Hörmann välisuksed

v220
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 1 korda

Hörmann välisuksed

Lugemata postitus Postitas v220 »

Tere

On kellelgi antud tootja ustega kogemusi? Peamine just, et kas nad on oma hinda väärt. Mõni võib küll õelda, et 300eur eest saab ja välisukse, aga tahaks siiski midagi sellist, mis ka 15-20a pärast probleemideta käib ja ilus välja näeb. Seda ka juhul, kui vahepeal veidi tormiga vett peale pritsib.
Ants46
külaline

Re: Hörmann välisuksed

Lugemata postitus Postitas Ants46 »

Hörmanni välisuksed on minu jaoks kallid... Üle mõistuse kallid. Sama uks teiste tootjate juures on vähemalt kaks korda odavam, olen tähele pannud. Vastupidavuse kohta võib vaielda lõpmatuseni, aga kõik tootjad kasutavad sama tehnoloogiat ja materjale.
aero
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 83 korda
On tänatud: 82 korda

Re: Hörmann välisuksed

Lugemata postitus Postitas aero »

Hörmanni VÄLISuksega mul kogemust pole (aga Hörmanni tootega siiski on), võimalik, et kohaliku ukse hinna-kvaliteedi suhe on parem. Aga nii kallist asja ostes peab ka kõik muu tiptop olema! Välisuks ei ole kingapaar, mille iga aasta uue ostad. Kui ma võrdlen oma kogemust klienditeenindusega ( Hörmanni edasimüüja vs suur Eesti tootja), siis on selge vahe sees.

Hörmanni puhul, kuigi meeskond palju väiksem, ei ole mul vähimatki ette heita. Isegi kui nad ei saa igale kõnele vastata, helistavad tagasi ja tegelevad asjaga kuni probleem lahendatud. Eesti tootjal müügirahvast rohkem aga nii murevaba ja personaalset teenindust, nagu Hörmanni puhul, ma sealt küll ei saanud. Odavam hind tähendab siiski järeleandmisi siin-seal. Eraldi võttes nagu pole midagi väga olulist aga väikesed asjad kokku ... odavamal hinnal on oma hind paraku.
Vasta