Horisontaalne laudis tuleks ja leiliruumis on ka aken.

Lugemata postitus Postitas tromboon »
Lugemata postitus Postitas skip128 »
Lugemata postitus Postitas tromboon »
Lugemata postitus Postitas skip128 »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas trombo »
Lugemata postitus Postitas RamestEhitusOÜ »
Lugemata postitus Postitas ats »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas vtl »
Tehes seinad enne, liigub õhk täpselt sama vabalt seina vahel!ats kirjutas:Ikka lagi enne,juba õhu vaba liikumise pärast seina vahel.
Nelja ruuduse lae rihtimine ei tohiks kyll eriti yletamatu katsumus ollavtl kirjutas:Kuigi valdavalt soovitatakse lagi enne teha, sai oma saunas vastupidi tehtud. Sein enne, siis lagi.
Põhjus oli selles, et aluslagi oli kõver-kumer ning pärast pikka rihtimist sai lõpuks käega löödud. Sentimeetrine kõrguseviga kahe meetri peale paistma ei jäänud, aga kui otse selle lainetava lae alla oleks seinalaudis tulnud, siis oleks seina ja lae vahelise tuulutuspilu pealt ikka näha jäänud.
Lugemata postitus Postitas Sauna ehitaja »
Eks igaüks arvab, et nii nagu temal on tehtud, nii on ainuõige! Tegelikult ei ole mitte mingisugust vahet, kumma sa enne teed, kas seina või lae, kui on korralikult tehtud!Sauna ehitaja kirjutas:Tere.
Küsimus vtl le . Teie jutust nagu aru saan siis tegite leiliruumis seinad laudise alla ja siis hakkasite alles lage rihtima. Leiliruumis tehakse ikka lae ja seinakarkass koos ,et saavutada korralik tulemus. Aga karkassi ehitusel küll vahet ei ole kumb enne . Ise olen teinud tavaliselt alati seina karkassi ennem ja selle külge laekarkassi, minu jaoks on nii lihtsam. Ja lõpetuseks laudise järjekorrast siis laelaudise olen tavaliselt enne teinud ja siis seinalaudise. Lgp.
ats kirjutas:To vtl-minu kommentaar oli mõeldud rohkem naerukajakas külalise suht sisutühja mõtteavalduse peale.Aga sinu olukorra puhul oleks ise naelutanud viltuse laeroovi küljele teise roovi serviti loodi,vajadusel saega vähe pealtpoolt kiilu lastes.see ei tooks lage niipalju alla,kui reika peale loodides.Veel annaks teha lagi sujuvalt kumer languga kerise poole.nii jäeks loodimiseks rohkem mängumaad .sel juhul muidugi ennem seinalaudis paikka.Pikk jutt,aga ehk oli abi. Jõudu
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025