Kust köögimööbel tellida?

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
arveldajatele
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas arveldajatele »

Vendil oli eelmisel aastal 2 omanikku, nüüd vaid 1. (See 1 on Minu sõbra tuttav). See Omanik uhkustas sõbrale, et mõned aastat tagasi neil oli suur tootmine, ning Tellimusi oli päris palju. Kõik tellimused on kaustas olemas, kindlalt üle 7000. Peale kriisi tellimused vähenesid ning seoses omaniku seisu muutmisega, ning jagamisega, ettevõte eelmisel aastal suurt käibet ei näidanud.
Hetkene ainuomanik on päris tõsiselt tööle hakkanud. Kõik vanad probleemid on ära lahendanud. Tootmistsehhis suure remondi ära teinud. Panustab kvaliteedile ning heale mainele.
Mina ise olen tellinud Vendist kööki 2009. aastal sõbra soovitusel. Siiamaani ei kahetse, köögimööbel on :good: . Järgmine aasta plaanin kolida uute majja ning kindlalt võtan ühendust Vendiga uue mööbli valmistamiseks.
Mis puudutab eelnevatele raamatupidajatele. Nad on kas kadedad konkurendid või lihtsalt väiksed tegijad. Ma usun et Vendi omanik on nõus näitama oma kaustad igale ebausklikule. :P Infot saavad siit http://vendi.ee/ :wave:
simzter
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 23 Mai 2008, 16:31

Köögimööbli ise valmistamine / tellimine

Lugemata postitus Postitas simzter »

Tere

Vajadus 3m skandinaavia stiilis köögimööbli järele.
Plaan:
Tellida mööbel mõistliku hinnaga meistrimehe käest.
Tellida uksed meistrimehe käest, kapiosa valmistada ise.

Kust oleks hea Tallinna piirkonnas osta materjali, oleks hea kui seal saaks detailid mõõtu ka lõigata.
Kust tellida/ osta hingesid, linke, kinnitusi ja muud vajalikku selle operatsiooni edukaks läbimiseks.


Ettetänades

Siim
simzter
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 23 Mai 2008, 16:31

Re: Köögimööbli ise valmistamine / tellimine

Lugemata postitus Postitas simzter »

Seda teemat ja mõndasid teisigi tegelikult lugesin, kuid ei leidnud päris seda mida otsisin.
Külaline
külaline

Re: Köögimööbli ise valmistamine / tellimine

Lugemata postitus Postitas Külaline »

simzter kirjutas:Seda teemat ja mõndasid teisigi tegelikult lugesin, kuid ei leidnud päris seda mida otsisin.
mis siis leidmata jäi?

Ise salongides käies, tellides tee ise projekt valmis või ole valmis selle eest eraldi maksma , sest salongid üldjuhul ei taha sulle projekti anda (et saaksid minna nende projektiga teistest hinda küsima). Tallinnas on mitmeid furnituripoode (järve keskuses vist isegi paar tükki) ja lihtsamaid juppe müüb iga ehituspood. Kappide tegemiseks melamiin või plp plaate pakub samuti iga ehituspood. Pead ise oma vajaduse täpseks ajama, et detailne hinnavõrdlus võimalik oleks.

Võimalusel on mõttekas minna üle lahe IKEA -sse, kui tahad juppidega kapid, uksed jne kombineerida (netist vaata toodete saadavus kindlas poes ennem järgi ja lenda kohe sobiva transpordiga peale), see on Eestis lähim (ja ka hinnalt konkureeriv) võimalus midagi iseseisvalt ühest kohast kokku laduda. Samas sõidu maksumus nullib tihti saadava hinnaeelise ise vs tellides salongist.

Tallinnas on logistika mõttes üksteisele kõige lähedamal (5km vahega https://www.google.ee/maps/dir/J%C3%A4l ... 59.3785242 ) suure materjalivalikuga Mass AS ja lõiketeenust pakkuv Kalvis OÜ kes pakub ise ka vineeri, kui vineer huvitab. Kahjuks transporti kumbki ettevtõe (ei tea ühtegi kes pakuks) ei paku ja pead ise orgunnima, paljud plaadid on suured ka ja keskmisse renditreilerisse üldjuhul ei mahu, vaja suuremat kastikat. Kui logistika paigas ja leiad sobiva materjali, siis saab soodsamalt küll. Sellist kohta ei tea kus pakutaks laia materjalivalikut ja lõikamisteenust , pead salonge tülitama või kogu mööbli tellima, et sellist teenust saada.
Naaber
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Postitusi: 86
Liitunud: 24 Juul 2010, 22:56
On tänanud: 1 kord

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas Naaber »

Pr kirjutas:Knollel teostus hea aga materjalid kehvad, kuigi köögis pole liigniiskust pundub karkass mitmest kohast ja see garantii alla ei käi. Magamistoamööblivalmistajaks sobivad. Isegi odava poola mööbliga ei teki nii ruttu probleeme.
Niisiis, minu 4aastat tagasi ostetud Knolle köögimööbli külmkapi uksed enam korralikult lahti ei käi kuna mööbliplaadid on paindunud :(
lugend
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 2
Liitunud: 14 Nov 2014, 18:05

Uue köögi tellimine?

