M: Loo endale sobiv meeleolu elektrit säästes

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

M: Loo endale sobiv meeleolu elektrit säästes

Lugemata postitus Postitas JoT »

Bluetoothi teel juhitavat nutikat "pirni" saab juhtida nii nutitelefonist kui tahvelarvutist nii Android kui ka IOS seadmeid kasutades.

Milliseid võimalusi Kopla smartlight pakub:

* Kontrolllida igat üksikut valgusallikat eraldi või nad omavahel grupeerida
* Valida on 1677216 valguse värvuse vahel
* Valida on 4 erineva valge valguse vahel. Tutvu lähemalt endale vajaliku ülesande sooritamiseks õige valguse valimise küsimustega: http://blog.1000bulbs.com/color-tempera ... Ns91-aUcuc
* Kasuta äratusfunktsiooni ja hommikul süttib sul toas tuli koos äratuskellaga
* Pane valgusallikas disco mode'is valguse värvi või -heledusega muusika rütmis mängima.
* Valgusallikas täidab suurepäraselt oma valgust andvat rolli, kuid ka pakub meelelolu valgust ja miks mitte ka disko valgust)
* Odavam alternatiiv targa maja tüüpi valgustusele.

Tehnilised parameetrid Kopla bluetooth smart light'ile.

Sokkel: E27
Kasutatav meedium: Bluetooth 4.0 (Android, IOS)
Võimsus: 9W
Valgusvoog: 800lm (rohkem kui 75W hõõglambil)
Valgustemperatuur: 3000-6500K

Hind : 50€ (Odavaim hind turul)

Kui vajad lisainfot joonista või kirjuta mulle: Jot.Vene@gmail.com...

Oodatud kõik valgustust puudutavad küsimused, küsi julgelt.

Toote tutvustus: https://www.youtube.com/watch?v=PzgNX4YMKJ0

Lahendusteni,

Joan-Tähven Vene
Valgustuse spetsialist
+372 56 823 993

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... c6da36e57b
Koostan valgusarvutusi ja teen valgustusprojekte.
Külaline
külaline

Re: M: Loo endale sobiv meeleolu elektrit säästes

Lugemata postitus Postitas Külaline »

usast koos üüratu postikulu ja tollimaksudega 10 pirni kohta hind 44 eur tk enamvähem esimene vaste googlist.
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:usast koos üüratu postikulu ja tollimaksudega 10 pirni kohta hind 44 eur tk enamvähem esimene vaste googlist.
Tere Googeldaja,

LED lampe on turul väga mitmeid ja väga erineva kvaliteediga, mida hinnatakse väga erinevate parameetrite läbi. Jah võibolla on küll võimalik USA'st tellida 44 euri tk endale 10 kaupa. See on ka normaalne et iga kuulutuse alla mõni googeldaja kirjutab. Mina soovitan valgusallikate ja valgustite puhul lisaks hinnale võrrelda väga põhjalikult spetsifikatsioonis olevaid andmeid, sest valgustuse puhul on väga palju parameetreid mida võrrelda. Teiseks palun tellige endale USA'st 10 tk 44 euroga tk ja andke mullegi tagasisidet, millise kauba saite sest mind huvitab erinevate valgusallikate hingeelu. Igatahes minu käest saab osta nii 1 kui 10 kaupa. Olen nõus 10tk müüma 440 euroga täitsa vabalt.

Härra googeldaja ja ka teised, kutsun teid üles tingima.

Lahendusteni,
Jot
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:Mina soovitan valgusallikate ja valgustite puhul lisaks hinnale võrrelda väga põhjalikult spetsifikatsioonis olevaid andmeid, sest valgustuse puhul on väga palju parameetreid mida võrrelda.
Võrdlesingi konkreetselt sinu pakutud mudelit ja see oli esimesi vasteid: kaugelt , suure postikulu ja tollimaksudega. Arvan, et kui mul oleks neid pirne vaja ja veel otsida kus seda toodetakse ja veel kaubelda ka, siis 44 eur on ka üle makstud. Aga see selleks , kuskilt peab ju kaupmeeski teenima, mul ei ole selle vastu midagi. Minu vastus oli pigem ajendatud sellest spämmilikust naiivsusest mis aegajalt foorumites internetikuulutustes läbi käib, sa kuulutad intenretis, konkureerid järelikult kõikide teiste internetipoodidega.

