Tänud kaasamõttlemast

Lugemata postitus Postitas allar20 »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
milleks seda soojustada, kas all korrusel on kütmata ruumid või on teine korrus kütmata?allar20 kirjutas:Tere, hakkan soojustama teisekorruse põrandaid, kuid ei tea mida valida soojustuseks, kas puistevill, mineraal või hoopis midagi muud. Põrand iseenesest laakidel kuid põhi on betoon, põranda laua ja betooni vahe nii 20 cm. Ja kes mida soovidab panna põranda katteks kas põrandalaud või laminaat/ parkett.
Tänud kaasamõttlemast
kui need ruumid on kõik sinu kasutuses ja all korrusel ei tundu, et oleks jahedam ja üleval ei tundu et oleks liiga palav, siis ei ole selleks vajadust, kui sammumüra ka läbi ei kostu, siis veel eriti. muidu lihtsalt "viskad raha põrandale"allar20 kirjutas:On ikka köetavad kõik ruumid, aga arvad et pole mõtet panna siis v?
siis aitab vuukide tihendamine, kui all köetakse, siis soojustamisel eriti mõtet pole, alt ei tule soojus enam ülesse.Külaline kirjutas:Kui on paneelmaja(vanem) siis soovitan soojustada.
oskab, pane eurod vahele ja insenerid laualavad niikaua , kui maksta jõuad.allar20 kirjutas:Vaukas mitte keegi ei oska nõu anda??
korrusmaja teine korrus kus all ja üleval köetakse, siis on suht suva mida sa sinna paned kas sulgi, saepuru või klaasvilla, mõttetu raharaiskamine on see igal juhul, sest mingit soojustusefekti see sulle ei anna, alumise korruse soe ei saa enam alt nii kergesti ülesse ja pead ise põranda kütmisega tegelema. Õigem oleks see siledaks valada ja parketimatiga katta, parketi vms lauda kasutada, siis on põrand soe (alt tuleb soojus) ja sammumüra vähem (pole lagide vahelist tühja ruumi, omavahel hõõrduvaid osi).allar20 kirjutas:Minu meelest foorumi mõte ongi abivajajal nõu küsida, see esimene vastus ei sobi mulle, kuna ma ei taha jätta tühjaks põrandaid, lihtsalt tahan teada kas võib minna hallitama?? suured tänud ikka veel vastajatele
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025