Lugemata postitus Postitas lugend »

Tere,

On plaan korterisse uus köök lasta teha kuid ei oska kindlat firmat valida selleks. Tekib ka küsimus, et kas tellida ainult mööbel ja ise üritada, või lasta kogu asi teha?

Hetkel on silma jäänud kaks firmat:
Mööblimasin - http://www.mooblimasin.ee/
Vendi mööbel - vendi.ee

Kas kellelgi on nende firmadega kogemust või oskab mõnda muud soovitada?

Ettetänades!
juhuse asi
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas juhuse asi »

Lugesin foorumit, sest käsil sama teema, ja vendi mööbli kohta netist otsides jäi suurelt silma, et tarbijakaitse mustas nimekirjas... http://arileht.delfi.ee/archive/tarbija ... d=66710417
marek89
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 10
Liitunud: 23 Jaan 2015, 20:43

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas marek89 »

Display OÜ teeb hea hinnaga köögimööblit ja kvaliteetselt.
toomas9999
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 2
Liitunud: 29 Jaan 2015, 11:42

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas toomas9999 »

meie köögi tegi Moons: tervenisti täispuit, klaasid faasitud, töötasapind tamm. Hind tuli odavam kui Ikea kalkulaatoris. 4a. on eeskujulikult vastupidanud.
MariN
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas MariN »

Me tellisime mööbli firmast OÜ Aldeera ja graniit töötasapinna siit. Tuli oluliselt soodsam kiviosa tellida otse tootjalt kui mööblifirmalt. Soovitan võtta alati mõleast kohast pakkumine, kes raha ei loe, sel pole muidugi tähtsust :D
kindel asi
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas kindel asi »

Soovitan Vendist ikka tellida,mul laks kyll tahtajast veidi mooda, kuid sellest sain kogu komplekti odavama hinnaga ning tulemus on minu ootustest yle.
Mis puudutab tarbijakaitseametit,siis neid sealmustas nimekirjas eiole.
Tekstiskirjas ju, et
Tarbijakaiseamet kinnitas Ärilehele 19. juunil 2014, et ettevõte eemaldati ettevõtte mustast nimekirjast 2014.aasta märtsis, sest kõnealune tarbijakaebuste komisjoni otsus täideti.

Paistab, et hoiab marki.
ei hoia marki
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas ei hoia marki »

mis marki. tegelikuses siis asi nii, et lasti varba peale klientidele ja ennem ei liigutatud kui oldi tarbijakaitse nimekirjas. ära ole kindel, et teiega nii ei juhtu. seega vendi töötajad -omanikud ka tasuta reklaami tegemine on huiamine :twisted:
Anais
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas Anais »

Tellisin köögi Vendist detsembris , tänaseks kõik tähtajad on möödunud , aga mul ei ole isegi infot millal mu tellimus valmis saab. Kahetsen seda firma valikut ja ei soovita kellelegi sellist kogemust.
boss
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas boss »

Päris jube lugeda..muidugi enamus reklaami on siin iseendale tehtud :wave:
rst
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 292
Liitunud: 30 Okt 2013, 17:18
On tänanud: 8 korda
On tänatud: 10 korda

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas rst »

Ise tellisin Arensist köögimööbli (ilma köögi tehnikata). Köök on nurgaga ning umbes 5jm köögi töötasapinda.
Tegin ise mingi visandi ning saatsin erinevatesse kohtadesse päringuit. Paljud ei viitsinud vastata, kuid sain lõpuks u 5 vastust. Hinnad jäid kõigil välja arvatud Arensil umbes 2400-2800€+km sisse (sisaldas ainult valamut, segistit ja õhupuhastit). Arensi esialgne hind oli 3100€+km. Kuid siis vaatasin seda pakkumist ning kärpima mõningaid asju. Näiteks alumise nurgakapi pöördmehhanismil riilulid jätsin ära (300€), paigaldus (250€). Ülemised kaks kapi said milel oli kokku 4 üles tõstetavat ust ja 4 paari hingesid (120€/paar) sai ümber tehtud nende endi soovitusel 2 paari hingede peale (180€/par). Asja võlu on see, et nüüd alumist kapiust avades tuleb ka ülemine lahti ning kinni pannes on vaja kätt sirutada umbes 1.90m peale.
Pilt
Muidu ülemist ust avades oleks see peaaegu 2.20m kõrgusel olnud. Endalgi raske nii kõrgelt ust all tirida ja kinni panna. Kuna sahtlid on ühed kallimad detailid kapide sees, siis soovitaks samuti valida metallist äärtega sahtleid. Kahjuks nii mõnedki pakkuvad veel saepuruplaadist ja nende odavate valgete siinidega sahtleid. Valgustus sai valitud LED (soe valgus), sest ei tahtnud punkt valgust halogeeni näol samuti häiris luminofoorlampide sinakas toon. Kõik uksed ja sahtlid on vaikselt sulguvad, isegi üles käivad kapi uksed. Muidugi suudeti meile Arensis Schocki valamu (180€) pähe määrida, kuid samas nüüd oleme aasta seda kasutanud ning naine on rahul seega kõik on rahul. :)
Igal juhul sai veel mõned asjad seal läbiräägitud ja Arensi köögipakkumise hind jäi ilma paigalduse 2400€+km.
Köök toodi täpselt lubatud päeval koju koos joonistega, kuidas seda kokku panna. Üksi pannes koos vesi/kanal/elektritöödega kulus kaks päeva.
Ehk siis kogu jutu mõte on see, et vaadake kindlasti, mis teil seal köögipakkumises kirjas on täpselt ning siis saate alles hindasid võrrelda omavahel.
Elmo K
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas Elmo K »