Piisab sama toote otsimisest (märgi pirni nimi, parem klikk ja "search from google"), kui olete juba kahe klikiga hinnakonkurentsist välja langenud. Kuna tegu on kaubaga mis ei vaja järelteenindust , siis sellest tulenevalt pole teil millegi muuga sellel turul eriti konkureerida. Müüjana peate lihtsalt rohkem vaeva nägema, või siis ei pea :rotfl: ei oska ütelda kuidas teil see äri läheb.
JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Külaline kirjutas:
Külaline kirjutas:Mina soovitan valgusallikate ja valgustite puhul lisaks hinnale võrrelda väga põhjalikult spetsifikatsioonis olevaid andmeid, sest valgustuse puhul on väga palju parameetreid mida võrrelda.
Võrdlesingi konkreetselt sinu pakutud mudelit ja see oli esimesi vasteid: kaugelt , suure postikulu ja tollimaksudega. Arvan, et kui mul oleks neid pirne vaja ja veel otsida kus seda toodetakse ja veel kaubelda ka, siis 44 eur on ka üle makstud. Aga see selleks , kuskilt peab ju kaupmeeski teenima, mul ei ole selle vastu midagi. Minu vastus oli pigem ajendatud sellest spämmilikust naiivsusest mis aegajalt foorumites internetikuulutustes läbi käib, sa kuulutad intenretis, konkureerid järelikult kõikide teiste internetipoodidega.

Piisab sama toote otsimisest (märgi pirni nimi, parem klikk ja "search from google"), kui olete juba kahe klikiga hinnakonkurentsist välja langenud. Kuna tegu on kaubaga mis ei vaja järelteenindust , siis sellest tulenevalt pole teil millegi muuga sellel turul eriti konkureerida. Müüjana peate lihtsalt rohkem vaeva nägema, või siis ei pea :rotfl: ei oska ütelda kuidas teil see äri läheb.
Kui võrdlete seda konkreetselt Kopla lambiga, siis Eestis müüakse seda netipoodides vastavalt 59 ja 69 euroga. Rohkem müügikohti ei tea. Andke palun viide kust te Kopla targad pirnid leidsite sellise hinnaga.

Nagu mainisin, siis kutsun kõiki üles tingima!
mulle meeldib
külaline

Lugemata postitus Postitas mulle meeldib »

aaa mulle meeldib ärimiis nossovi nimi

Joan-Tähven Vene
Valgustuse spetsialist :lol:
Külaline
külaline

JoT kirjutas:
Kui võrdlete seda konkreetselt Kopla lambiga, siis Eestis müüakse seda netipoodides vastavalt 59 ja 69 euroga. Rohkem müügikohti ei tea. Andke palun viide kust te Kopla targad pirnid leidsite sellise hinnaga.

Nagu mainisin, siis kutsun kõiki üles tingima!
ainult täna ja ainult selle teema auks ja , et spämmerid natukenegi ise kodutööd teeks :) ma viitsisin ka teisele ja kolmandale lehele vaadata googli otsingus. Eestis paistab ka olevat odavamalt ei pea USA -st või Inglismaalt tellima, tõsi laoseis ei ole kiita
http://www.trumpit.ee/et/product/25333/ ... GHT-Color/ €45.01
A.S.
külaline

Lugemata postitus Postitas A.S. »

JoT kirjutas:Kui võrdlete seda konkreetselt Kopla lambiga, siis Eestis müüakse seda netipoodides vastavalt 59 ja 69 euroga. Rohkem müügikohti ei tea. Andke palun viide kust te Kopla targad pirnid leidsite sellise hinnaga.
Et siis see Kopla on parem kui Awox, mida sa ise esimeses postis olevas tootetutvustuses näitasid?
http://thv.hv.ee/products/Mobiiltelefon ... ed/513477/
Aga oleks ju võinud siis juba õiget asja tutvustada?

JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Härrad ja prouad. Aitäh kõigile! Panen ühe smartlighti tasuta välja, sellele kes Eestist kõige odavama pakkumise leiab 1tk hinnale. Hetkel juhib A.S, võitja kuulutan välja uue nädala alguses, kui see juhtub lihtsalt külaline olema siis loodan, et jälgib teemat.

Mis ärimiis Nossov folklooris tähendab ma kahjuks ei tea.Tänan, mulle ka meeldib mu nimi.

Nutilahenduste huvilistele veidi vaatamist: https://www.youtube.com/watch?v=1hpU_Neg1KA
Külaline
külaline

JoT kirjutas:Härrad ja prouad. Aitäh kõigile! Panen ühe smartlighti tasuta välja, sellele kes Eestist kõige odavama pakkumise leiab 1tk hinnale. Hetkel juhib A.S, võitja kuulutan välja uue nädala alguses, kui see juhtub lihtsalt külaline olema siis loodan, et jälgib teemat.
meest sõnast ja härga sarvist annagi talle see 1 pirn ära , hinnavaatlus on üsna põhjapanev koht ja ka saksast (http://www.elv.de/9-w-bluetooth-rgb-led ... 2/affmn/18) saab täna 39.95 seda tellida ja mul ei ole seda pirni täna ka tasuta vaja .Veel madalama hinnaga saamiskes oleks vaja ilmselt ka natuke kaubelda jne
JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Noh nemad ka värskelt allahindlust teinud ju 50 pealt. Oh teid küll, ma ju pakungi võimalusi härrased teil endale väga lahe asi soetada ja minuga arutellu laskuda. Keegi ei taha valgustusest rääkida ainult hind ja hind. Minul on kodus päris mõnus meeleolu luua selle abil ja pakun seda võimalust teistelegi. Saame kokku teen demo ka.

