vahelagede valamine

tyybel
Uus kasutaja
Uus kasutaja

vahelagede valamine

Lugemata postitus Postitas tyybel »

Selline küsimus, et kes valavad selliseid spetsiaalseid lagesi mingite metall vormidesse (!?) ja säärast. Ühesõnaga lõpp tulemus pidi enamvähem selline olema, et kõik kena ja sile.

Oskab keegi midagi öelda või mu jutt on liiga ümmargune? :roll:
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

pmst on renditavad rakised ka piisavalt siledad, ole ainult mees ja lao kokku nii, et rante vahele ei tekiks.
Kasutaja avatar
Chef
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Chef »

või pidas teemaalgataja silmas ruukki steelcomp süsteemi, mis kujutab endast r/b ja kandva profiilpleki komposiitkonstruktsiooni?
tyybel
Uus kasutaja
Uus kasutaja

vot nyyd läks keeruliseks! aga mingi selline case, et mingi firma valab sellisetese raamidesse ja siis pärast on kõik sile, mingi suvaline vend rongi peal rääkis sellest, aga ta pidi maha minema enne kui ma täpsemalt teada tahtsin.... selles on probleem...
Koristaja
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Koristaja »

tyybel kirjutas:... mingi firma valab sellisetese raamidesse ja siis pärast on kõik sile,...
vbl. mõtles midagi analoogset
http://www.volmarsoft.ee/page.php?PageID=15
tyybel
Uus kasutaja
Uus kasutaja

tänan suurepärase info eest! see on isegi huvitavam mulle tundub....

kuid need mis nägin olid väiksemad moodulid.... sellised 40 cm kõrged ja mingi 120cm laiad äkki?....... kaks benoplasti plaati ja raam....

on neid keegi veel näinud? või panen siia pildi....
mihkel7
külaline

thermohouse.eu

Lugemata postitus Postitas mihkel7 »

Ise muidu ehituse peal tegutsenud, oli lapse sünd ja tööd palju... Mul tuttav soovitas ja tellisime vahelae thermohouse'ist. Väga kiirelt ja vingelt tegid. uus tehnoloogia - ei pea midagi laduma ja raketistega jändama. Tehases tehti minu mõõtude järgi detail mis valati betooni täis.
SJ
külaline

Lugemata postitus Postitas SJ »

rästik
külaline

sama asi

Lugemata postitus Postitas rästik »

Thermohouse ju ehitabki Tenaxi paneelidest. Tenax ainult müüb. Kui ise teha, siis saab sinna pöörduda, aga kui nii palju aega pole, siis sealt suunatakse edasi Thermohouse`i.
mihkel7
külaline

-> SJ

Lugemata postitus Postitas mihkel7 »

Tenaxi tehnoloogia jah. Me ei tahtnud ise jännata. Kuna proffidel on nii-ehk-naa soodsamad hinnad (betoonile ja tenaxi paneelidele), siis kokkuvõttes suurt hinnavahet ei tule, kas siis töö ise teha.
rästik
külaline

Lugemata postitus Postitas rästik »

Õige ta on. Pealegi - enda aeg on ju kõige kallim. Ma ei viitsiks mõeldagi nii, et ise hakkan midagi maja peal jändama.
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: vahelagede valamine

Lugemata postitus Postitas hundipoeg »

see lätlaste firma läks vist majandus langusegaigaviku teed, aga kas seda süsttemi keegi rohkem ei paku?
Paremat homset Teile ja konkurentsivõimelist sissetulekut mulle!!
Vasta