Lae värvimine

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Anne
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lae värvimine

Lugemata postitus Postitas Anne »

Tere,

Kui palju läheb maksma töö+materjalid?Tuleb laes betoonpaneelide vahed kinni pahteldada (või mis iganes teha, et neid poleks näha)+ valge värviga üle käia, et lagi jääks ühtlaseks sirgeks ja valgeks. Tuba 11m2, lagi muidu sirge. (Asukoht Viimsi)

Ette tänades
anja2002@list.ru
kylaline sada
külaline

Re: Lae värvimine

Lugemata postitus Postitas kylaline sada »

10 euri ruut!
56n733 190
kylaline sada
külaline

Materjal eraldi maksu all. Srry!
kylaline sada
külaline

materjal umbes sama hinna sisse mahub!
kylaline sada
külaline

umbes 500 sotti ja asi saab tehtud!
külaline sada
külaline

Lugemata postitus Postitas külaline sada »

Ise ka aru saad, mida sa sogad? 10 euri ruut 11 ruuduse pinna puhul on 110 eurot. Siis ütled, et materjal ei mahu sisse. Järgmises postituses ütled, et mahub. Ja siis järsku tõuseb hind "500 sotini". See teeb siis 45 eurot ruutmeeter koos materjaliga. Tule taevas appi! :lol:
Anne
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Mul pakutakse koos materjalidega 120eur eest kõik ära teha. Mis 500eur sa räägid...
ehitusarendus
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas ehitusarendus »

tere
Laevärv täismatt ja kõige odavam ja kõige kasulikum 10 liitrine purk maksab 42.80,5 liitrine 31.40 ja väiksemad kogused on mõeldamatud,läheks kallimaks tunduvalt+pahtel ligikaudselt 20 eurot ehk materjali hind tuleb ainuüksi ligikaudu 63 eurot+töö....päris nii ei ole,et ise saab valmis kui ma täidan kipsiga vuugid siis peab ootama millal kivistub+lihvimine see oleneb kui soojad teie toad on aga minimaalselt 3 tundi+2x värvimist
ütleme,et väike töö aga selle eest väga pikktööpäev
ja muidugi asjad kinni katta,värvi ikka tilgub,olgu ta nii hea kui tahes
mina pakun 145 alla selle ei tasu lihtsalt minul omal ära.Kui on huvi siis kiri info@ehitusarendus.ee
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Vuukide täiteks Uniflot http://ehituseabc.ee/ehituskeemia/segud ... flott-5kg/
Vuukide laiendus ja 1x lauspahtel(jätkub ka 2x) http://ehituseabc.ee/ehituskeemia/valmi ... htel-15kg/
Kruntimiseks ja värvimiseks http://ehituseabc.ee/ehituskeemia/valmi ... htel-15kg/
+ pudi-padi nagu liivapaberid, teibid, rullid jms ehk kokku umbes 40 eurot.
Külaline
külaline

Anne
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Mul vist isegi pahtel olemas. Seega 100eur küsida ülejäänud materjali+töö eest oleks õigustatud?
Külaline
külaline

Natuke jääb vist väheks. Kui küsib naabrimees kõrvalmajast või keegi, kellel mõni teine objekt sealsamas kõrval, siis oleks vast OK, aga kui keegi võtab eraldi ette sinu lae tegemise, siis on selline nii ja naa ehk kellele jätkub ja kellele jääb natuke väheks. Eks tegija ise otsustab.
Ise arvestaks selle tegemiseks 0,5 päeva ja 0,5 päeva. Ühe päevaga tegemine läheb kiirustamiseks kätte ja kihid ei jõua lihtsalt ära kuivada. Samas see 0,5 päeva kaupa tegemine on samuti paras jama, sest vaja ju töövahendid jm selline kraam kokku krabada teiselt objektilt ja tulla sinu objektile. Esimesel päeval tuleb seda teha 2x ja kes selle kolimistele kuluva aja kinni maksab? Savisaar? Rõivas? Või ikkagi tellija?

Urmas
Anne
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Keegi ei palu ju sul ühelt objektilt teisse joosta ka edasi tagasi kogu kraami kaaasas kanda. Ega mul kohe täna vaja seda..see kõik kokkuleppe ja läbirääkimiste küsimus. Seega need 100eur on minu arust täiesti õigustatud. Pool päeva on 4h ehk siis tunnitasu tuleb sul siis ca 9eur... päris kena summa ju..
Külaline
külaline

Anne kirjutas:... Seega need 100eur on minu arust täiesti õigustatud. Pool päeva on 4h ehk siis tunnitasu tuleb sul siis ca 9eur... päris kena summa ju..
2x0,5 päeva ikka ja see "päris kena summa" on kliendi vaatevinklist! :) Minu puhul see ei oleks.
Anne kirjutas:Keegi ei palu ju sul ühelt objektilt teisse joosta ka edasi tagasi kogu kraami kaaasas kanda... Pool päeva on 4h ehk siis tunnitasu tuleb sul siis ca 9eur... päris kena summa ju..
Ja mida teeb maaler ülejäänud kahe pooliku tööpäevaga? Või oled nõus kinni maksma ka maalri selle aja, mis kulub tal sinu juures niisama istudes ja oodates materjalide kuivamist?