No selge ilmselt olen optimistlikult hinnanud oma head lahendust 40 euri it is. Kes soovib ?
JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Külaline kirjutas:
JoT kirjutas:Härrad ja prouad. Aitäh kõigile! Panen ühe smartlighti tasuta välja, sellele kes Eestist kõige odavama pakkumise leiab 1tk hinnale. Hetkel juhib A.S, võitja kuulutan välja uue nädala alguses, kui see juhtub lihtsalt külaline olema siis loodan, et jälgib teemat.
meest sõnast ja härga sarvist annagi talle see 1 pirn ära , hinnavaatlus on üsna põhjapanev koht ja ka saksast (http://www.elv.de/9-w-bluetooth-rgb-led ... 2/affmn/18) saab täna 39.95 seda tellida ja mul ei ole seda pirni täna ka tasuta vaja .Veel madalama hinnaga saamiskes oleks vaja ilmselt ka natuke kaubelda jne
See et sul seda vaja ei lähe on suhteliselt sinu enda tragöödia ma ei leia miks peaks üks inimene üleüldse vaevuma suud lahti tegema selle jaoks et midagi maha teha. Olgem positiivsed.
Külaline
külaline

JoT kirjutas: See et sul seda vaja ei lähe on suhteliselt sinu enda tragöödia ma ei leia miks peaks üks inimene üleüldse vaevuma suud lahti tegema selle jaoks et midagi maha teha. Olgem positiivsed.
Teema oli hingelähedane , sest just pidin hankima uude elamisse valgustid, pirnid jne ja lõpuks tellisingi saksa e-poodidest ja sain kaubagrupti 30% - 40% odavamalt, kui konkureerivad kohalikud pakkumised olid.

Tegingi noka lahti eelkõige sellepärast, et illustreerida kuidas toimub hinnakonkurents kohaliku kaupmehe jaoks internetis. Kui mul oleks seda täna vaja, siis ilmselgelt ma vaevuks rohkem otsima, kui teistel on seda vaja, siis selle hind täna ei ole Eestis 50 eurot ka ilma kauplemata.

Mis puutub sellesse , "et ka namad on allahinnanud" , siis ära vaata kõiki inimesi nagu lolle kes on esimest päeva maailmas. Täna on turul vähe asju millel ei ole allahindluse silti küljes , reaalne hind selgub ju tehingu käigus, mõttes võib ta tõesti ka 50 kellelegi maksta ja tavaliselt on see mõtteline hinnapilt üks osa turundusest.

Ma ei ütle midagi selle kohta , et sina ei võiks sellist hinda küsida, kui saad sellega müüdud oled lihtsalt paremini hakkama saanud.
JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Külaline kirjutas:
JoT kirjutas: See et sul seda vaja ei lähe on suhteliselt sinu enda tragöödia ma ei leia miks peaks üks inimene üleüldse vaevuma suud lahti tegema selle jaoks et midagi maha teha. Olgem positiivsed.
Teema oli hingelähedane , sest just pidin hankima uude elamisse valgustid, pirnid jne ja lõpuks tellisingi saksa e-poodidest ja sain kaubagrupti 30% - 40% odavamalt, kui konkureerivad kohalikud pakkumised olid.

Tegingi noka lahti eelkõige sellepärast, et illustreerida kuidas toimub hinnakonkurents kohaliku kaupmehe jaoks internetis. Kui mul oleks seda täna vaja, siis ilmselgelt ma vaevuks rohkem otsima, kui teistel on seda vaja, siis selle hind täna ei ole Eestis 50 eurot ka ilma kauplemata.

Mis puutub sellesse , "et ka namad on allahinnanud" , siis ära vaata kõiki inimesi nagu lolle kes on esimest päeva maailmas. Täna on turul vähe asju millel ei ole allahindluse silti küljes , reaalne hind selgub ju tehingu käigus, mõttes võib ta tõesti ka 50 kellelegi maksta ja tavaliselt on see mõtteline hinnapilt üks osa turundusest.

Ma ei ütle midagi selle kohta , et sina ei võiks sellist hinda küsida, kui saad sellega müüdud oled lihtsalt paremini hakkama saanud.
Vabandan esmalt kõigi eest kes arvavad et ma kedagi lolliks pean. Lihtsalt mul on päris palju kogemusi kehva kvaliteediga LED lampide suhtes ja Kopla lampe julgen soovitada, kuna olen nendega ise äärmiselt rahul.

Kõige tõhusam viis LED'e tänapäeval kvaliteedi järgi jaotada on Binnimise teel. Kui kedagi huvitab siis sellest saab hea ülevaate siit: http://ledlight.osram-os.com/technology ... e-binning/

Ühesõnaga siis tootmise jääk ehk nö "prügi" LED müüakse tehasest võileiva hinnaga välja ja nii saabki pakkuda LED prožektoreid või ribasid ebay's väga madala hinnaga. Smart lighti puhul sõltub ka väga palju juhtimise viisist ja väljundist. Toodete valgusvoog on alla arvestust, spekter sisaldab tugevalt sinist piiki mis tekitab näiteks migreeni, värviedastust pole ollagi ehk siis näed lambi kasutuskohas koguaeg kõiki värve moonutatuna. Mulle sellises keskkonnas elada ei meeldi.

