V: Makita ketassaag vahetada mootorsae vastu

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
vipi666
Korralik postitaja
Korralik postitaja

V: Makita ketassaag vahetada mootorsae vastu

Lugemata postitus Postitas vipi666 »

Korralik Makita ketassaag,tööd teinud 4 aasta jooksul mõned tunnid, vahetada bensuka mootorsae vastu.
Kohviklastuid palun mitte pakkuda. Minu Makital võti kaasas, aga ketast pole, sai välja laenatud ja sinna see jäi.
Asukoht on Tallinn.
lermo
külaline

Re: V: Makita ketassaag vahetada mootorsae vastu

Lugemata postitus Postitas lermo »

kas varastatud või paberitega?
vipi666
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Kas näpid niisama tilka või mängis Sherlockit?
Pakkujat sinust ju pole. Ma ei kujutaks ette, et kõikide ostetud asjade paberid alles hoiaksin, eriti nende, mille garantii on lõppenud. Osad riistad ostetud ka kasutatult, loogiline. Suht katki peab inimene olema, kui arvab,et ilma paberita asi on varastatud.
Hea saag alles, kel huvi, tehke rahaline pakkumine või vahetuspakkumine.
Vajadusel pildid ja mudel.
lermo
külaline

vipi666 kirjutas:Kas näpid niisama tilka või mängis Sherlockit?
Pakkujat sinust ju pole. Ma ei kujutaks ette, et kõikide ostetud asjade paberid alles hoiaksin, eriti nende, mille garantii on lõppenud. Osad riistad ostetud ka kasutatult, loogiline. Suht katki peab inimene olema, kui arvab,et ilma paberita asi on varastatud.
Hea saag alles, kel huvi, tehke rahaline pakkumine või vahetuspakkumine.
Vajadusel pildid ja mudel.
vabandan, et ei saa aru, mida tähendab "näpid niisama tilka või mängis sherlockit".

muidu on mul üks väike stihli mootorsaag seisab küll niisama... aga papriteta riista vastu ei vaheta seda. korra olen juba kernu konstaablile andnud ühe kalli raha eest ostetud hilti piigi, kuna papreid viruärikast müüjal polnud anda.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

lermo kirjutas:... korra olen juba kernu konstaablile andnud ühe kalli raha eest ostetud hilti piigi, kuna papreid viruärikast müüjal polnud anda.
Kui konstaabel pole tõestanud, et see on piik on varastatud ja üle antud õigele omanikule, küsi tagasi või kirjuta kaebus kui keeldub ilma põhjenduseta tagastamast.
vipi666
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Mis on Stihli mudel, kui vana, mis seisukorras?
Saan anda oma sõna, et saag pole varastatud.
Ja Kernus, ei saa aru, miks piigi ära andsid?
lermo
külaline

vipi666 kirjutas:Mis on Stihli mudel, kui vana, mis seisukorras?
Saan anda oma sõna, et saag pole varastatud.
Ja Kernus, ei saa aru, miks piigi ära andsid?
stihl vist oli 160 või midagi, pisike selline. kasutatud omajagu, aga töötab. ma pole ketassae osas aga kindel. tahaks nurgaka vist hoopis võtta endale, kui raip nii palju ei maksaks ainult. ütleme nii, et laagerdan mõtet.
piigi andsin ära, sest viruärikas saatis võmmi otse minu juurde, kes tuli minu tööriista numbriga paprite kohale. ma ise toimetasin kernu kandis, a võmm võis muiduga päälinna mees kaa olla... seal lendas ligi lihtsalt. sogas mingist protokollist ka midagi, a ma ei viitsinud edasi kuulata, tõmbasin rela käima ja lõikasin kiva edasi. kurask tegi niigi hinge täis!
vipi666
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Teeme vahetuse ära. Käsi südamel- asi pole varastaud. Sul seisab kasutult ja mul ka.
Laagerda ja kui otsusele jõuad, võta privas ühendust. A ära väga pikalt laagerda, juba käib mõte 70€ maksva uue elektrisae peale.
vipi666
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Jätkuvalt ootan vahetust mootorsaega, soovitavalt bensukaga. Vähene huvi ka elektrika vastu.
Panin paar pilti ka isendist:

Pilt

Pilt

Pilt
vipi666
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Vahetussoov täiesti aktuaalne!
Vasta