Tere,
Mina tellisin Idealmööbel oü st.Kuna siin küsiti siis mina julgen enda kogemuse põhjal soovitada.Oli kvaliteeti,suhtlus ja hind olid ka toredad :D .Soovitan lihtsalt oma kogemuse põhjal.
Arens Mööblist
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas Arens Mööblist »

Arens:
1. Kommunikatsiooni probleemid;
2. Objektile ise ei tule enne kui tellimus kinnitatud:
3. Esialgne hind pole siduv, küsitakse raha juurde;
4. Tehnika leiab ise parema hinnaga
5. Hinna kvaliteedi suhe pole paigas.
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 588
Liitunud: 06 Veebr 2005, 11:16
On tänatud: 2 korda

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

Minult võib jätkuvalt köögimööblit ja ka muud sisustust küsida. Erinen enamikust vast sellepoolest, et tegelen projektiga algusest lõpuni isiklikult!
Erimööbel koos projekteerimise ja paigaldusega 5149336 tiit.sassi@gmail.com
mööbeldaja
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas mööbeldaja »

Nööbel teeb küll ilusat mööblit, aga tähtaegadest ja lubadustest ei peeta üldse kinni.
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 6095
Liitunud: 02 Veebr 2009, 22:46
On tänanud: 65 korda
On tänatud: 133 korda

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Soovitan pealkirjas esitatud küsimuse vastuseks:
https://www.facebook.com/pimpwood?fref=ts
doodson
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas doodson »

mööbeldaja kirjutas:Nööbel teeb küll ilusat mööblit, aga tähtaegadest ja lubadustest ei peeta üldse kinni.

Vedas et päris rahast ilma ei jäetud!
laura-liisa
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas laura-liisa »

Mina tellisin Idealmööbel OÜ st.Igatahes olen rahul ja julgen oma kogemuse põhjal soovitada.Köögimööbel tuli väga ilus :D .Panen juhuks kui keegi soovib nende koduka aadressi http://ideal-moobel.ee
kutt5
külaline

Re: Kust köögimööbel tellida?

Lugemata postitus Postitas kutt5 »

Kindlasti ei soovita tegemist teha Marson grupiga.Jutt on väga ilus,kuid tähtaja saabudes öeldi,et meil praegu suur soome projekt käsil ja meil ei ole aega kapikestega tegeleda.......Kusjuures tähtaeg oli nende endi poolt pakutud.
lugend
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 2
Liitunud: 14 Nov 2014, 18:05

Re: Uue köögi tellimine?

Lugemata postitus Postitas lugend »

lugend kirjutas:Tere,

On plaan korterisse uus köök lasta teha kuid ei oska kindlat firmat valida selleks. Tekib ka küsimus, et kas tellida ainult mööbel ja ise üritada, või lasta kogu asi teha?

Hetkel on silma jäänud kaks firmat:
Mööblimasin - http://www.mooblimasin.ee/
Vendi mööbel - vendi.ee

Kas kellelgi on nende firmadega kogemust või oskab mõnda muud soovitada?

Ettetänades!
Tere taas!

Tol hetkel sai valik tehtud Mööblimasina kasuks kuna veebileht on neil oluliselt detailsem, tundus kohe vähe tõsisem ettevõte olevat. Köögi valmimisest on nüüd paar kuud möödas ja oleme endiselt ülimalt rahul - kvaliteet on vinge ja protsess oli üleüldiselt sujuv.

Erilist disainisilma meil endal ei ole, aga nende abiga saime "kunstiteose" valmis lausa. Uskumatu tegelikult, kui palju detaile köögimööbli juures on, millele ise ei mõtle. Mööblimasin ajas selle osa korda :yahoo:

Julgen soovitada küll.
Vasta