Interneti kaubanduse teel liigub odavaid lahendusi kõigis kaubagruppides. Ma ei ütle, et internetist ei võiks tellida aga mõningatel puhkudel ostetakse põrsast kotis. Oht on petta saada just LED valgustitega, sest neid liigub igasuguse kvaliteediga. Põhiline vale mida räägitakse on see, et valgusti andmetes tuuakse välja dioodi valgusvoog, mis võib kajastuda ka valgusarvutusfailis. Tegelikult on tarnijad kohustatud andma infot valgusti enda kohta, sest valgusvoogu vähendavad erinevad reflektorid ja hajutid. Selle tulemusena peetakse nende valgustit tihti võimekamaks või samaväärseks, kui kvaliteetse tootja oma kes näeb vaeva spetsiaalsete hajutite ja reflektorite väljatöötamisega ja hoolib reaalselt valguse kvaliteedist, mitte sellest kui palju ta odavat jama suudab maha müüa. Sellisele kvantiteedile orienteeritud kaubandusega LED'i müüjaid on kahjuks Eestis ja üle maailma liiga palju. Enamus neist ei anna oma toodetele üle EV seadusega määratust pikemat garantiid ega suuda ka seda tihti tagada. Kvaliteetsete LED'ide tootjatel on üldjuhul tehase poolne garantii.

Mis puudutab valgustite korpusi, siis neid leiab erineva kvaliteedi ja hinnaga vastavalt maitsele igast maailma nurgast väga erinevate hindadega.
Külaline
külaline

JoT kirjutas: Kõige tõhusam viis LED'e tänapäeval kvaliteedi järgi jaotada on Binnimise teel. Kui kedagi huvitab siis sellest saab hea ülevaate siit: http://ledlight.osram-os.com/technology ... e-binning/
rikume su müügiteema väga ära , aga kujutle nüüd klienti Hektor Lighti poes leede pinnimas ennem ostuotsuse tegemist või intenreti teel ostu tehes ilma pirni nägemata, katsumata. Või müüjat selgitamas inimesele, et ta peaks ennem otsustamist sellest midagi teadma ja olema võimeline oma ostuotsust teaduslike meetodite põhjal langetama. Kas kaupmees võtab kauba tagasi, kui ma ütlen, et ma "pinnisin" seda kodus ja ei sobi?

Ma ütleks , et ainus viis lede täna osta on intenreti vahendusel: ostad, ei sobi, siis saadad 14 päeva jooksul tagasi. See tagastusõigus ei kehti, kui osta salongist või eraisikult. Ostuprotsess on kliendile ebamugav , aga kindlam just tagastusõiguse kaudu.
JoT kirjutas: Ühesõnaga siis tootmise jääk ehk nö "prügi" LED müüakse tehasest võileiva hinnaga välja ja nii saabki pakkuda LED prožektoreid või ribasid ebay's väga madala hinnaga. Smart lighti puhul sõltub ka väga palju juhtimise viisist ja väljundist. Toodete valgusvoog on alla arvestust, spekter sisaldab tugevalt sinist piiki mis tekitab näiteks migreeni, värviedastust pole ollagi ehk siis näed lambi kasutuskohas koguaeg kõiki värve moonutatuna.
kas ka sama toote osas erinevatest kohtadest ostes? mõnesmõttes on kahju, et lambipirni ostmisest on tehtud tõsine teadus ja peavalu kliendile :D eks aeg läheb edasi ja jõuab sinnagi mingi mõistlik "eelpinnitud" standard mida usaldada.
JoT kirjutas: Interneti kaubanduse teel liigub odavaid lahendusi kõigis kaubagruppides. Ma ei ütle, et internetist ei võiks tellida aga mõningatel puhkudel ostetakse põrsast kotis.
Põrsast kotis peabki intenretist tellima :) saad sama kotiga "põrsa" põhjendamata tagasi saata ja ei pea salongi garantiiremonti viima.

