Lugemata postitus Postitas Pitsu »
Lugemata postitus Postitas pold »
Lugemata postitus Postitas vtl »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas aero »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kui oled näinud nii peit-/petteliistuga kui ka ilma variante, siis hakkad vahet tegema, kumb on ilusam. Töövalgus ei mängi siin mingit rolli. Enda saunas ilma peitliistuta nurgas teha ei lubaks ja selles võib oma rolli mängida ka profesionaalne kretinism.aero kirjutas:Häirib sind kui kasutajat või sind kui tegijat? Tegijal on korralik töövalgus vajalik aga tüüpiline kasutaja tegelikult ei näe oma leiliruumi nii heledalt valgustatuna. Ta ei näegi neid auke!
Lugemata postitus Postitas tõnu »
Mind ka häirisid need augud, aga ma ei osanud sellel hetkel midagi targemat peale hakata kui aukude taha jääva roovituse peitsimine laudadega samasse tooni. Tegu on/oli minu esimese saunagaUrmas kirjutas:See on muidugi minu kiiks, aga mind näiteks häirib sauna voodrilaudade horisontaalse paigalduse korral sisenurkadesse jäävad tühjad augud punnisoonte juures.
Mul on praegu nii tehtud, et ühe külje laud jookseb peaaegu nurga sisse välja ning teise külje laud sellele lauale 90 kraadi nurga all risti peale.Urmas kirjutas:Selle vastu on tegelikult üks väga lihtne nipp- tuleb sellest samast voodrilauast saagida sama paksusega liist, lasta peitnaelaga sisenurka, hakata voodrit paigaldama ja petabki/kaovadki ära need tühjad punnikohad. Muidugi eeldab selline tegemine laudade pikkuse täpset saagimist + enne roovituse tegemist natuke ettemõtlemist.
Jepp!tõnu kirjutas:võibolla ka siit midagi!
Hmmm. Ma tean suht-koht kindlalt, et ma EI pannud oma postituse ette seda õllekruusiga emotikoni ("jooma")vtl kirjutas:Mul ei ole küll spetsiaalselt pilte aknapõskede ehitamisest...
Jepp, mõlema külje lauad jooksevad vastu peitliistu. Vaata Tõnu pilti, seal on see peitliist eelnevalt nurka löödud ja ongi augud kadunud.vtl kirjutas:Kas ma saan õigesti aru, et aukude peitmiseks ei tohi esimese külje laud nurga sisse joosta vaid ulatub teise külje laudade välimise piirini ja nende laudade otsa, nurga sisse vertikaalselt tuleb see sinukirjeldatud liist. Teise külje lauad ei jookse mitte vastu esimese külje laudu, vaid vastu seda liistu?
Jah, Tõnu pilt tekkis just sobivalt samal ajal, kui ma oma küsimust kirjutasin.Külaline kirjutas:Jepp, mõlema külje lauad jooksevad vastu peitliistu. Vaata Tõnu pilti, seal on see peitliist eelnevalt nurka löödud ja ongi augud kadunud.
Urmas
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Pärnumaal Varleton teeb selliseid nurgaliiste, mis on umbes seenekujulise ristlõikega, nurgas jääb siis liistust kitsas püstjoon. Laudprofiili augud jäävad tegelikult ikka veidi näha. Mulle see lahendus sobis. piltUrmas kirjutas:See on muidugi minu kiiks, aga mind näiteks häirib sauna voodrilaudade horisontaalse paigalduse korral sisenurkadesse jäävad tühjad augud punnisoonte juures. Selle vastu on tegelikult üks väga lihtne nipp- tuleb sellest samast voodrilauast saagida sama paksusega liist, lasta peitnaelaga sisenurka, hakata voodrit paigaldama ja petabki/kaovadki ära need tühjad punnikohad. Muidugi eeldab selline tegemine laudade pikkuse täpset saagimist + enne roovituse tegemist natuke ettemõtlemist.
On jah kergelt näha, aga kui ise rahul,siis on ju kõik korras.rein113 kirjutas:Pärnumaal Varleton teeb selliseid nurgaliiste, mis on umbes seenekujulise ristlõikega, nurgas jääb siis liistust kitsas püstjoon. Laudprofiili augud jäävad tegelikult ikka veidi näha. Mulle see lahendus sobis. pilt
Lugemata postitus Postitas rein113 »
üks link ütleb rohkem kui tuhat sõna (enamasti)vtl kirjutas:Rein, mis Sul seal lava all on? Näeb välja nagu puskariaparaat - kellad peal ja puha...
Lugemata postitus Postitas ponks »
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Lugemata postitus Postitas ponks »
Kas jääb ilus, ei oska öelda ja seda pead ise otsustama. See kuulub rohkem sinna "maitse asi, ütles kukk ja nokkis tatti" valdkonda.ponks kirjutas:Urmas, tnx,
kas liimpuitkilp aknapales jääb ilus? Mõni foto? Ja kas liim ei või seal mingeid aurusid hakata eritama kõrges kuumuses?
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Lugemata postitus Postitas fgh »
Lugemata postitus Postitas ponksu »
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025