennast nüüd uuesti ilma foorumita hakkama saama. Inimene kohaneb üldiselt kõigega suhteliselt lihtsalt.veebimeister kirjutas:jah, Windows Vistaga võib näidata tõesti imeasjuLaamendasin veidi serveri kallal tõesti, ehk nüüd on kõik jälle OK.
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Ma olen maaler, mitte patsiga itipoiss ja viga ei ole mitte minu arvutis, vaid nende programmis. 4-5 päeva tagasi töötas ju normaalselt, milles nüüd viga? Millegipärast arvan, et ma ei ole terve EV peale ainuke, kellel on arvutis Vista. Või olen?dumbuser kirjutas:Tee selle hala asemel oma arvuti korda.
Ei ole OK.veebimeister kirjutas:jah, Windows Vistaga võib näidata tõesti imeasjuLaamendasin veidi serveri kallal tõesti, ehk nüüd on kõik jälle OK.
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Ma olen natuke praktilisema mõtlemisega raha paigutuse osas ja ei kavatse arvutiparki hakata uuendama foorumi seadistuste järgi. Ülejäänud maailmaga saan suheldud ka praeguse läpakaga.dumbuser kirjutas:Käi jala, krt. Mina ei ole maaler aga ma ei hakka sita tulemuse pärast esimese asjana süüdistama kõverat pintslit või valet värvi. Samuti ei hakka ma süüdistama kõiki teisi kui üritan mingi vana värviga überhead tulemust saada aga no kohe kuidagi ei õnnestu.
Vot nüüd on OK.veebimeister kirjutas:jah, Windows Vistaga võib näidata tõesti imeasjuLaamendasin veidi serveri kallal tõesti, ehk nüüd on kõik jälle OK.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025