Ei pruugi olla alati odavad lahendused. Räägime ikkagi samast kaubast mis on poes letil ja internetis letil. N: kipsplaat, parkett jne ju ka ei maksa ju niipalju, kui Espak selle eest 20% soodukaga päeval küsib ja ei maksa ka siis sama hinda, kui küsida samat kaupa Espaki infost või projektimüügist ja seda suvalisele kliendile tänavalt.
JoT kirjutas: Mis puudutab valgustite korpusi, siis neid leiab erineva kvaliteedi ja hinnaga vastavalt maitsele igast maailma nurgast väga erinevate hindadega.
Minu kogemus ütleb, et ka samade toodete hinnad erinevad, kliendi võimalus ongi hinda otsida. Mõnes mõttes on see ju kaupmehe vastu ebaõiglane, aga turg täna on teistsugune ja ka mulle oleks meeldinud kõik valgustid osta kodumaiselt kauplejalt. Kuid täna jäid paljud Tallinna valgustisalongid lihtsalt mingi saksa ettevõtte showroomiks. Valgustite osas võta lahti leht http://www.idealo.de/ (üks paljudest hinnavõrdlust tegevatest lehtedest) ja pakun, et väga paljude globaalselt turustatavate tarbekaupade hinnad sulavad peale otsingut arvestatavalt. Mida aeg edasi seda rohkem peab müüja selliste kaubagruppide puhul tõmblema.
JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Külaline kirjutas:
JoT kirjutas: Kõige tõhusam viis LED'e tänapäeval kvaliteedi järgi jaotada on Binnimise teel. Kui kedagi huvitab siis sellest saab hea ülevaate siit: http://ledlight.osram-os.com/technology ... e-binning/
rikume su müügiteema väga ära , aga kujutle nüüd klienti Hektor Lighti poes leede pinnimas ennem ostuotsuse tegemist või intenreti teel ostu tehes ilma pirni nägemata, katsumata. Või müüjat selgitamas inimesele, et ta peaks ennem otsustamist sellest midagi teadma ja olema võimeline oma ostuotsust teaduslike meetodite põhjal langetama. Kas kaupmees võtab kauba tagasi, kui ma ütlen, et ma "pinnisin" seda kodus ja ei sobi?

Minu jaoks on tähtis kvaliteet mitte paari eurot internetist taga ajada, nii et minu pidu sa ei riku. Esiteks binnimise andmed kuuluvad esitamisele tootja poolt. Ise binnimise jaoks mina omale aparatuuri ei ostaks kuna see on meeletult kallis. Ja kust kohast võtad sa näiteks teadmise et Awoxi pirnil on samasugune LED kiibi ehitus ja samade omadustega dioodid? Ostadki ja arvad et jõle hea hinnaga said, kuigi tegelikkus võib vastupidine olla. See kehtib kõigi valgustite kohta. Ka salongist saad raha tagasi kui oma õigusi tead. Ma isiklikult ei võta ei salongi ega e-kaubanduse poolt. Ütlen vaid, et kui mõlema variandi puhul tahad kindel olla kvaliteetses lõpptulemuses siis nõua rohkem andmeid, kui neid ei ole ega tule siis tõenäoliselt ei ole ka kaubal jumet.

Ma ütleks , et ainus viis lede täna osta on intenreti vahendusel: ostad, ei sobi, siis saadad 14 päeva jooksul tagasi. See tagastusõigus ei kehti, kui osta salongist või eraisikult. Ostuprotsess on kliendile ebamugav , aga kindlam just tagastusõiguse kaudu.

Ma ei tea kui palju kogemusi sul internetist ostmisega on aga kui juhtub halb kogemus, siis võtab asjaajamine rohkem aega kui 10 eurot et kaup tagasi saata ja refundi oodata jne. Tagasi saatmise hetkel ei ole sul ei kaupa ega raha.
JoT kirjutas: Ühesõnaga siis tootmise jääk ehk nö "prügi" LED müüakse tehasest võileiva hinnaga välja ja nii saabki pakkuda LED prožektoreid või ribasid ebay's väga madala hinnaga. Smart lighti puhul sõltub ka väga palju juhtimise viisist ja väljundist. Toodete valgusvoog on alla arvestust, spekter sisaldab tugevalt sinist piiki mis tekitab näiteks migreeni, värviedastust pole ollagi ehk siis näed lambi kasutuskohas koguaeg kõiki värve moonutatuna.
kas ka sama toote osas erinevatest kohtadest ostes? mõnesmõttes on kahju, et lambipirni ostmisest on tehtud tõsine teadus ja peavalu kliendile :D eks aeg läheb edasi ja jõuab sinnagi mingi mõistlik "eelpinnitud" standard mida usaldada.

Selle jaoks ongi tarvis infot jagada, et inimesed teadvustaksid endale mida nad teevad. LED'i standardeid töötatakse juba välja aastaid, loodame et jõutakse ka millegini mida "rusikareegliks" pidada.
JoT kirjutas: Interneti kaubanduse teel liigub odavaid lahendusi kõigis kaubagruppides. Ma ei ütle, et internetist ei võiks tellida aga mõningatel puhkudel ostetakse põrsast kotis.
Põrsast kotis peabki intenretist tellima :) saad sama kotiga "põrsa" põhjendamata tagasi saata ja ei pea salongi garantiiremonti viima.

Ei pruugi olla alati odavad lahendused. Räägime ikkagi samast kaubast mis on poes letil ja internetis letil. N: kipsplaat, parkett jne ju ka ei maksa ju niipalju, kui Espak selle eest 20% soodukaga päeval küsib ja ei maksa ka siis sama hinda, kui küsida samat kaupa Espaki infost või projektimüügist ja seda suvalisele kliendile tänavalt.