Urmas
Anne
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Urmas, teed 4h tööd- saad iga tunni eest ca 9eur..lähed koju puhkama (või kuhugi mujale tööle kui väga tahad- see mind ei huvita, millega sa muul ajal tegeled) ja siis teine päev teed jälle 4h tööd- saad iga tunni eest ca 9eur kätte. Makstakse ikka töö tegemise eest, mitte niisama istumise eest. Ka mulle mu tööandja ei maksa selle aja kinni, mida ma kulutan tööle jõudmiseks ja sealt ära minemiseks. Vot nii ;)
Külaline
külaline

Anne kirjutas:Urmas, teed 4h tööd- saad iga tunni eest ca 9eur..lähed koju puhkama (või kuhugi mujale tööle kui väga tahad- see mind ei huvita, millega sa muul ajal tegeled) ja siis teine päev teed jälle 4h tööd- saad iga tunni eest ca 9eur kätte. Makstakse ikka töö tegemise eest, mitte niisama istumise eest. Ka mulle mu tööandja ei maksa selle aja kinni, mida ma kulutan tööle jõudmiseks ja sealt ära minemiseks. Vot nii ;)

Just selles asi ongi, et inimesi ei huvita.
Mina võtaks töö nii. Minu tunni hinne, materjalid poest (materjalide toomine samuti aeg ja kulu (kütus), transport 2 korda. Kui tellija toob ise materjalid ja nendest ei tea midagi on ka konsultatsioonitasu, kuna pead talle seletama mida vaja kui palju. Kõik see on samuti aeg ja kulu. Seega tulebki ilusti kokku 2 täis tööpäeva.
Peale selle mida kõik maksavad korralikud töövahendid.

Kujutan seda soss seppa kes teeb selle töö 120 € ära koos materjalidega. Olen selliste meeste/naiste töid teinud üle nii, et süda paha. Kliendid on kõik mornid ja ainult taovadkinni selle kõik.

Ei taha kedagi solvata aga odav ei tähenda alati seda ,et saad soodsalt.
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Annele sobib kõik, mis on alla 120.-, andke tuld, kuna tulemus teda ei huvita(ühtalselt sirge ja valge on suhteline mõiste).
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Maaler001
külaline

Lugemata postitus Postitas Maaler001 »

Kuule kodanik ANNE,kui plekki pole,siis elage oma osmikus edasi ja värvige ise :banghead:
Sellise suhtumisega soovitan kõigil MAALRITEL teist kaarega mööda kõndida.
gamla
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas gamla »

mina pole maaler,tegelen teiste töödega,kuid vaadates hinda 120 tundub mullegi,et materjal ja töö kokku on ilmselgelt vähe,kui just keegi pudeli eest niiöelda ei tee
eelmisele
külaline

Lugemata postitus Postitas eelmisele »

oleneb pudelist :jooma
brunello
külaline

Lugemata postitus Postitas brunello »

Teen pudeli eest ära.Pudeliks olgu Brunello di Montalcino Soldera Riserva 2005.
Kas teeme kaupa ?
Expert
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 18 korda

Lugemata postitus Postitas Expert »

No näete siis, saab ka pudeli eest lae korda.Pudel maksab kuskil circa 325 euri.
Tundub mõistlik diil olevat...
Olukord Eesti ehitusturul on "suurepärane", kuid mitte lootusetu...
amatöör10
külaline

Lugemata postitus Postitas amatöör10 »

Neid sirgeid betoonlagesid ikka vähe. Ilmselt lagi kõver ja paarist pahtlikihist ei piisa. Tuleks tuba tühjaks teha, põranda katta, laes vuugid puhastada, faasid sisse lõigata, nake alla, vuugid krohviga täita, võrguga lagi sirgeks krohvida, pahtlid paar kihti, lihvimine, teipimine, akrüülimine, värvimine paar kihti..........
capo
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas capo »

120€ mehe puhul arvesta ka järgmise aasta 120€ lisaks kui otsid juba korralikku töömeest kes lihtsalt paneeliprao parandamise eest selle summa küsib...

200eurot+materjal.
küllap
külaline

Lugemata postitus Postitas küllap »

See lagi ammu kak nibudj valmis mäkerdatud.Minu arusaamisejärgi kuulub see Anne nende inimeste hulka ,kes arvavad,et kõike teavad,aga tegelikkuses on see ainult arvamus,sealt teadmiseni on pikk tee astuda,enamiku jaoks liiga pikk.Nii vana lugu,aga õpetuseks noortele kõiketeadjatele.
Vasta