Vuukide pahteldamine.

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
jeanman
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänatud: 1 korda

Vuukide pahteldamine.

Lugemata postitus Postitas jeanman »

Tervist.

Mis oleks hea pahtel vuukide ja kruviaukude täitmiseks.
Tähtis oleks just see ,et see pahtel kiiresti ei kuivaks ja saaks ikka pahteldad ka ,sest see saast mis mulle poest eile anti viis ikka kõvasti närvirakke minema-
Nimelt anti mulle Knauff uniflott ,pidi olema super asi.
Reaalsus aga oli selline ,et peale 10 minutit on see mögin töötlematu ja 15 min pärast peab pangist haamriga välja peksma.
Tootja aga märgib pakendil, et see möks hakkab kivistuma alles 45 minuti möödudes, nali kuubis!
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Vuukide pahteldamine.

Lugemata postitus Postitas Urmas »

valmispahtel tähistusega "J". Tootjatel praktiliselt vahet ei ole, kuid Kiilto oma on peale kuivamist raskem lihvida ehk tuleb korralikult teha.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
hdi128
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas hdi128 »

Ardexi tooted samuti head aga sama jama et kui jääd nina nokkima siis sunnik juba kivistunud (A828). Aga muidu kannatab täitsa teha. Hind ka natuke soolasem kui muidu. Aga kui kiirus oluline siis tasub teha.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

hdi128 kirjutas:Ardexi tooted samuti head aga sama jama et kui jääd nina nokkima siis sunnik juba kivistunud (A828). Aga muidu kannatab täitsa teha. Hind ka natuke soolasem kui muidu. Aga kui kiirus oluline siis tasub teha.
Kõik võib ju õige olla, kuid minu arvates nende kiirpahtlitega tegemine kiirusele küll midagi juurde ei anna, eriti vuukides, sest pahtel võib ju kiiresti kivistuda, aga ega sellepärast sealt niiskus ikkagi enne järgmist päeva haitunud ei ole. Ja kui virutada kiiresti kõik kihid, siis on oht viimane, lõppvärvikiht ei nakku korralikult ja hakkab mullitama või kooruma või mõlemad korraga.
Omad ammused kogemused- tehtud ja nähtud seda kiirustamist, enam ei kiirusta.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
jeanman
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas jeanman »

No ma puutun esimest korda taoliste tõõdega kokku, seega kiirusest pole siin mõtet isegi rääkida :D
Ma ikka tahaks alguses rahulikult asja õppida, enne kui gaasi põhja vajutan.
Vasta