Ma tahaks näha kuidas selline hoone ehitus välja näeb, kus kõik asjad internetist tellitud on. Objekti üleandmine lükkub rõvedalt edasi, sest mingi vend on oma bürokraatlikku paberimajandusse ära eksinud ja raiskab sellele rohkem aega kui asi väärt on.

Kokkuvõtteks ei laida maha e-kaubandust, toidab väga hästi ära üksikud vajadused. Aga võib osutuda ajamahukamaks, kuna tarned on pikad ja kvaliteet teadmatta. Tulles valgustuse juurde tagasi, ütleks et e-kaubandus toidab väga hästi kui tead kuidas valgustust oma hoonesse vajadusele vastavalt planeerida. Salongist või projektimüügi ettevõttest saada sa kogemustega inimeste nõuanded täiesti tasuta ilma igasuguse enda ajakuluta saad sa komplektse valguslahenduse koos hinnapakkumisega tarnetega kasvõi maja ukseni. Minu aeg on igatahes rohkem väärt kui teadmatuses teemat kobades sente taga ajada. Selle ajaga teeniksin oma tööd tehes juba kõvasti rohkem

AEG on meie kõige tähtsam ressurss.
JoT kirjutas: Mis puudutab valgustite korpusi, siis neid leiab erineva kvaliteedi ja hinnaga vastavalt maitsele igast maailma nurgast väga erinevate hindadega.
Minu kogemus ütleb, et ka samade toodete hinnad erinevad, kliendi võimalus ongi hinda otsida. Mõnes mõttes on see ju kaupmehe vastu ebaõiglane, aga turg täna on teistsugune ja ka mulle oleks meeldinud kõik valgustid osta kodumaiselt kauplejalt. Kuid täna jäid paljud Tallinna valgustisalongid lihtsalt mingi saksa ettevõtte showroomiks. Valgustite osas võta lahti leht http://www.idealo.de/ (üks paljudest hinnavõrdlust tegevatest lehtedest) ja pakun, et väga paljude globaalselt turustatavate tarbekaupade hinnad sulavad peale otsingut arvestatavalt. Mida aeg edasi seda rohkem peab müüja selliste kaubagruppide puhul tõmblema.
Muidugi on õigus hinda otsida. Mida tihti tehakse on see et hea meelega võetakse tasuta konsultatsioone ja lastakse vastutustundetult teistel inimestel tööd teha ja siis lükatakse internet lahti arvestamatta sellega et te olete saanud ilma rahata hulga väärtuslikke tedmisi. Kahjuks tüüpiline mentaliteet meie maal.
Külaline
külaline

JoT kirjutas:Muidugi on õigus hinda otsida. Mida tihti tehakse on see et hea meelega võetakse tasuta konsultatsioone ja lastakse vastutustundetult teistel inimestel tööd teha ja siis lükatakse internet lahti arvestamatta sellega et te olete saanud ilma rahata hulga väärtuslikke tedmisi. Kahjuks tüüpiline mentaliteet meie maal.
Ah, ära ela välja oma kibestumust, et sul lastakse teistel töö ära teha ja ostma minnakse netist. Kui sa soovid oma kaupa müüa, siis pead ka vaeva nägema ja hind peab olema selline, et sinu kaupa ostetaks.
On palju näiteid, kus kaeblevad küll riiete müüjad, et nende poed on muutunud proovikabiinideks, aga hind on võrreldes teiste riikide omadega x % või kordi kallim.
Väike näide http://tarbija24.postimees.ee/3089881/g ... kui-soomes Ja ilma jääb rahast meie Anttila esindus. Eks nad ise teavad, millega riskivad.
Ise olen jõudnud järeldusele, et 10-20tk LED-pirne on mul odavam lasta Hiinast kohale saata, umbes 2€ pirn, kui osta kohalikust kaubandusest 6€-ga. Pakkugu kohalikud garantiid või vahetusvõimalusi või mida iganes, aga kahjuks tuleb mul garantikorras vahetamisele lisaks pirni hinnale iga kord transpordihind(~10€). Nii kurb kui see ka pole, siis kõik ei ela Tallinnas ja ei saa kasutada tasuta ühistransporti.

Urmas
Külaline
külaline

JoT kirjutas: Muidugi on õigus hinda otsida. Mida tihti tehakse on see et hea meelega võetakse tasuta konsultatsioone ja lastakse vastutustundetult teistel inimestel tööd teha ja siis lükatakse internet lahti arvestamatta sellega et te olete saanud ilma rahata hulga väärtuslikke tedmisi. Kahjuks tüüpiline mentaliteet meie maal.
See ei ole mentaliteet vaid reaalsus (ja mitte ainult Eestis, mujal on showrooming palju populaarsem) milles elab nii klient , kui ka kaupmees: globaalne konkurents. Igale probleemile on muidugi lahendus ja ainult kaupmees teab seda piiri millelt klient kukele saata või saata oma odavamale pakkumisele mis baseerub hinnakonkurentsil.

