püstoli läbilaskmine "Foam Removeriga"
-
- külaline
püstoli läbilaskmine "Foam Removeriga"
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Küsimus selline, et vahupüstol ei lase enam vahtu läbi, vist sai liiga kauaks ilma pudelita seisma jäätud. Igal juhul olen poes näinud müügil "foam removerit", penosili oma vist, kuhu saab ka püstoli otsa keerata. Ei tea kas sellest võib tolku olla?
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 7 korda
Re: püstoli läbilaskmine "Foam Removeriga"
Lugemata postitus Postitas Naabrivana »
Lugemata postitus Postitas Emv »
-
- külaline

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas fgh »
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ehitustark »
Arvasin sama, aga ei tea, kas kvaliteet on langenud või on paar korda praak püstol sattunud, igatahes umbe nad läksid, nii et balloon rõhuga taga. Peale seda olen igaksjuhuks ikka removerit kaasas hakanud kandma. Jube tüütu on objektil vanduda vahupüss käes.fgh kirjutas:See pudel on pea sama kallis kui uus püss. Püstolil hoia alati rõhu ja vahuga balloon taga ja ei lähe ka aastaga umbe see püss. Cleanerit ei removerit ei kasuta mitte keegi.
-
- külaline
Kas removeri keerad ikkagi otsa ja laseb läbi või pead püstoli juppideks võtma nagu eelpool mainitud?ehitustark kirjutas:Arvasin sama, aga ei tea, kas kvaliteet on langenud või on paar korda praak püstol sattunud, igatahes umbe nad läksid, nii et balloon rõhuga taga. Peale seda olen igaksjuhuks ikka removerit kaasas hakanud kandma. Jube tüütu on objektil vanduda vahupüss käes.fgh kirjutas:See pudel on pea sama kallis kui uus püss. Püstolil hoia alati rõhu ja vahuga balloon taga ja ei lähe ka aastaga umbe see püss. Cleanerit ei removerit ei kasuta mitte keegi.
Lugemata postitus Postitas skeptik »
Ühe vahupoüstoli, mille hiljuti ostsin, kasutusjuhendis oli kästud hoida nii, et pudel on allpool. Olen hetkel talitanud risti vastupidiselt ja ca 8 kuu jooksul ca 10 pudeli vahu tühjendamisel pole veel midagi umbe läinud. Uurisin soovitusi netist ja tundus, et enamus kohtades soovitatakse hoida pudel all, kuid mingist USA kasutusjuhendist leidsin punkti, kus oli SUURTE TÄHTEDEGA rõhutatud, et pudelit, mis püstoli külge kinnitatud, peab kindlasti hoidma alati just üleval pool. See USA vahupüss tundus pildi järgi analoogne Eestis kasutatavatega.
Iseenesest tundub ka minu meelest loogilisem hoida püstol all ja pudel üleval, siis ei satu õhk balloonist alla püstoli sisse, vaid jääb ballooni "lakke". Hetkel tundub igatahes, et olen aastaid oma makroriistavara valesti ladustanud ja seetõttu aastas mitu uut püssi pidanud ostma...
Võibolla olen aga millesti väga valesti aru saanud- kellel on kogemusi, jagage...
-
- külaline

Urmas
Lugemata postitus Postitas -virks- »
Pole vahet kuidas hoiad.
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Püstol läheb nahka tavaliselt seetõttu et õhk pääseb sisse ja "lahusti/gaas" välja misjärel vaht tardub torudes. See ei ole kuidagi seotud pudeli asendiga vaid püstoli enda tihendite pidavusega.
Nii et üks tark ja kari lolle või?skeptik kirjutas: Uurisin soovitusi netist ja tundus, et enamus kohtades soovitatakse hoida pudel all, kuid mingist USA kasutusjuhendist leidsin punkti, kus oli SUURTE TÄHTEDEGA rõhutatud, et pudelit, mis püstoli külge kinnitatud, peab kindlasti hoidma alati just üleval pool. Hetkel tundub igatahes, et olen aastaid oma makroriistavara valesti ladustanud ja seetõttu aastas mitu uut püssi pidanud ostma...

ehitusremont@gmail.com
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Vastupidi hoides, säilitab ka, aga selle vahega, et ilma gaasita ei tule see enam pudelist välja

Lugemata postitus Postitas skeptik »
Kui nüüd enda ja Hiiu aastatepikkuse kogemusega arvestada, siis tuleb vist nii välja jah.rokikas kirjutas: Nii et üks tark ja kari lolle või?
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed