gsm valve

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Vasta
Kasutaja avatar
Tupsu
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 636
Liitunud: 08 Okt 2010, 23:48
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 kord

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas Tupsu »

Kaitse24 kirjutas:On avatud e-kauplus....bla, bla, bla.
Ei saa kuidagi usaldada firmasid, mis endale reklaami osta ei jõua ja peavad ennast silmatorkavaks tegema tasuta foorumites mõtetute reklaampostitustega.

Minu jaoks võrdub see spämmkirjade saamisega, ainult ilma võimaluseta neid saatjaid blokeerida.

Selest veel vähem usaldan ma veebipoode, mis oma kontaktide all isegi asukohta ei anna, vaid ainult telefoni ja meili.

Pole vaja häbeneda, et firma on registreeritud kuskile korterisse. Pange aga andmed asukoha kohta veebilehele ilusti kirja.
Reg. kood:12000040

Aadress:Vaablase 1-79, Tallinn 13424 HARJUMAA
http://tinyurl.com/84fgklm
Pilt
Mein Papa heizt mit der Natur -
andere verheizen sie!
koduehitus
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 16
Liitunud: 15 Apr 2012, 22:56
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas koduehitus »

GSM VALVE lepingu- ja kuumaksuvaba valvesüsteem.
Uutel seadmetel ka paralleelselt tavatelefoniliini ühendamise võimalus ja teavitamine, kui keegi
võõras üritab lubamatu seadmega jaama tööd segada.
hinnad alates 110€, lisaandurid vastavalt soovile.

http://gsmvalve.planet.ee
turvatehnik
külaline

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas turvatehnik »

koduehitus kirjutas:GSM VALVE lepingu- ja kuumaksuvaba valvesüsteem.
Uutel seadmetel ka paralleelselt tavatelefoniliini ühendamise võimalus ja teavitamine, kui keegi
võõras üritab lubamatu seadmega jaama tööd segada.
hinnad alates 110€, lisaandurid vastavalt soovile.

http://gsmvalve.planet.ee
Miks sellised valvesüsteemid on ebaturvalised

1. Üldjuhul on nende GSM moodulid kahtlase kvaliteediga sellest ka odavam hind (sama IMEI mitmel tootel ühel hetkel ei suuda süteem enam välja helistada)
2. Sedmel puudub tamperlüliti (võimaldab süsteemi manipuleerida)
3. Seadet on lihtne välja lülitda (on/off nupp)
4. Seadme aku on väikse mahtuvusega (ei saa lisada juhtmega andurid, elektrikatkestuse korral ja häire toimumise korral tarbimine liiga suur )
5. Süsteem ei kontrolli aku mahtuvust (ühel hetkel võib aku nii vana olla et see ei suuda elektrikatkestuse või toiterafo ülesütlemisel midagi teha)
5. juhtmevabad andurid näevad koledad (väljatõmmatava antennid ja leviulatus ebaühtlane)
6. Süsteem teavitab häire korral igast liikumisest (juhul kui on pandud SMS saatma siis iga liikumie mis ruumis toimub on 1 SMS valehäire tekkimisel kergendab rahakotti)
7. liikumisanduril on/off lüliti
8. Juhtmevabdel anduritel puudub tamperlüliti
9. juhtmevaba andurite tühjenemisteave visuaalselt (led annab märku)
10. Ei ole võimalik liituda patrullteenusega
koduehitus
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 16
Liitunud: 15 Apr 2012, 22:56
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas koduehitus »

eelmisele vastuseks, et süsteeme ongi erinevaid ja erinevatele vajadustele, kes ostab 1000EUR eest ja kalli kuumaksu ning lepingu tasudega komplekti või samas piisab ka lihtsamast ja siinkohal lükkaks kõik punktid, mis välja tõid ümber. Süsteem ei ole mingilgi moel ebaturvaline ning pea kõik funktsioonid, mis loetlesid on tegelikult olemas ja on isega palu asju veel, mis kallimatel puuduvad:

1. kolme aasta jooksul ei ole ette tulnud mitte ühelgi seadmel mingit GSM mooduli probleemi, kõik töötavad ja helistavad välja ilma probleemideta täna ja ka edaspidi.
2. seade on kaitstud võõraste pultide vms. häirimisürituste vastu, kui keegi seda üritab, siis süsteem annab häire. Samuti on süsteemi võimalik ühendada tavatelefoniliinile ja siis on ka liini läbilõikamisel tamperkaitse, mis aktiveerib süsteemi häire. Ka võib süsteemi väljast kontrollimise võimaluse üldse välja lülitada, et saab kontrollida ainult klahvistikult.
3. seadmel ei ole on/off nuppu, mis lülitab selle välja, see on backup aku lülitamiseks, samuti on võimlik võtta juurde lisaklahvistik ja jaam ise üldse kuskile peitu panna. Samuti on välisireenil tamperlüliti ja sisseehitatud aku.
4. aku kestvuse olen ise järele proovinud ja ~10h. kui juhtmega andurid lisada, siis voolukatkestuse korral kahaneb, kuid kestab edasi piisavalt kaua.
5. aku on voolu korral täis laetud, milline elektroonika suudab aku mahutavust testida? loomulik on, et mõne aasta tagant võiks seda kontrollida ja kui tuleb välja et on kahanenud, siis saab lihtsasti välja vahetada, või soovi korral ka juba kohe võimasam lisada.
6. levi otsenähtavusega kuni 80 meetrit, levib vabalt läbi igasugu seinte. Olemas ka levivõimendi, siis levi kuni 500 meetrit.
7. on/off lüliti on sel puhul hea, kui oled ise suvilas või kodus pikalt kohal, siis saad rohkem liikumist toimuvas ruumis selleks ajaks välja lülitada, mis säästab patareid. Ja liikumisanduri lülitile läheneda nii, et andur häiret ei anna - on võimatu.
8. on võimalik võtta ka tamperlülitiga andurid, mis on kallimad. kas lüliti vajadus anduril on jällegi vajalik?
9.
10. Patrullteenusega on liitunud päris mitu GSM VALVE lepinguvaba süsteemi ostnud klienti.
Seega täiesti võimalik!

Ja mis kõige olulisem süsteem on LEPINGUVABA ja KUUMAKSUVABA, st puuduvad igasugu edaspidised kulutused ja süsteemi saab rohkem kui poole odavamalt kätte kui mõnest muust kohast.
http://gsmvalve.planet.ee
Külaline
külaline

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Meelis Skolimeski kirjutas:Minul oli GSM valve ja enam ei soovi, sest:

1. Andurite patareide vahetamine on tüütu ja kallis (ka iga 2a tagant)
2. Andurid ei saada mõnikord signaali keskusesse, põhju selles et andur kasutab kindlal sagedusel "eetrit" ja kui see on täis siis signaal ei edastu
3. GSM valve lepingus on punkt, et SIM kaardi mitte sihipärane kasutamine toob trahvi NB!!! KUNI 100.000kr. Sorry mehed...
4. Oli probleem seadmetega, helistasin 5 tuntud installi firmasse ja enamus muigasid irooniga (ka läbi telefonitoru oli aru saada) ja ütlesid et pole huvi nende seadmetega tegeleda
5. Valvekeskus ei saada valvessepaneku SMS-i sest see maksab, saadetakse ainult häire SMS. Seega ma ei saa vajadusel teada, kas maja on valves või mitte. Erinevalt turvafirmast, kelle juhtimiskeskus mulle alati annab teada, kas maja on valves või mitte.
6. Minul seda probleemi ei ole, aga tuttav kellel on ka GSM valve on hädas, kuna seadmed ei tööta alla 0kraadi. Võimatu valvesse panna garaazi, panipaika, kuuri jne.
7. GSM jammer maksab Eestis 1400kr. Kõige kindlam viis vargale minna GSM valve kleepsiga majja ja signaal ennem summutada.

Valik on Teie.
Meelis
A phone jammer can block GSM signals. So GSM jammer is also phone jammer.
cin10dy
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 1
Liitunud: 20 Nov 2013, 05:42

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas cin10dy »

Source for jamming devices affordable and reliable with A range of jamming device are available and they are classified according to their range of operation. remote jamming device
Külaline
külaline

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Arvestades jammerite hinda ja kättesaadavust, siis on kõiksugused GSMi, GPSi ja teiste õhukaudu levivate signaalidega lahendused päris mõttetud raharaiskamine.
GSMvalvega
külaline

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas GSMvalvega »

tere,

Mul on kodus Jablotroni JA-63 valveseade. Nüüd selle kasutamise algusest juba 6a möödas. Hakkas tõrkuma välisireen.
Juhtpaneelil viga A - Juhtmeta sireen Kuvatava sündmuse (tamper, viga või patarei) põhjustas juhtmeta välisireen.
SMS tuli telefoni, et välisireeni patarei häire. Vahetasin aku. kuid viga ei kadunud. Proovisin vastavalt juhendile teha välisireenile nn "reseti". Kustutasin ta mälust, ja lisasin uuesti. Endiselt viga paneelilt ära ei kao ning valvest maha võttes annab välisireen 3 helisignaali (korras seade andis 2 helisignaali). Uus aku on korras, see juba kontrollitud. Sireen nagu ei võta akust voolu, kui 15V toitejuhe lahti ühendada. Samas aku laadimine töötab edukalt.
Kas kellelgi on sarnane viga olnud või oskab keegi pakkuda lahendust.
Leidsin siit foorumist ühe sarnase probleemi, kuid vastust ei leidnud.

Palun teadjatelt infot!

Jüri
villand
külaline

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas villand »

Tere.selle gsm valvega ma küll enam tegemist ei tee,pidevalt häired,isegi siis kui oled kodus ja valve maas,ka öösel tulevad sõnumid. Kui teatad,tuleb tehnik kelle pead kinni maksma ja mitte väikse raha eest. Kuid mõne päeva pärast häired jätkuvad,helistad siis lastakse 10 min.laulu ja lõpuks jälle tehnik kodus ja sul rahakott tühjem. Närvid läbi,raha otsas ja kasu pole ja seade tuleb ju maha ka võtta,jälle 100 EUR. Aitäh jamade eest.
officer
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 499
Liitunud: 19 Jaan 2014, 09:19
On tänanud: 19 korda
On tänatud: 5 korda

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas officer »

Külaline kirjutas:Arvestades jammerite hinda ja kättesaadavust, siis on kõiksugused GSMi, GPSi ja teiste õhukaudu levivate signaalidega lahendused päris mõttetud raharaiskamine.
100% õige! Kui vähegi võimalik kasutada statsionaarsetes tingimustes ikka juhtmega lahendusi. Ja seda mitte ainult valvesüsteemides!
Külaline
külaline

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kõik suuremad valveteenust pakkuvad ettevõtted pakuvad seadmeid, mis edastavad just üle gsm saatja oma häireinfo.
Meie www.gsmvalve.planet.ee koduvalve seadmetel on pea kõigil ka telefoniliini kasutamise võimalus, mis dubleerib siis vajadusel SIM kaardi kaudu edastavat GSM kanalit, mille jammeri kartus siin paljudel on.
Seadmed toetavad muidu kõiki Eestis olevaid GSM 2G sagedusi ja valivad automaatselt sobivaima, et see jammer peab sel juhul üsna korralik olema. Ka ei pea koduvalve keskseadet paigaldama otse välisukse kõrvale, kui see näiteks panna kuskile uksest ~5m kaugusele, siis need jammerid ei ulatu segama.
Samas, kes ikkagi kahtleb, siis tuleks läbi lauatelefoniliini asi korraldada, mis nagu öeldud on võimalik, isegi juhe on komplektis kaasas.

Samuti on valveseadmetel juhtmetega andurite lisamise võimalus, see kindlustab külmades ruumides parema ja pikema töökindluse.

Uuematel pakutavatel seadmetel on tamperlülitid ja ka telefoniliini läbilõikamisel annab süsteem häirega teada ja ka kui keegi võõra seadmega (pult vms). püüab vahele segada - annab valveseade sellest märku.
Ja mis kõige tähtsam, mingeid kuumakse ja lepingutasusid ega trahve ei ole.
Külaline
külaline

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kasutatud u. 6 aastat, algul gsmvalve teenusena, viimased 4 aastat ise süsteemi hallanud. Seni pole ühtegi komponenti pidanud vahetama, kuid nüüd peale suitsuanduri patareide vahetust ei taha andur enam toimida, punane tuli jääbki põlema ja süsteem näitab viga. Ega vist pole muud teha kui uus andur osta?
pruulija
külaline

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas pruulija »

gsm valve omanikele soovitaks CrabSec rakendust, millega saab valvesüsteemi häire korral saata patrulli kontrolli teostama. https://crabsec.ee/ Rakenduse kasutamine vaid 16 senti päevas.
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 3777
Liitunud: 08 Jaan 2008, 23:08
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 79 korda

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Ja hakkab jälle peale mingi ilatsemine. Siin mõni aeg tagasi vaieldi selle üle aga keegi ei saanudki aru mis selle asja mõte on.
valvevalve
külaline

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas valvevalve »

Kasutan isegi jablatroni juhtmevabu seadmeid(pooleli oleval majal).Nii kaua kui olin firmaga teenusega seotud oli keskmine kuu sms arv 20-30 olenevalt siis millest, EI TEA.Aga kui lepingu lõpetasin ja kasutan oma simmi siis kukkus sms arv ehk 0-2 häiret kuus.Seega väga kahtlane teema.Ilmselt kui kuumakse proovitakse teha konkurentsi võimeliseks siis kompenseerivad selle muut moodi.Ja ka teenuste hindadest ei tasu ültse rääkida.Nt. 1 nr. kustutamine süsteemist 10.- see on üle mõistuse,ca 10sec. tööd.
Aga jah kui keskseade panna piisavalt kindlasse kohta siis jammeriga segamine suht raskendatud.Olen ise seda lasknud katsetada.
Muidugi juhtmega seaded oleksid turvalisemad aga kui telefoniliini objektile ei tule ja vajadusel on vaja andureid liigutada (seinte krohv, laed jpm.) siis väga mugav.
CrabSec
külaline

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas CrabSec »

CrabSec turvapatrulli tellimise rakenduse kasutajad tahaksid GSM valve keskusest otse häireteate saada, mitte läbi telefonioperaatori. Kas keegi teab kuidas neid keskuseid ümber ehitada, et häireteade ei läheks läbi GSM valve ettevõtte?
Ylempealik
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 10
Liitunud: 10 Jaan 2018, 09:31

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas Ylempealik »

Oleks vaja seda Jablotroni arvutiga ühendamise kaablit JA-80T.
Äkki kellelgi seisma jäänud ja soovib ära müüa?
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 3777
Liitunud: 08 Jaan 2008, 23:08
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 79 korda

Re: gsm valve

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Mingis tšehhi poes tundub olema. https://www.jabloshop.cz/ja-80t-prislusenstvi
Vasta