Kindlasti on pahatahtlikke inimesi kelle eesmärk ongi mingit asja kuskil uurides seda katsuda ja näha, st tulevadki sinu juurde lihtsalt asja vaatama olles tausta ennem internetis uurinud, mida kallim kaup seda tõenäolisem selline praktika on.

Ja pane oma jutt loogilisse ruutu: "tasuta konsultatsioon", "saanud ilma rahata", "väärtuslikke teadmisi" . Sellest võid terve teadusharu teha ja uurida kas teadmistel oli sellel hetkel väärtus (sulle või selle kelle sa seda rääkisid), kui sa seda rääkisid kellegile ja see vestlus ei lõppenud sinu jaoks müügiga. Loogika ütleb, et väärtus oli null kuna konsultatsioon oli tasuta.

Lihtalt järgmine kord reklaamides "odavaim hind turul" oleks mõttekam see oluline osa pakkumisest endal kontrollida :hello:
Külaline
külaline

Tuli meelde, et ka endal oli kunagi ühe UV torukese ostmisega probleem kohaliku kaubanduse hinnapolitiikale nii inimliku omadusega nagu seda on ahnus. :)
Kui viitsimist, võid lugeda viewtopic.php?f=8&t=25731&hilit=akvaariumil

Urmas
JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Külaline kirjutas:
JoT kirjutas: Muidugi on õigus hinda otsida. Mida tihti tehakse on see et hea meelega võetakse tasuta konsultatsioone ja lastakse vastutustundetult teistel inimestel tööd teha ja siis lükatakse internet lahti arvestamatta sellega et te olete saanud ilma rahata hulga väärtuslikke tedmisi. Kahjuks tüüpiline mentaliteet meie maal.
See ei ole mentaliteet vaid reaalsus (ja mitte ainult Eestis, mujal on showrooming palju populaarsem) milles elab nii klient , kui ka kaupmees: globaalne konkurents. Igale probleemile on muidugi lahendus ja ainult kaupmees teab seda piiri millelt klient kukele saata või saata oma odavamale pakkumisele mis baseerub hinnakonkurentsil.

Kindlasti on pahatahtlikke inimesi kelle eesmärk ongi mingit asja kuskil uurides seda katsuda ja näha, st tulevadki sinu juurde lihtsalt asja vaatama olles tausta ennem internetis uurinud, mida kallim kaup seda tõenäolisem selline praktika on.

Ja pane oma jutt loogilisse ruutu: "tasuta konsultatsioon", "saanud ilma rahata", "väärtuslikke teadmisi" . Sellest võid terve teadusharu teha ja uurida kas teadmistel oli sellel hetkel väärtus (sulle või selle kelle sa seda rääkisid), kui sa seda rääkisid kellegile ja see vestlus ei lõppenud sinu jaoks müügiga. Loogika ütleb, et väärtus oli null kuna konsultatsioon oli tasuta.

Lihtalt järgmine kord reklaamides "odavaim hind turul" oleks mõttekam see oluline osa pakkumisest endal kontrollida :hello:
Tunnistan, et ei uurinud turgu väga põhjalikult ja reklaamisin selle loosungi uljalt välja. Kui loete seda postitust põhjalikult sain oma veast ka aru ja tulin välja soodsama hinnaga, mis on 40 eurot. Täidan ka oma lubaduse tasuta smartbulb välja anda järgmise nädala alguses sellele kes leiab kõige odavama alternatiivi Eesti turult.
JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Külaline kirjutas:
JoT kirjutas:Muidugi on õigus hinda otsida. Mida tihti tehakse on see et hea meelega võetakse tasuta konsultatsioone ja lastakse vastutustundetult teistel inimestel tööd teha ja siis lükatakse internet lahti arvestamatta sellega et te olete saanud ilma rahata hulga väärtuslikke tedmisi. Kahjuks tüüpiline mentaliteet meie maal.
Ah, ära ela välja oma kibestumust, et sul lastakse teistel töö ära teha ja ostma minnakse netist. Kui sa soovid oma kaupa müüa, siis pead ka vaeva nägema ja hind peab olema selline, et sinu kaupa ostetaks.
On palju näiteid, kus kaeblevad küll riiete müüjad, et nende poed on muutunud proovikabiinideks, aga hind on võrreldes teiste riikide omadega x % või kordi kallim.
Väike näide http://tarbija24.postimees.ee/3089881/g ... kui-soomes Ja ilma jääb rahast meie Anttila esindus. Eks nad ise teavad, millega riskivad.
Ise olen jõudnud järeldusele, et 10-20tk LED-pirne on mul odavam lasta Hiinast kohale saata, umbes 2€ pirn, kui osta kohalikust kaubandusest 6€-ga. Pakkugu kohalikud garantiid või vahetusvõimalusi või mida iganes, aga kahjuks tuleb mul garantikorras vahetamisele lisaks pirni hinnale iga kord transpordihind(~10€). Nii kurb kui see ka pole, siis kõik ei ela Tallinnas ja ei saa kasutada tasuta ühistransporti.

Urmas
Loe palun eelnevaid postitusi ja siis ehk mõistad, et Hiinast 2 euri lamp ostes saad sa kõvasti petta + LED'i kvaliteet ei kõlba kuhugi. See lugu pole päris nii lihtne kui vanasti hõõglampidega. Ei leia ka et peaks ostma Eestis kellegi ahnust toites aga parameetreid tasub vaadata küll. Näiteks Osrami lampe võib osta erinevatest kohatadest erineva hindadega ja samuti võib kvaliteedis kindel olla. Kellel on rohkem huvi LED'ide hingeelu uurida sellele võin pikemalt selgitada, tasuta ja ilma midagi müümata tunnen ma ennast siiski vastutavana inimesi teavitada LED tehnoloogiast ja sellega seonduvatest ohtudest.

Panen südamele lugeda mida pakenditel kirjutatakse ja võrrelda neid rahvusvaheliselt usaldusväärsete valgustitootjate infoga (näiteks teada tuntud Osram, Philips jne). Kui mõningaid andmeid ei presenteerita siis on see tavaliselt põhjusega.
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

See aeg, kus MAALETOOJA oli kunn, on paraku möödas.
Tegelgem parem ekspordiga.

Led pirnide kvaliteet on üks igavene nuhtlus. Peame lihtsalt üle elama selle üleminekuperioodi.
See, et osram või philips maksab palju seetõttu, et nad "näevad vaeva" tootearendusega, on ikka täielik absurd.
Miskipärast on see ikka veel lukskaup kuigi mingit loogilist põhjendust ei ole.
Nii suured firmad peaks lihtsalt tegema oma uue soklistandardi, mis oleks odavalt toodetav. Küll need lambitootjad ka kaasa tuleksid. Käib mingi turujagamine vast pigem. Ja elekter on vist lihtsalt ikkagi liiga odav.
vanaema on sul veteran...
Külaline
külaline

JoT kirjutas: Näiteks Osrami lampe võib osta erinevatest kohatadest erineva hindadega ja samuti võib kvaliteedis kindel olla.
Pulli kaka jutt! Küsisin just üle, et kas ma mäletan õigesti, et meil on olnud ka Osrami LED-e. Tuli välja, et oli ikka, aga enamus pidid olema läbi põlenud ja hiinakate vastu välja vahetatud.

Urmas
JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Külaline kirjutas:
JoT kirjutas: Näiteks Osrami lampe võib osta erinevatest kohatadest erineva hindadega ja samuti võib kvaliteedis kindel olla.
Pulli kaka jutt! Küsisin just üle, et kas ma mäletan õigesti, et meil on olnud ka Osrami LED-e. Tuli välja, et oli ikka, aga enamus pidid olema läbi põlenud ja hiinakate vastu välja vahetatud.

Urmas
Kaua hiinakad on üleval olnud võrreldes Osrami omadega? Millistesse tingimustesse lambid paigaldatud on ehk mis seal ruumis tehakse? Pigem tõin need tootjad välja eesmärgiga näidata esiteks kuidas õigesti andmeid peab esitama. Teiseks kui pika garantii te Osramilt saite? Kui pikk garantii on hiinakatel?
JoT
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

sashaobrok kirjutas:See aeg, kus MAALETOOJA oli kunn, on paraku möödas.
Tegelgem parem ekspordiga.

Led pirnide kvaliteet on üks igavene nuhtlus. Peame lihtsalt üle elama selle üleminekuperioodi.
See, et osram või philips maksab palju seetõttu, et nad "näevad vaeva" tootearendusega, on ikka täielik absurd.
Miskipärast on see ikka veel lukskaup kuigi mingit loogilist põhjendust ei ole.
Nii suured firmad peaks lihtsalt tegema oma uue soklistandardi, mis oleks odavalt toodetav. Küll need lambitootjad ka kaasa tuleksid. Käib mingi turujagamine vast pigem. Ja elekter on vist lihtsalt ikkagi liiga odav.
Kindlasti on selle hinna taga ka kõvasti kaubamärki nagu kõikidel suurtootjatel igas valdkonnas. Soovitan lugeda esitatud andmeid (valgustemperatuur, värviedastus, valgusvoog, binning, voolu tarve) ja võrrelge neid omavahel. Enamus pooljuhtide tootjad asuvad Hiinas, küsimus on, et kelle standardite järgi toodetakse.

Olen teinud katsetusi just nende odavate ebay LED valgustitega olgu nad siis Hiinast või kusagilt mujalt. Kõigi katsete tulemustena võin öelda, et nii voolutarve, kui valgusvoog on erinevad nii valgusarvutus failis, tootja infos kui mõõdetud reaalses tulemuses. Ehk tarbijale valetatakse. Põhjus miks eelistada kogemusega valgustite tootjaid on lihtsalt see, et te saate seda mida teile lubatud on + tootja poolse garantii olenevalt tootjast 3-5 aastat ja mõningatel juhtudel rohkemgi.
Vasta